forum.gif
foto kursi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / foto kursi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.10.13 18:18
 citēt
man arii luudzu atsuuti, plz!
Publicēts: 12.10.13 19:57
 citēt
Tanzanite:Izvēlies, samaksā un Tev ielies. Ar zelta karotīti. Bez ironijas.

Muļķības. Neko nevar iemācīt, bet visu var iemācīties.
Publicēts: 12.10.13 20:05 labots
 citēt
placebo:padomu nedošu, tikai aizstāvēšu kursu/skolu/skolotāju/treneru meklētājus. ir vesela cilvēku kategorija, kas, apgūstot ko jaunu, slikti uztver uzrakstīto, bet labi uztver un saprot stāstīto :face-smile:

jā un tas ir normāli. Problēma ir tajā, ka bieži tie gurū mekētāji piemirst, ka skolniekam bikiņ ir sava pakaļa un pelēkā viela ar jāpakustina, jo zināšanu pārnese nestrādā kā USB savienojums.:) Un prasta naudas samaksāšana učukam vēl negarantē neko.
Publicēts: 12.10.13 20:57 labots
 citēt
Sapper:
placebo:padomu nedošu, tikai aizstāvēšu kursu/skolu/skolotāju/treneru meklētājus. ir vesela cilvēku kategorija, kas, apgūstot ko jaunu, slikti uztver uzrakstīto, bet labi uztver un saprot stāstīto :face-smile:

jā un tas ir normāli. Problēma ir tajā, ka bieži tie gurū mekētāji piemirst, ka skolniekam bikiņ ir sava pakaļa un pelēkā viela ar jāpakustina, jo zināšanu pārnese nestrādā kā USB savienojums.:) Un prasta naudas samaksāšana učukam vēl negarantē neko.

Ar šiem vārdiem Tu tikko mazliet sašķobīji negraujamās pārliecības par momentāni šedevru šķilšanas prasmi pēc kursiem... Tā teikt apšaubīji brīnumu... :exciting:
Publicēts: 12.10.13 21:05
 citēt
Es nekādā gadījumā neapšaubu brīnumu, bet tādos gadījumos parasti spīd spoža zvaigzne un gudrie nāk ar dāvanām. :)
Publicēts: 13.10.13 00:26
 citēt
Nezinu kā tagad,bet vispār neticu,ka kāds varētu pārspēt M.Bendika kursus 80-o gadu vidū VEF=iņā.:face-sad:Tiesa gan manuprāt mūslaiku digifotografēšana ir nesalīdzināmi sarežģītāka par analogo.Pēdējais apgalvojums nav drukas kļūda vai rakstīts dzērumā:face-grin:.Man patiešām tā liekas{nu lai būtu maza provokācija}.Es te nedomāju attēla iegūšanu,bet gan fotografēšanu.
Publicēts: 13.10.13 08:42
 citēt
Pārdošu maisu ar Sovetskoje foto žurnāliem.
Cena 1eur kilogramā
Publicēts: 14.10.13 09:35
 citēt
Kāpēc man nekas nav atsūtīts?!
Publicēts: 14.10.13 09:49 labots
 citēt
vai tad fotoakademijā ir tās cenas, ko vēlējās topika autors... man liekas, ka tur padārgi... trīs līmeņi - trīs krīzes... uhh! :))Bet iemāca gan jau kaut ko arī... :))
Publicēts: 14.10.13 09:55
 citēt
ekoists:Pārdošu maisu ar Sovetskoje foto žurnāliem.
Cena 1eur kilogramā

Man lūdzu vienu kilogramu!
Publicēts: 14.10.13 09:55
 citēt
kā padārgi??? ''Akadēmija'' kurā var dabūt skidku ar ''Čili picas'' atlaižu karti dārga? Kur vēl ērtāk :D + pērkot ziepju traukus kuros tajos veikalos varēja vēl lielākas atlaides dabūt :)
Publicēts: 14.10.13 09:59 labots
 citēt
Nez, man likās dārgi!
Picu mājās taisu!
Publicēts: 14.10.13 10:22 labots
 citēt
dolldia:Nez, man likās dārgi!
Picu mājās taisu!

Iešu ēst... :grimace:

Mācību jēgu nenosaka nauda... Personīgi nepazīstu Kundziņa kungu, bet esmu dzirdējis, ka viņs esot ļoti patīkams un labs cilvēks + esmu izlasījis viņa grāmatu (nu ne izlasījis - to diezi vai kāds spēj, bet tuvu tam) - pēc Discovery tipa tehniski/medicīniska ievada grāmata iebrauc lērumā, no konteksta izrautās kompozīcijas atziņās kuras, visas grāmatas garumā, tā arī nekad neapvienojās kaut kādās sakarībās - tā arī paliek kā raiba šļura bez vadlīnijas. Un grāmatu nobeidzošās fotogrāfijas to arī ilustrē, ka autoram kompozīcijas vadlīnijas ir ķīniešu ābece.

Akadēmijā, kurai ar akadēmiju nav nekāda sakara, var pie Kundziņa apgūt kompozīciju un nodarbību saraksts godīgi parāda, ka ar kompozīciju šim kursam minimāls sakars:

www.fotoakademija.lv...

''tīra eklektika'' jeb ''čimuļibubuļ ar kāpostiem''

Gan jau ''zemākos līmeņos'', kur lasa priekšā kameras manuāli, nav tik traki - kaut kādai jēgai no akadēmijas tak jābūt.

Cik tas maksā man ir vienalga - pēc reklāmas materiāliem ir godīgi redzams kas draud audzēknim - finanses ir viņa paša darīšana.
Publicēts: 14.10.13 10:24
 citēt
Ok.
Publicēts: 14.10.13 12:58
 citēt
backspin:
NilsS:
Nuja. Un tad staigā apkārt tādi kloni un visu dara ar sava metra aci.....ļoti lietderīgi.

Neesmu gājis nevienā fotoskolā, nedz arī kādos kursos. Un ko man tagad darīt? Nejūtos neko zaudējis.
Meduslacis:Idotisma kalngals! Cilvēks forumā pajautāja par kursiem a tauta tūliņ ar sniega lāpstām steidz norakt jebkuru vēlmi mācīties!
Letiņi,jopcik!

Kursi, pa lielam, ir priekš sliņķiem, kuri paši nevēlas neko mācīties un grib, lai iedod visu gatavu.
Pašmācības ceļā to visu var apgūt daudz ātrāk un par brīvu (nu tik cik elektrība, internets un bilbliotēkas apmeklējumi izmaksā).

Mmmjaa . ... diezgan skumji teksti te nāk ārā. Bēnudārzs, pamatskola, visdusskola, augstskola, dažādi citi kursi uut - tas viss prieš sliņķiem vai?!?!?! To visu tak var netā izrakt!
Publicēts: 14.10.13 13:51 labots
 citēt
UldisMuzikants:Paldies, Māri, Tu precīzi pateici par Kundziņa grāmatu ''Dabas Estētika '' laikam, tā saucas, saturu un bildēm. Esmu ar viņu pazīstams, un par tām bildē m jautāju, kāpēc tādas. Viņs atbildēja- lei labāk uzsvērtu būtisko, par ko rakstu grāmatā.

Bet bija ļoti interesanti lasīt katru gabaliņu atsevišķi - tur bija iepīts vells zin kas iekšā - gan optiskās ilūzijas (tik vairāk no "burvju māksliniekiem" ne tās kuras bildē var izmantot), gan šis tas no arhitektu proporciju meklējumiem (arī gandrīz neizmantojama lieta fotogrāfijā) utt. - noteikti ar Kundziņu var dienām runāt par visādiem pekstiņiem. Tik pārprojecēt to visu uz bildes uzbūvi viņam neizdevās - tai grāmatai varētu sakārtot tos gabaliņus alfabētiskā secībā un būtu... nu... "mazā optiski iluzorā enciklopēdija'' :)
Publicēts: 14.10.13 13:52
 citēt
Kur var dabūt, iegūt, apskatīt grāmatu(as) par kompozīciju, kompozīcijas uzbūvi.
Publicēts: 14.10.13 14:26
 citēt
Nesaprotu kāpēc fotobloga wunderkindi vispār savus bērnus sūta uz skolu..Tak lai šēž un mācās netā-lieku naudu tik tērē..:face-grin:
Publicēts: 14.10.13 14:32
 citēt
Meduslacis:Nesaprotu kāpēc fotobloga wunderkindi vispār savus bērnus sūta uz skolu..Tak lai šēž un mācās netā-lieku naudu tik tērē..:face-grin:
Ja viens kompītis mājās tad kautkā jādabov sīkais funderkinds prom. Fot i vasarā uz laukiem un ziemā uz skolu. Lielie mierīgi var tusēt votoblogā. Ko tur nesaprot?
Publicēts: 14.10.13 14:53
 citēt
VValdis:
Meduslacis:Nesaprotu kāpēc fotobloga wunderkindi vispār savus bērnus sūta uz skolu..Tak lai šēž un mācās netā-lieku naudu tik tērē..:face-grin:
Ja viens kompītis mājās tad kautkā jādabov sīkais funderkinds prom. Fot i vasarā uz laukiem un ziemā uz skolu. Lielie mierīgi var tusēt votoblogā. Ko tur nesaprot?

:grimace:
Publicēts: 14.10.13 19:55
 citēt
Bļāviens!!! Ienāca prātā forša doma- varētu kādai jaukai meitenei pamācit bildēšanu. Ne nu jau gluži par prastu seksu, bet dažām romantiskām bučām
Publicēts: 14.10.13 20:02
 citēt
Friidis:Bļāviens!!! Ienāca prātā forša doma- varētu kādai jaukai meitenei pamācit bildēšanu. Ne nu jau gluži par prastu seksu, bet dažām romantiskām bučām

:haha::haha::haha::haha::haha::haha:
Publicēts: 14.10.13 20:16
 citēt
Frīdi, tu pagājušās brīvdienās neesi bijis Jelgavā kādus svētkus svinēt?
Publicēts: 15.10.13 06:54
 citēt
Cik gan izmisušam jābūt, lai tāda nieka dēļ kā seksis gribētu mācīt bildēšanu...:face-grin:
Publicēts: 15.10.13 12:01
 citēt
Vēlreiz par tēmu:
1.Cilvēks prasīja pēc saprātīgas cenas kursiem. Lēts šādā aspektā (jo jautājums kā tāds ir ļoti komplicēts, iztirzājams pa zināšanu un prasmju līmeņiem, stilistiku, žanriem utt. u.tjpr.) nevar būt labs, bet teikšu, ka.. arī dārgs diemžēl kvalitāti negarantē. Varu tikai piekrist dolldias replikai par FoAk dārgajiem kursiem. Turklāt tā „raibais” pasniedzēju sastāvs vismaz manī nerada pārliecību par visa nozīmīgo zināšanu apjoma pilnvērtīgu nodrošināšanu. Izdarot salīdzinājumu, pieņemu, ka vairākumam klātesošo pagrabiņā nestāv vairākas 70 gadus gadus vecas Glenlivet viskija pudeles komplektācijā ar dažiem naudas maisiem :) Un galu galā - ko dos fakts, ka nauda būs, atļauties varēs, bet patērētājs.. nesapratīs, `ko ēdis`? Tāpēc ieminējos par sākotnējo variantu - iespēju pameklēt un padomāt pašam.
2. Lunis ļoti precīzi uzrakstīja par `vairuma mūslaiku zaļās publikas` (un ne tikai) problēmām uztvert rakstīto. Šeit daļa diskusijā iesaistīto ļaužu / repliku to simtkārtīgi apliecina... un prasīt, lai cilvēks izlasītu kaut vienu foto grāmatu, ja viņš adekvāti nespēj uztvert trīs vai četru rindiņu visvienkāršāko tekstu – jāsecina - 'no comments'... Piedodiet, bet neredzu arī ne vismazāko iemeslu dalīties ar savām teorētiskajām zināšanām, atziņām un pieticīgo pieredzi ar cilvēkiem, kuri ar fotografēšanu naudu pelna gadiem, un šo savu statusu izmanto nevis, lai dotu jēdzīgu padomu, bet paņirgtu no saviem 'augstumiem'...
3. Vai bez intensīvas dažādu foto objektu pirkšanas / pārdošanas un personīgās dzīves smalkumu apspriešanas un fotodiarejas /mānijas FB vadība, dalībnieki un interesenti varētu gribēt tiešām pievērsties fotogrāfijai kā tādai, nevis tikai `dzīt biznesu` un apmierināt `dzimtenes alkas`? Vai latviešu fotogrāfija nevarētu arī interneta vidē kļūt par kaut ko līdzvērtīgu vismaz leišu fotoKūdra.lt?
4. Saprotu, ka pievērsos ne tiem ērtākajiem jautājumiem, bet varbūt, ka arī mēs varam?
Publicēts: 15.10.13 15:34
 citēt
Tu vēl te un no kauna neesi zemē ieļīdusi? Kapēc attaisno savu paštaisnumu jo pate nojaut ka sastrādāji blēņas? Redz, pacinets neko vairs nemeklē. Izmeta vēlmi netā un gaidīja kad brīnums notiksies.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):