forum.gif
Bloga vasaras plenērs (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Bloga vasaras plenērs (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 7
  5. 8
  6. 9
  7. 10
  8. 11
  9. 12
  10. 13
  11. 14
  12. 15
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.07.07 22:12
 citēt
man jau bija zenit ''TTL'' varetu buut ka ttl ? :D

jaa, TTL :))
Publicēts: 20.07.07 22:20
 citēt
... kā tiem puikām, kas pie manis pieteicās aizbildniecībā, ir paveicies - šodien beidzot tiku pie pilnīga jauna dārga auto, ar ko šie dosies kopā ar mani uz Kandavu ! :)))))))
Publicēts: 20.07.07 22:47
 citēt
... rupeklis ! 8)
Publicēts: 20.07.07 22:50
 citēt
a es tikko kā no traumām.
saņēmu acs anestēziju un vēl visādus brīnumus.
cerēsim, ka līdz plenēram viss būs kārtībā.
Publicēts: 20.07.07 23:32
 citēt
a es tikko kā no traumām.
saņēmu acs anestēziju un vēl visādus brīnumus.
cerēsim, ka līdz plenēram viss būs kārtībā.

tākā hausā? ar adatu acī? :o
kāda velna pēc?
Publicēts: 20.07.07 23:53
 citēt
Sort of.

Nu, bija tā, ka manā acī uzradās svešķermenis.

No sākuma neko nemanīju, nekur neko neredzēju. Tikai nākamajā dienā, kad acs jau bija tā kā iekaisusi, pamanīju, ka acī ir kaut kas iedūries. Bija grūti pamanīt, jo iedūries bija tajā varavīksnenes daļā.

Tad nu aizbraucu uz traumām - tur anestēziju (vienkārši acī ielej kaut kādu šķidrumu), tad ņēma un knibināja ārā (laikam ar kaut kādu adatiņu) - to varēja arī dzirdēt.
Publicēts: 21.07.07 00:33
 citēt
veeeh.. :( bet esu dzirdējis, ka acī nav nervu un nekas nesāpot. tā ir?
Publicēts: 21.07.07 13:01
 citēt
veeeh.. :( bet esu dzirdējis, ka acī nav nervu un nekas nesāpot. tā ir?

Kaut kādi laikam ir.
Citādi neko nebūtu jutis, un arī anestēzijna nebūtu dota.
Publicēts: 21.07.07 14:51
 citēt
starpcitu, manam tēvam kopā bija 7 bleķa skaidas acīs no neveiksmīga šāviņa un tai pašā dienā viņš devās reisā uz Maskavu. Un ik pēc kāda laika iegriezās slimnīcās, kuras bija pa ceļam un dabūja visu laukā.
Publicēts: 21.07.07 19:18
 citēt
Dodos uz pleneeru sestdienas riitaa no Riigas, autinjaa ir briivas vietas. Auto nav tik jauns un daargs kaa glazeram :) ta ka , ja kaadu tas interesee, tad luudzu...
Publicēts: 23.07.07 12:40
 citēt
... tas jau nebūtu tik svarīgi, ar kādu auto un uz kurieni katrs dodās 8) , bet puikas um meitēni !!! - papētiet laika prognozi 'vīkndam' un esiet patiešām tam gatavi !! :lol:
Publicēts: 23.07.07 12:49
 citēt
jā...
Izskatās lietaini.
Publicēts: 23.07.07 13:07
 citēt
... tas jau nebūtu tik svarīgi, ar kādu auto un uz kurieni katrs dodās 8) , bet puikas um meitēni !!! - papētiet laika prognozi 'vīkndam' un esiet patiešām tam gatavi !! :lol:

teica onkulis Glazers :)
Publicēts: 23.07.07 13:39
 citēt
"...dekādes beigās laika apstākļi joprojām būs nepastāvīgi un ir iespējams, ka Latvju atkal šķērsos plašas lietus mākoņu zonas, atnesot ievērojamus nokrišņus..."

bet ei nu zini! es LV sinoptiķiem ticu tikpat daudz cik politiķu solījumiem!
Publicēts: 23.07.07 13:48
 citēt
"...dekādes beigās laika apstākļi joprojām būs nepastāvīgi un ir iespējams, ka Latvju atkal šķērsos plašas lietus mākoņu zonas, atnesot ievērojamus nokrišņus..."

bet ei nu zini! es LV sinoptiķiem ticu tikpat daudz cik politiķu solījumiem!

Ai da pofig :) galvenais ugunskuru iekurt, un tad viss buus labi 8)

..vispaar gribeetos sanjemties un kaadreiz arii nobildeet to lietu :)) un ja mainiigs maakonju daudzums, tad iespeeja arii zeme-gaiss kontrastu noķert, kad augšā viss draudiigs un apmācies, bet apakšā spīd saule ;)
Publicēts: 23.07.07 13:54
 citēt
Paklau, jautājums vadoņiem -
Es tākā pierezervēju sev i istabu, i telts vietu... Ķipa, ja laiks super - līdīšu teltī, ja viesuls - ta istabā gribu. :)
Kādā veidā notiks istabās savietošana? Kaukā pa dzimumiem, vecumiem? pēc matu krāsas?:D
Publicēts: 23.07.07 13:54
 citēt
No cukura taisitie paliek majas un skatas TV. :lol:
Publicēts: 23.07.07 14:01
 citēt
Maršruts Ogre - Kandava, kāds pievienojas? Auto nav jauns, šur tur manāma rūsa, toties melni ādas Recaro beņķi un vietām BMW emblēmas manāmas... :D
Publicēts: 23.07.07 14:14
 citēt
Es tākā pierezervēju sev i istabu, i telts vietu... Ķipa, ja laiks super - līdīšu teltī, ja viesuls - ta istabā gribu. :)
Kādā veidā notiks istabās savietošana? Kaukā pa dzimumiem, vecumiem? pēc matu krāsas?:D

meitenes protams tiks liktas ar zēniem, kopēju dušu un tualeti :)

joks... :)
Publicēts: 23.07.07 14:31
 citēt
Aha, kopā likšanas tabeli kurš taisa? :D
Mani, vēlams, salikt kopā tikai ar tikumiskiem pilsoņiem, kuri nepīp, nedzer, pudelēs nečurī, naktīs nekrāc, nelamājas, grupņikus zem blakusdeķa netaisa....:D
Joks.
:P

Mani var likt ar jebko kurš nekrāc....:P
Publicēts: 23.07.07 14:33
 citēt
es nekrācu, tik tāds mīnuss kā mēnessērdzība , vai vienkārši runājos pa miegam :D
Publicēts: 23.07.07 14:35
 citēt

meitenes protams tiks liktas ar zēniem, kopēju dušu un tualeti :)

joks... :)

Kapeec Joks?? :D 8)
Publicēts: 23.07.07 14:47
 citēt
joks tāpēc, ka meitenes gulēt sūtīsim uz Sabiles pansionātu, 23.30 ar dzeltenu satiksmes autobusu bez ērtībām
:twisted:
Publicēts: 23.07.07 14:51
 citēt
joks tāpēc, ka meitenes gulēt sūtīsim uz Sabiles pansionātu, 23.30 ar dzeltenu satiksmes autobusu bez ērtībām

Kas ta par diskrimināciju??????????? :shock: :twisted: :D :lol:
Publicēts: 23.07.07 14:54
 citēt
es nekrācu, tik tāds mīnuss kā mēnessērdzība , vai vienkārši runājos pa miegam :D

a man tas pats :DD
Publicēts: 23.07.07 14:56
 citēt

ak tāpēc Tev tik labas rīta un nakts bildes sanāk?
:lol:
Publicēts: 23.07.07 15:02
 citēt

ak tāpēc Tev tik labas rīta un nakts bildes sanāk?
:lol:

Kāpēc? ā, tjipa, es runāju pa miegam, tad kāds iemet ar tupeli, un esmu augšā. Āra tik smuki, ka eju bildēt uzreiz:D
Publicēts: 23.07.07 15:04
 citēt
vai nu arī pa miegam - guļot, paņem savu analogo un iet cept bildes!
Publicēts: 23.07.07 15:05
 citēt

skaisti, un katru rītu pamosties citā pļavā, citā siena zārdā :D
Publicēts: 23.07.07 15:05
 citēt

Kāpēc? ā, tjipa, es runāju pa miegam, tad kāds iemet ar tupeli, un esmu augšā. Āra tik smuki, ka eju bildēt uzreiz:D

es ar tupelem neniekojos.
vispirms izshauju pilnu zipenes ladinju tumsaa, tad metu ar ricoh'u.

anyone willing to share a room with me? :roll:
Publicēts: 23.07.07 15:46
 citēt

Lūk šito Es gribēšu redzēt!!! :D
Publicēts: 23.07.07 15:50
 citēt
Maršruts Ogre - Kandava, kāds pievienojas? Auto nav jauns, šur tur manāma rūsa, toties melni ādas Recaro beņķi un vietām BMW emblēmas manāmas... :D

caur jelgavu? :D
Publicēts: 23.07.07 15:53
 citēt
Par braukšanu runājot (rakstot), jau anketā Kawazoe-Taiki rakstīju, ka -
*braucu ar savu auto jau 5dienas vakarā, tātad varu paņemt arī kādu līdzi ( kāds- t.i. min-max 2 seminārisi-plenēristi ).

Atpakaļ 7dien, bet tikai nevaru solīt ka braukšu uzreiz pēc visa beigām, jo šamās dienas dzīvošu savu senču mājas (tipa patīkamais ar lietderīgo apvienots). Tā kā arī atpakaļ varbūt iznāks kādu aizvest :)
Publicēts: 23.07.07 16:13
 citēt

šonakt ap 4iem pamodos , ka stāvēju koridorī, no fuckin idea ko tur darīju, :D tā sāku rēkt un tai pat laikā biju frikin scared :D
es ceru ka plenēra laikā nekur tālu naizmaldīšos, tad lūgums istabas biedriem mani pieskatīt pa naktīm :D
Publicēts: 23.07.07 17:01
 citēt

šonakt ap 4iem pamodos , ka stāvēju koridorī, no fuckin idea ko tur darīju, :D tā sāku rēkt un tai pat laikā biju frikin scared :D
es ceru ka plenēra laikā nekur tālu naizmaldīšos, tad lūgums istabas biedriem mani pieskatīt pa naktīm :D
es ceru ka vsm ar kameru rokās :D
Publicēts: 23.07.07 18:33
 citēt
Joku pēteri tādi :D :D :lol:

Nu pēteris mani toč nesauc :D
Publicēts: 24.07.07 00:43
 citēt
... Hmmm ! Vai tad tiešām es esmu tik vecs (kā mani šeit nosauca par Onkuli ), ka dzīvojot Kandavas viesu nama Lux numurā, nespēšu saprast jaunās fotomāklas vēsmas ???? 8) 8) 8)
Publicēts: 24.07.07 07:41
 citēt
... Hmmm ! Vai tad tiešām es esmu tik vecs (kā mani šeit nosauca par Onkuli ), ka dzīvojot Kandavas viesu nama Lux numurā, nespēšu saprast jaunās fotomāklas vēsmas ???? 8) 8) 8)

Nesatraucies, ne vecumam, ne arī tam Lux nummuram nav nozīmes... visu izšķir slāpes pēc zināšanām un vēlmes piedalīties...:))
Publicēts: 24.07.07 08:38
 citēt
Vai ir jau skaidrs kurā vietā ir paredzēta pulcēšanās "pie autobusa Rīgas centrā"?
Vienīgais ko esmu varējis atrast ir tas, kas programā rakstīts un baumas par to, ka tas varētu būt pie operas, bet nekas oficiāls no rīkotājiem nav redzēts…

"Piektdiena, 27. jūlijs
16:00 – 17:00 Pulcēšanās pie autobusa Rīgas centrā (pulcēšanās vieta tiks precizēta līdz 15.07.)."
Publicēts: 24.07.07 08:43
 citēt
Zoļikā pie bāra ''Alus jūra''
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 7
  5. 8
  6. 9
  7. 10