... Hmmm ! Vai tad tiešām es esmu tik vecs (kā mani šeit nosauca par Onkuli ), ka dzīvojot Kandavas viesu nama Lux numurā, nespēšu saprast jaunās fotomāklas vēsmas ???? 8) 8) 8)
Pats jau esi radījis tādu "onkuļa" iespaidu par sevi - ar "bērni saģērbieties kārtīgi- būs lietus "
Jā, bet laiciņš jau nav no tiem labākajiem. Ka tad tās desas cepsim, ja tā līst, alus kausos atšķaidīsies ar ūdeni?! Fočējot iznāks tikai slapjas bildes un visi pieraksti samirks. :?
Jā, bet laiciņš jau nav no tiem labākajiem. Ka tad tās desas cepsim, ja tā līst, alus kausos atšķaidīsies ar ūdeni?! Fočējot iznāks tikai slapjas bildes un visi pieraksti samirks. :?
Tik daudz pesimisma vienā komentārā!
Skatieties uz to pozitīvi: Varēt wet t-shirt kontestus taisīt un bildēt
Gadījumā, ja kāds(-a) vēl nav sarakstā - neuztraucieties. Ja maksājums ir veikts, tad noteikti esiet dalībnieku sarakstā
1) paņemiet līdzi maksājuma kvīti 2) izdrukājiet aizpildītu anketu (katram gadījumam) 3) dodieties uz Kandavu vai 27. jūlijā 17.30 uz autobusa piestātni pie Operas. (tie, kas plāno braukt ar busu)
Man interesētu, tieši kur atradīsies plenēra stratēģiskais un norises koordinācijas punkts Kandavā. Ja līs lietus, vai tas būs meklējams kādās telpās? Kā atpazīt organizatorus pēc vēja matos, vai zieda pogas caurumā )? Protams, runas spējas man nav zaudētas un neesmu tik bezgala kautrīga, lai nevarētu pavaicāt kādam, bet nu tomēr, skaidrībai
Policijas Sporta Bāze Adrese: Kandava, Daigones iela 16. Kontaktpersona: Vivita (fēniks)- tālr.28232354. Lūgumi: Nezvaniet ātrāk par piektdienu sākot no plkst 13iem.. Pat ja esat Kandavā norādītajā vietā paši pirmie – nesākat lūdzu ieņemt numuriņus, darīsim to pēc reģistrācijas pie Vivitas – kārtībai jābūt.. Malku un visu citu saņemsit pēc „iečekošanās”, lai vēlāk nav neskaidrību kam un cik jāmaksā.. Sekojiet informācijai! Ja rodas jautājumi, sūtiet e pastus slisans@gmail.com vai zvaniet 26765031
luudzu nesatraucaties par to, ka neesat sanjeemushi e-pastu no manis, lai gan esat pieteikushies uz autobusu... ir pieteikushies briivpraatiigie, atsauciigie cilveeki ar automashiinaam, kuri labpraat juus panjems savaa aizgaadnieciibaa... pulceeshanaas vieta taa pati - pie Operas, 17:30...
fjuu, es tikko iechekoju otru topiku, drudzhaini parbaudiju visus epastus akdi tik man ir un neko neatradu... sabijos jau tad jau ar komfortu brauksim, c00l...
... nu vispār cepuri nost organizatoru priekšā, jo spriežot pēc budžeta peļņas tur nava ! Bet uz entuziastiem jau turās pasaule ! Ar ko arī visus mūs un arī jūs apsveicu ... 8) ... visiem viss izdosies !!!
koko?????? Kādu vēl ekstrīmu Es nekad nebraucu kur acis rāda, es nekad neapmaldos, nekad nesalīstu, nekad nesaku nekad, es nekad nedaru neko apšaubāmu, es nekad nemeloju, nekad nedīcu i nesūdzos, nekad mēli nerādu, nekad naktī nevienu neperu ar mazu asu pātadziņu....