Bet - nonācu pie pavisam nelāga secinājuma - kopmītņu telpās, vai varbūt citās telpās, acīmredzot, bija sastopamas blusas.
Naktī no sestdienas uz svētdienu tiku nedaudz sakosts - pieļāvu alerģijas varbūtību, bet pārliecinājos par blusu klātbūtni atrodot, un arī noķerot, vienu šīs sugas pārstāvi.
Neveiksmiigs man pasaakums... Nojuudzaas Sigmas 300nieks galva saapeeja(un saap veelaizvien) pabildeet ar nevareeja... Bet tomeer nenozheeloju ka aizbraucu..
Man laikam vienīgajam nācās ar stopiem sākt savu braucienu uz Saldu.. Aizveda līdz autoostai, bet kā izrādās, tad nākamais autobuss pēc apmēram ~5 h...neslikti - uzreiz tika izvilkta pieteikuma anketa, uzrakstīts SALDUS un uz tā pagrieziena tika ķertas mašīnas un nu dies - Gratulācijas Bārdai! Nepagāja ne pusstunda, kā audziks pierullēja un skatos, ka šis sēž pie ruļļiem, nu neko sev - kad prasīju daudziem, neviens nezināja - laikam vajadzēja pabļaustīties kopbildes laikā! LIELS PALDIES!
Nepagāja ne 4h autobusā, kad raugi re, eas arī esmu mājās. aigarsa, mēs ar labo cilvēku, pieturā tusēdami, nospriedām, ka baarda tev droši vien savāks. Pasākums bija tiešām labs. Priekā un arlabunakti!
Nepagāja ne 4h autobusā, kad raugi re, eas arī esmu mājās. aigarsa, mēs ar labo cilvēku, pieturā tusēdami, nospriedām, ka baarda tev droši vien savāks. Pasākums bija tiešām labs. Priekā un arlabunakti!
pareiz, es tak Tevi satiku pa ceļam uz savu posteni nu super, ka viņš bija tas, kas brauca, savādāk būtu gājis uz plkst 18:06 autobusu uz Saldu..
es jau domaaju, ka juus taa domaasiet, ka nepanaacaat! iisteniibaa, es biju aizmirsis savu kaklakatinju numurinjaa, un pirms izbraukt no kandavas, iebraucu veel kojaas, bet juus pa to laiku visdriizaak aizbraucaat... taa kaa es Jums braucu nopakalj...
kaadu laiku braucu aiz dzeltenaa businja, bet tad savajadzeejaas uz WC