Njā, es arī domāju, ka cena ir pa lielu. Es uzskatu, ka nav jāorganizē tur būs paika no turienes vai gulēšana tur, transports no turienes. Es varbūt tikai uz vienu vakaru ar savu personīgi transp aizbraukšu un pēcāk atpakaļ. vai tad vienk. par zaļu pļavu prasa tādu naudu???
Bet es negribu ne guldināšanu, ne vešanu, ne ēšanu! Esmu ar mieru samaksāt dalības maksu par to, ka tiek rīkots, par pasniedzējiem 5-10 Ls ... bet nu cmōn, ja es uz vienu vakaru ierodos... 25 ls ir pa daudz!
neviens neteica, uz ko cena attiecas. Par iznjemumiem (lastiit - atraushanos no kolektiiva) jaruna ar Kawazoe un darba grupu, lai domaa, kaa ko un cik. Shi cena, cik saprotu, par visu kopaa.
Trīs dienu kompletam cena ir ļoti laba! Protams vajadzētu cenas rādītāju arī atsevišķiem pasākumiem, jo skaidrs ir tas, ka ne visi izmantos pilno komplektu. Ar nepacietību gaidīšu administrācijas risinājumu !
Protams, ka TIKAI par zaļu pļavu nebūs 26 Ls jāmaksā. Nu, bet loģiski Tiktāl cik nojaušu , pasākums daļēji būs pieejams IZLASES veidā. Tas nozīmē, ka, piemēram, ja plānosit sestdien atbraukt agri no rīta, piedalīties dažos (vienā, divos, trijos..) pasākumos un vakarā jau braukt projām, NEBŪS visa summa jāsedz. Abet loģiski. Nevaru to apgalvot par visu (Pasākums ir PROCESĀ..) – bet domāju, ka gan kopīgā ēšana vai nakšņošana istabiņās, nekādā gadījumā NEbūs obligāta. Tāda tiks piedāvāta. Bet SAVLAICĪGA izvēle paliek aiz Jums, Ja vēlaties, lūdzu, ņemiet līdzi savas sviestmaizes vai teltis un guļammaisus. No problemos Lai vai kā domāju, ka pasākums būs FORŠS, un ceru, ka ne sliktāks kā Liepājas Fotoblog burziņš pērngad!
nobuko ar raijaneeru biljeti, un atlido. tikko skatijos, LPL - RIX - LPL man sanaak 80 lashi tajos datumos, + apmeram 30 lidostas takshos. nav tak tik traki... ja labi grib...
Ja es nopirkšu jaunu aparātu tad man būs grūtības ar ieeju! Māte arī naudu prasa... :/ traki... es jau saprotu par ko cilvēki sūdzas: "dārgi, dārgi" laikam jau uzreiz negribas atdot tādu naudu! Bet domājams tas ir tā vērts! 3 dienas 27Ls dala ar 3 ir 9Ls dienā! Iedomājies. Smieklu nauda... Mēs tiksim izglītoti, pabaroti, nez vai pareizi sapratu arī paēdināti... pilns komplekts! hm... Tie kas piedalās ar resursiem, gaismām lap-leptopiem u.c. moška varētu dot kādas atlaides, nez... laikam jau k-kas tāds ir apspriests... Ceru ka tikšu, es zinu tikšu! -----> Aīīīī īī Dāāāāāāāaaaa aa aa ā
Labprāt, bet nesanāks, es jau nākam nedēļ lidoju uz divām nedēļām (tāpēc arī balsoju par pirmajiem datumiem), tagad es vienkārši vairs nevarēšu paņemt vēl atvaļinājumu, jo nākamais holidejs jau ir ieplānots. :?
super! sanāks tikt un tieši par tiem datumiem balsoju. hmm. varēšu paņemt laptopu un varbūt, ja sanāks, tad arī ir labs projektors..bet nu, par to maz šaubu, vai sanāks sarunāt. cenai nav ne vainas..
Oi... ko jūs nīdat par cenu.. es samaksātu ar prieku jo to visu divcipara skatlii iedabūt ir apbrīnojami!! Bet es diemžēl netieku!! sākot ar 14 līdz 29. datumam man ir nereāli sdaudz jādara.... un tik 30 tieku valaa.. Nu nekas! Veiksmīgas jums šīs 3 dienas!!! Pēc tam gribētos fotoskolā un fotoblogā vai forumā kādusierakstus... nu tad tik izturat!!!
vairākas stundas nebiju pie neta, skatos infa aizgājusi un komenti krājas ...
- kas ir pusgadu čakli un melnu muti strādājis, tam kolēģus satikt, gudrus vīrus paklausīties un jautri ietusēt par trīsdesmit lašiem - nav nekādu problēmu ... tas par Arvja līdzdalības apliecinājumu, pat viņš var atteikties no kādas bildēšanas un ierasties uz pasākumu ... par nepilngadīgo piedalīšanos pasākumā - diemžēl, bet vadoties pēc LR likumdošanas - nepilngadīgajam līdzi jābūt vienam pilngadīgajam (un atbildīgajam, znač - tuvam radam) ... par dalības maksu... salīdzinoši viegli ir uzrīkot pasākumu ar dalības maksu 50-80-150 vai 200 LVL, par mūsu minēto summu ( 25 - 30 ) jau bik sarežģītāk ... detalizētāk par to nākamnedēļ, bet visticamākas dalības maksa būs vai nu pilna summa vai 50% ja nebūsiet uz pilnu laiku, bet kaut vai uz vienu stundu...
...oi, miiliishi... pie mums veel ir Paradiize, ja 3 dienu pasaaciens izmaksaas tikai 30Ls... 8) ...diemzheel, iekriit POSITIVUS AB FESTIVAL un Saulkrasti Jazz...
visādi atbalstot ZG teikto, gan piebildīšu, ka arī telts vietas visticamāk nebūs na haļavu, bet par kādu simbolisku maksu, jo... vadoties no dažādiem apsvērumiem un ieinteresētu cilvēku viedokļa, lauku sēta un pļava ir nomainīta uz civilizētu, lauku mazpilsētas vidi ...
es te tā domāju. prātoju... man ciemā daudz onkuļu kuru dabiskais stāvoklis ir alkahola reibums. tādu sānos i šis nemaz neirubītu kur viņs ir un kapēc.. galvenais ka pilngadīgs... [bet nu labi nē, citreiz... šoreiz atkrīt!]
Vājprāts! Tā jau apsolīju divām personam šito izmaksāt un vēl nāksies...par prieku Sasar Eeee, Dabīgā, ņem līdzi Kristapu kadra līdēju, gan jau ar viņu pietiks
taa kaa blogaa var regjistretis no 16 gv, neredzu shkjershljus tik veciem jaunieshiem, kaut ar to pashu mamams zimi, piedalities. jaunakiem gan ne, jo te jau jaunaku nav... right? :roll: