forum.gif
Bloga vasaras plenērs (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Bloga vasaras plenērs (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 15
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.06.07 13:21
 citēt
man jau kkā šķiet ka ir bijuši arī jaunāki ...nezinu kā tagad bet redzējusi esmu kādu...
Publicēts: 30.06.07 13:32
 citēt
bet ir lietosanas noteikumi...
Publicēts: 30.06.07 13:54
 citēt
nezināji,ka likumi ir domāti tam ,lai reizēm pārkāptu un tāpat to nevar tā izkontrolēt..
Publicēts: 30.06.07 16:18
 citēt
M... Jā ZVĒRS iekrīt tieši tajos darumos! (: Laikan Gribas uz zvēru braukt laikam nebraukšu! Pts par sevi brīnos... Jau parmetumus no draugiem dzirdēju... bet tu tak pagājušogad teici! :D Zenza pičakarēja... ne, es!

M + versatile, man arī ir doma līdzi ņemt vienu meiteni kurai nav 18 psc... tas nebūtu smuki ja viņai vajadzētu mammu līdzi! tas ir vēlviens cilvēks par kuru jāmaksā un traki! Tētis piemēram... Nogarlaikosies līdz nesamaņai! :D utt.
Publicēts: 30.06.07 17:13
 citēt
par vecāku zīmēm noskaidrosim :)
Publicēts: 30.06.07 17:54
 citēt
Man liekas, ka likumos ir tāds noteikums, ka no 16 gadiem var ārā atrasties pēc 23iem tākā no 16 gadiem man liekas vajadzētu bez vecāku zīmēm, bet zīmi jau dabūt arī nebūtu nekādu problēmu :)
Publicēts: 30.06.07 18:45
 citēt
Vai jaunā norma par pasākuma organizatoru apmaksāto dalībnieku civiltiesisko apdrošināšanu uz šo neattiecas, gadījumā?
Tas tā, pie idejām, kas vēl jānoskaidro.
Un izturību organizatoriem, tiešām apbrīnojama uzņēmība!
Publicēts: 30.06.07 21:54
 citēt
hm...apsveru neierasties uz savas izstades atklasanu 28julija, lai tiktu uz so pasakumu... :D :D :D
Publicēts: 30.06.07 23:58
 citēt
tad jau drošvien jau jāieplāno šis pasākums. vismaz 1x mūžā jāapskatās uz tiem cilv. kas tur rokās fotoaparātu.
Publicēts: 01.07.07 09:46
 citēt
Man liekas, ka likumos ir tāds noteikums, ka no 16 gadiem var ārā atrasties pēc 23iem tākā no 16 gadiem man liekas vajadzētu bez vecāku zīmēm, bet zīmi jau dabūt arī nebūtu nekādu problēmu :)
ilgi gaidīju, kad kāds šito ierakstīts, ja nebūtu sagaidījis, pats būtu ierakstījis...

un ja Kawazoe-Taiki mūs tur nepiedzirdīs pārāk smagi, tad pēc likuma viss ir ok :p

par vecāku zīmēm.. varēt jau var, bet tik lai org pārliecinātos, ka vecāki tip "atļauj" .. jo daļa zīmju manliekas čist būs viltotas - viltošanas pēc :p
Publicēts: 01.07.07 13:40
 citēt
Neredzu jeegu viltot ziimes..ja ljaus uz 3 dienaam nozust tad ziimi arii uzrakstiis :)
Publicēts: 01.07.07 21:53
 citēt
17 ar pusi arii neder ? :D :roll:
Publicēts: 01.07.07 22:13
 citēt
nepilngadigs cilvecinsh laipni aicinats piedalities, kopa ar pilngadigu, kas uznemas pilnu atbildibu par nepilgadigo. kadas vel vecaku ziimes ...
Publicēts: 01.07.07 22:16
 citēt
nepilngadigs cilvecinsh laipni aicinats piedalities, kopa ar pilngadigu, kas uznemas pilnu atbildibu par nepilgadigo. kadas vel vecaku ziimes ...

nu vot, viens saprātīgs teikums
Publicēts: 01.07.07 22:52
 citēt
ibio**** :@ :?
Tas nav norm... nekas ar mani nenotiks ..esmu pietiekami pieaudzis :D :?
Publicēts: 01.07.07 22:59
 citēt
ļā ļā ļā bet rīko pats, cilvēki negrib liekus sūdus, jo pēc likuma uzņemas par jums atbildību
Publicēts: 01.07.07 23:53
 citēt
nu labi bus man kas ved pie rocinjas ! :P kaut kad nepilngadiigo iztumshana , tad uzreiz vareejaatt ielikt ieeja fotoblogaa tikai pilngadiigajiem !!!
Publicēts: 01.07.07 23:56
 citēt
tajaa cenaa ir ieklauts arii celsh?
Publicēts: 02.07.07 00:00
 citēt
nu labi bus man kas ved pie rocinjas ! :P kaut kad nepilngadiigo iztumshana , tad uzreiz vareejaatt ielikt ieeja fotoblogaa tikai pilngadiigajiem !!!

esi uzmanigs ko tu veelies
Publicēts: 02.07.07 00:03
 citēt
tu del manim speciali liktu ieeja fotoblogaa tikai no 18 :D
Publicēts: 02.07.07 00:10
 citēt
ganjau ka nee, tikai gribu noradit, ka ari tads variants pastaav, tachu nav izmantots, jo domajam, ka arii no 16 gadiem cilvekam pietiek praata saprast, ko sheit vajag un nevajag darit.

bet par pasakumiem viennozimigi un stingri: atbildibu uznemas pavadoshais cilveks.
Publicēts: 02.07.07 00:14
 citēt
:) ok ok ! pasaukshu savu lielo brali :D bet viens var uznjemties uz vairaakiem cilveekiem arii > ? piem uz diviem ?
Publicēts: 02.07.07 00:15
 citēt
:) ok ok ! pasaukshu savu lielo brali :D bet viens var uznjemties uz vairaakiem cilveekiem arii > ? piem uz diviem ?

kaut visu vidusskolu liidzi :)
Publicēts: 02.07.07 00:17
 citēt
es macos kloedžā :D :P
Publicēts: 02.07.07 00:37
 citēt
Kādu brāli??!? Māsu vai labākajā gadījumā kursa sieviešu dzimuma pārstāves, lai blogeriem ir ko bildēt! :wink:
Publicēts: 02.07.07 07:36
 citēt
Par dalību fotoblogeriem vecumā no 15 līdz 18 gadiem - ar vecāku zīmi tomēr cauri netiksiet gan, būs jāorganizē tomēr kāds pavadonis, kurš ir pilngadīgs un kurš reāli uzņemsies atbildību par jaunieti,kuram vēl nav 18.

Šī nav skolnieku vasaras nometne vai cits tamlīdzīgs pasākums, kuram piemērojami bik savādāki noteikumi.

Bez tam neredzu vietu arī še atkārtoti rakstītajam par alkohola lietošanu, jo šis ir mācību seminārs fotoamatieriem un ar to būtiski atšķiras no draudzīgas ietusēšanas brīvi savāktā draugu lokā, kad katrs dara ko nu tīko.

Pasākumā piedaloties jums nāksies pieņemt un ievērot tos noteikumus, kurus par nepieciešamiem būs atzinusi rīcības komiteja.

K - T

P.s. Sīkāka informācija par pasākuma vietu un dalības noteikumiem šovakar un rīt, še pat forumā
Publicēts: 02.07.07 08:29
 citēt
nelasiiju 306 lappaspuses ar spamu... :roll: a kur japiesakaas?
Publicēts: 02.07.07 10:25
 citēt
pagaidam tikai rezerve laiku, pieteikshanas vel nav sakusies. nevari nociesties, edzjus? :)
Publicēts: 02.07.07 10:26
 citēt
pagaidam tikai rezerve laiku, pieteikshanas vel nav sakusies. nevari nociesties, edzjus? :)

nee. par cik slinkums lasit forumu - domaju ka 0.9 varbutiba pastav ka palaidisu garam pieteikshanos :D
Publicēts: 02.07.07 10:29
 citēt
Kādu brāli??!? Māsu vai labākajā gadījumā kursa sieviešu dzimuma pārstāves, lai blogeriem ir ko bildēt! :wink:

Nu neticu, ka šeit ir tāds jaunu meiteņu iztrūkums :lol: ! Redz kā ir, vīrieši parasti pieraduši, ka uz vienu viņa dzimuma pārstāvi ir vairākas daiļā dzimuma pārstāves. Jā, puiši, tad nu uzfrišinās, lai katrs no Jums būtu pats feinākais :lol: !
Publicēts: 02.07.07 16:17
 citēt
lai nu kaa ..jaameigjina kkas sabiidiit...gribas uz turieni jau nereaali.

Kādu brāli??!? Māsu vai labākajā gadījumā kursa sieviešu dzimuma pārstāves, lai blogeriem ir ko bildēt!

Voj tad sasar pats brauksi? :D
Publicēts: 02.07.07 16:37
 citēt
Gribetos, bet nesanaks, lidoju jau shonedelj, tapec ari gribeju tos 20tos julija datumus.
Es jau ne par sevi raizejos, bet par jums blogeri. :P

Cenz - uzskatu, ka sievieshu dzimuma nekad nav par daudz, sieva gan man nepiekrit...
Publicēts: 02.07.07 16:46
 citēt
Gribetos, bet nesanaks, lidoju jau shonedelj, tapec ari gribeju tos 20tos julija datumus.
Es jau ne par sevi raizejos, bet par jums blogeri. :P

Cenz - uzskatu, ka sievieshu dzimuma nekad nav par daudz, sieva gan man nepiekrit...

Domāju, ka viņa Tev paskaidroja kāpēc nepiekrīt :lol: !?
Publicēts: 02.07.07 19:20
 citēt
cik maksasi ? :P ne ne nezinu vai vinjsh varees ! man jau netrukst ko panjemt lidzi.
Publicēts: 03.07.07 02:08
 citēt
Šodien (otrdienā, 03.07.) ap pusdienlaiku būs ļoti konkrēta informācija par pasākumu.
Publicēts: 03.07.07 11:35
 citēt
ehehh traki, traki !

emm, to vecaaku zimi nevar ar notaara apstiprinaajumu :D
Publicēts: 03.07.07 12:07
 citēt
tādas zīmes, šķiet, bija vajadzīgas, ja izbrauc no valsts ārā..

gaidam kādu ziņu par pasākumu. diezgan interesanti gan jau būs, tāpēc jābrauc vien pie dabas un jāizmanto gudro prāti un palīdzība savai izaugsmei. cerams, ka informācijā būs arī iekļauts, kas par pasniedzējiem un padomdevējiem būs aicināti dalīties pieredzē un pamācīt.
Publicēts: 03.07.07 12:26
 citēt
ja tu ar vecaku zimi nolauzisi kaklu, vienalga kawazoe seedees :twisted:
Publicēts: 03.07.07 12:28
 citēt
ja tu ar vecaku zimi nolauzisi kaklu, vienalga kawazoe seedees :twisted:

moshka parceljam atrak pasakumu - ranshe sadish, ranshe vidish :? :twisted: :roll:
Publicēts: 03.07.07 12:46
 citēt
Ko te tauta cepās, es ar vecākiem dabūju notāra zīmi, kas man atļāva pārvietoties Eiropas robežās bez ierobežojuma un viens pats 15 (vai varbūt vēl 14) gados graucu uz Zviedriju, apceļoju, braucu atpakaļ. No problems! Te iekš vien LV nevar vienu nakti kempingā pavadīt - smiekligi! :D :D :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...