M... Jā ZVĒRS iekrīt tieši tajos darumos! (: Laikan Gribas uz zvēru braukt laikam nebraukšu! Pts par sevi brīnos... Jau parmetumus no draugiem dzirdēju... bet tu tak pagājušogad teici! Zenza pičakarēja... ne, es!
M + versatile, man arī ir doma līdzi ņemt vienu meiteni kurai nav 18 psc... tas nebūtu smuki ja viņai vajadzētu mammu līdzi! tas ir vēlviens cilvēks par kuru jāmaksā un traki! Tētis piemēram... Nogarlaikosies līdz nesamaņai! utt.
Man liekas, ka likumos ir tāds noteikums, ka no 16 gadiem var ārā atrasties pēc 23iem tākā no 16 gadiem man liekas vajadzētu bez vecāku zīmēm, bet zīmi jau dabūt arī nebūtu nekādu problēmu
Vai jaunā norma par pasākuma organizatoru apmaksāto dalībnieku civiltiesisko apdrošināšanu uz šo neattiecas, gadījumā? Tas tā, pie idejām, kas vēl jānoskaidro. Un izturību organizatoriem, tiešām apbrīnojama uzņēmība!
Man liekas, ka likumos ir tāds noteikums, ka no 16 gadiem var ārā atrasties pēc 23iem tākā no 16 gadiem man liekas vajadzētu bez vecāku zīmēm, bet zīmi jau dabūt arī nebūtu nekādu problēmu
ilgi gaidīju, kad kāds šito ierakstīts, ja nebūtu sagaidījis, pats būtu ierakstījis...
un ja Kawazoe-Taiki mūs tur nepiedzirdīs pārāk smagi, tad pēc likuma viss ir ok :p
par vecāku zīmēm.. varēt jau var, bet tik lai org pārliecinātos, ka vecāki tip "atļauj" .. jo daļa zīmju manliekas čist būs viltotas - viltošanas pēc :p
ganjau ka nee, tikai gribu noradit, ka ari tads variants pastaav, tachu nav izmantots, jo domajam, ka arii no 16 gadiem cilvekam pietiek praata saprast, ko sheit vajag un nevajag darit.
bet par pasakumiem viennozimigi un stingri: atbildibu uznemas pavadoshais cilveks.
Par dalību fotoblogeriem vecumā no 15 līdz 18 gadiem - ar vecāku zīmi tomēr cauri netiksiet gan, būs jāorganizē tomēr kāds pavadonis, kurš ir pilngadīgs un kurš reāli uzņemsies atbildību par jaunieti,kuram vēl nav 18.
Šī nav skolnieku vasaras nometne vai cits tamlīdzīgs pasākums, kuram piemērojami bik savādāki noteikumi.
Bez tam neredzu vietu arī še atkārtoti rakstītajam par alkohola lietošanu, jo šis ir mācību seminārs fotoamatieriem un ar to būtiski atšķiras no draudzīgas ietusēšanas brīvi savāktā draugu lokā, kad katrs dara ko nu tīko.
Pasākumā piedaloties jums nāksies pieņemt un ievērot tos noteikumus, kurus par nepieciešamiem būs atzinusi rīcības komiteja.
K - T
P.s. Sīkāka informācija par pasākuma vietu un dalības noteikumiem šovakar un rīt, še pat forumā
Kādu brāli??!? Māsu vai labākajā gadījumā kursa sieviešu dzimuma pārstāves, lai blogeriem ir ko bildēt! :wink:
Nu neticu, ka šeit ir tāds jaunu meiteņu iztrūkums :lol: ! Redz kā ir, vīrieši parasti pieraduši, ka uz vienu viņa dzimuma pārstāvi ir vairākas daiļā dzimuma pārstāves. Jā, puiši, tad nu uzfrišinās, lai katrs no Jums būtu pats feinākais :lol: !
tādas zīmes, šķiet, bija vajadzīgas, ja izbrauc no valsts ārā..
gaidam kādu ziņu par pasākumu. diezgan interesanti gan jau būs, tāpēc jābrauc vien pie dabas un jāizmanto gudro prāti un palīdzība savai izaugsmei. cerams, ka informācijā būs arī iekļauts, kas par pasniedzējiem un padomdevējiem būs aicināti dalīties pieredzē un pamācīt.
Ko te tauta cepās, es ar vecākiem dabūju notāra zīmi, kas man atļāva pārvietoties Eiropas robežās bez ierobežojuma un viens pats 15 (vai varbūt vēl 14) gados graucu uz Zviedriju, apceļoju, braucu atpakaļ. No problems! Te iekš vien LV nevar vienu nakti kempingā pavadīt - smiekligi!