forum.gif
Bloga vasaras plenērs (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Bloga vasaras plenērs (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 15
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.07.07 13:07
 citēt
Negribētu gan teikt, ka tas ir smieklīgi! Taču, ja tiešām ar notāra apstiprinātu nepilngadīgā vecāku zīmi atbildība gulstas un pašiem vecākiem, tad tā būtu laba izeja no šīs it kā neveiklās situācijas. Viss jau laikam tomēr ir atkarīgs no tā cik oficiāls ir šis pasākums.
Publicēts: 03.07.07 13:49
 citēt
Negribētu gan teikt, ka tas ir smieklīgi! Taču, ja tiešām ar notāra apstiprinātu nepilngadīgā vecāku zīmi atbildība gulstas un pašiem vecākiem, tad tā būtu laba izeja no šīs it kā neveiklās situācijas. Viss jau laikam tomēr ir atkarīgs no tā cik oficiāls ir šis pasākums.

par to vares info atrast ari notikumi.lv 8)
Publicēts: 03.07.07 14:05
 citēt
Taču no otras puses skatoties, tagad, vasarā, tiek rīkoti neskaitāmi dažnedažādi pasākumi (pilsētas svētki u.t.t.) tur taču nepilngadīgie ierodas bez vecāku zīmēm. Skatoties no šāda rakursa, liegt apmeklēt šo pasākumu bez pilngadīgā pavadoņa ir diezgan neloģiska. Un tad beigu beigās, man ir jāierodas ar personas apliecinošu dokumentu, lai pierādītu, ka man ir tie 18-it :)))? Un kurš tad veiks šo kontroli?
Publicēts: 03.07.07 14:23
 citēt
pasakuma organizetaji are gods. vini izdoma ierobezojumus, kas apmekletajiem ir jaievero. try or die 8)
Publicēts: 03.07.07 15:01
 citēt
Tagad lūdzu lieciet pie malas savus "Es esmu pieaudzis cilvēks!" "Ar mani nekas nenotiks!", "Kas tā par diskrimināciju!?" un padomājiet loģiski:

Ja gadījumā (un to nevar noliegt, ka tā var gadīties) kaut kas notiek ar kādu no plenēra dalībniekiem - paslīd kāja, salauž kaklu; iet pāri šosejai un notriec motociklists, kas brauc uz 200km/h; nogāžās koks un uzkrīt teltij virsū - kas par to atbildēs? Pat ar visu vecāku zīmi, pēc likuma par to atbildēs pasākuma organizētājs. Ja negadījums notiek ar pilngadīgo, tad neko - cilvēks ir rīcībspējīgā vecumā, pats vainīgs vai nelaimes gadīums. Ar nepilngadīgo nelaimes gadījumu nav - tikai bezatbildība. Un vecāki, kas rakstīs zīmi būs pirmie, kas ietupinās Kawazoe, neskatoties ne uz kādiem argumentiem vai loģiku.

Par to būtu jāpadomā arī tam pingadīgajam cilvēkam, kas ir ar mieru uzņemties atbildību par nepilngadīgo.
Publicēts: 03.07.07 16:50
 citēt
Eliks, negribētu 100% piekrist, arī pilngadīgais var vērsties tiesā pret pasākuma organizētāju, kurš nebūs noorganizējis tam pilnīgu drošību. Tā kā šādu pasākumu organizēšanai ir zināms riska moments jebkurā gadījumā. Ne jau par velti apdrošināsanas kompānijas piedāvā pasākumu organizētāju civiltiesisko apdrošināšanu (VCTA).
Bet es jau te laikam pa nopietni laižu. Mēs taču esam pieauguši un saprātīgi cilvēki, neko sev nelauzīsim, teltis zem lūzstošiem kokiem nebūvēsim un vispār būsim paši priekšzīmīgakie pasakuma apmeklētāji :)
Publicēts: 03.07.07 17:21
 citēt
liidzi janjem skafandrs ! teerauda terps un cietoksnis :D
Publicēts: 03.07.07 17:24
 citēt
liidzi janjem skafandrs ! teerauda terps un cietoksnis :D

skaties, ka nenosmoc tai skafandraa!!! :D
Publicēts: 03.07.07 18:28
 citēt
Vai nebūtu vienkāršāk, ja nav organizētāja? Visi kopistiski izdomāja satikties vienā vietā, vienā laikā un nav nekādu organizātoru - tikai dalībnieki?
Publicēts: 03.07.07 18:45
 citēt
Es chisti to pashu iedomaajos ko sasar!
Publicēts: 03.07.07 21:25
 citēt
vaitad civiltiesiska apdroshinashana paredz veslibas/dzivibas apdroshinashanu?
Publicēts: 03.07.07 21:27
 citēt
ietver tikai naaves gadiijumus, ja nemaldos!
Publicēts: 03.07.07 21:31
 citēt
oj :?
Publicēts: 03.07.07 21:54
 citēt
un aizmisur pa o2 balonu :D
Publicēts: 03.07.07 22:12
 citēt
vaitad civiltiesiska apdroshinashana paredz veslibas/dzivibas apdroshinashanu?

Nezinu, var jau būt, ka Jūs, pasākuma organizētaji, visu to jau ziniet , bet ja nu tomēr nē, tad nu šeit ir nedaudz info tieši Jums
www.bta.lv...
Ļoti atvainojos, ja uzbāžos ar nevajadzīgu informāciju!
Publicēts: 04.07.07 04:24
 citēt
Ja es esmu izdzīvojis līdzšim, zinot pats sevi, tad jau tādu pasākumu arī izvilkšu! :D Bet man prieks, ka man 18.g.
Gribētos zināt par to pieteikšnos!!! Norēķināšanos un tamlīdzīgi. Vēlreiz uzprasīt par ko būs vēl jāmaksā atsevišķi, (tip kas nav iekļauts cenā, 30Ls) bez kā nekādīgi neiztikt. :?:
Publicēts: 04.07.07 08:30
 citēt
info kaut kā joprojām nav sekojis, lai arī vakar bija jāparādās! gan jau būs.
Publicēts: 04.07.07 11:07
 citēt
Ļoti labi saprotu dažu blogeru tīnīšu jokus,
bet ar jokiem reizēm gadās visādi joki.
Un ja nedo Dievs kaut kas tiešām nelāgs notiks,
visi smalkie jokotāji izzudīs kā migla..
Paliks tikai pasākuma organizatori. Tāpēc lūgtum ar izpratni..
:)
Publicēts: 04.07.07 13:49
 citēt
bet sanāk taa kam ir virs 18, ja kaut kas notiek
vienalga atbild organizētāji!
Publicēts: 04.07.07 14:05
 citēt
Teorētiski tā iznāk. Ja vēršos pret organizētājiem par kaitējuma kompensāciju.
Taču es nespēju sagaidīt, kad tiks paziņota saieta vieta. Jā, pacietība nav mana stiprā puse 8) .
Publicēts: 04.07.07 14:36
 citēt
Trīs dienu kompletam cena ir ļoti laba! Protams vajadzētu cenas rādītāju arī atsevišķiem pasākumiem, jo skaidrs ir tas, ka ne visi izmantos pilno komplektu. !

Piekrītu un kvešķens - Cik jums ļaužu parasti iraid šādos pasācienos?
Baigi jau nu gribētos ieplenērot!
Publicēts: 04.07.07 14:55
 citēt
shis otrais pasakums bus, pagajusho reizi uz Liepajas pleneru piedalijas ap 30-50
Publicēts: 04.07.07 20:28
 citēt
tad kaadeas ir tas gala summas ap ko grozas lieta. gribetu, vajadzetu, finanses to nedaudz ierobezhu! :D
Publicēts: 04.07.07 20:33
 citēt
summas riit kopa ar registracijas infu
Publicēts: 04.07.07 20:49
 citēt
Vēl viens jautājums. Vai pilnīgajiem ābečniekiem un ar ziepīšiem būs kādas atsevišķas lekcijas? Es te pieteikšos, bet beigās izrādīsies, ka manam līmenim nekas nav paredzēts.
Publicēts: 04.07.07 21:07
 citēt
tieshi tada ta doma bija, meginat iedalit pec prasmju liimenja. bet aparatam nozimes nav, vienigais nosacijums: lai ir manualais rezhims (obaznachennij na karte bukvai Me)
Publicēts: 04.07.07 21:07
 citēt
.xx
Publicēts: 04.07.07 21:09
 citēt
pasākuma programma (v1.1) publiceta www.fotoblog.lv...

precizēšanas laiki arī minēti
Publicēts: 04.07.07 21:16
 citēt
tieshi tada ta doma bija, meginat iedalit pec prasmju liimenja. bet aparatam nozimes nav, vienigais nosacijums: lai ir manualais rezhims (obaznachennij na karte bukvai Me)

Nu tāda, pilnīgs nulllis, jau neesmu. Visādi jau mocos ar tiem manuālajiem režīmiem, tikai tas rezultāts :( . Esmu starā par šādu iespēju piedalīties, kur ceru tikt kaut pie nelielas, bet tomēr saprašanas par fotografēšanu.
Publicēts: 04.07.07 21:16
 citēt
6:00 – 9:00 Rīta foto sesija
hemmm saule lec agraak :D bet tas tik taa..
Tagad vel vairaaak gribu tur tikt un veel vairaak nevaru sagaidiit.
Un kaa tas 3 fotograafijas jaadod uz papiira vai diigitaaali?
:)
Programma nejeegaa patiik :))

Cenz, Fotoskolaas te pat arii daudz noderiiga var atrast...pashaa sakumaa bija tie pashi pamati :))
Publicēts: 04.07.07 21:30
 citēt

Cenz, Fotoskolaas te pat arii daudz noderiiga var atrast...pashaa sakumaa bija tie pashi pamati :))

Esmu lasījusi un pat printējusi sev interesējošās fotoskolas, tā kā tik traki jau nav. Tā ir teorija, bet gribētos klāt vēl dzīva cilvēka faktoru :lol: !
Publicēts: 04.07.07 22:20
 citēt
eeeeeeee, izklausaas varen labi:)

es gan alternatīvi ar savu auto pārvietojos un, ja ir vēl kāds alternatīvs, varu paķert, lai jautrāk;) Patreiz rādās, ka taisos un dikti taisos uz plenēru. :)
Publicēts: 04.07.07 22:28
 citēt
un šķiet pirmoreiz mūžā arī sadūšošos kkur braukt :D ar hmm nezināmiem cilvēkiem :D
Publicēts: 04.07.07 22:31
 citēt
Martinio - sameties ar kolēgām, lai meitenes rosolu sagriež :D
Publicēts: 04.07.07 23:13
 citēt
preciizak kur kandava viss notiksies vel nav izshtukots ?
Publicēts: 05.07.07 04:40
 citēt
programma pa pirmo! beidzot būs iespēja apskatīt pasaules otro malu - Kandavu! ;)
Publicēts: 05.07.07 06:47
 citēt
Tātad! (: Programma superīga!... Apvienots viss vienā! :D Ja grib nodot tā pa riktīgam tad gulēt nesanāk nu nekādīgi! (: bet, gan jau k-kā! Jā ar nepacietību gaidu pēcpusdienu... bet bišku baidos! Man nav nekā mazāka par 4vietīgu telti, tad vēl guļammaiss... ēdiens! Edu es daudz... ķobītis kur kafiju un tēju vārīt! tupeles, zeķes, moška statīviņš. Komunikācija ar arpasauli! Ja sarunāju tad arī laptopsis, es zinu kā ir nest tik daudz mantu! Prieks ka man fotoaparāts ir maziņš! Ta Be.. vēl kāda burtnīciņa ar rakstāmo! (: Nedrīkst veselo saprātu arī atstāt mājās!

Es būšu kā ēzelītis nokrāvies...
Publicēts: 05.07.07 08:28
 citēt
Martinio - sameties ar kolēgām, lai meitenes rosolu sagriež :D

sanāk, ka būs jālūdz Tava gādīgā roka pie rosola griešanas :):)
Publicēts: 05.07.07 08:49
 citēt
kur tieši kandavā tas būs? es piedalos :))
Publicēts: 05.07.07 08:52
 citēt
P.S. zjeeel, ka sveetdienas dienaskaartiibaa nav iekljauts fotokross.... varbuut vajadzeeja?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...