forum.gif
Bloga vasaras plenērs (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Bloga vasaras plenērs (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 15
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.07.07 09:02
 citēt
nu ko. būs jālādē aķīši, jāņem līdzi guļamie un jādodas baudīt fotopriekus.
Publicēts: 05.07.07 09:19
 citēt
Kandavā škiet ir tikai viena vieta,kur lielākam ļaužu pūlim celt savus vigvamus, tas ir Kandavas stadions. Tur parasti notiek visādi pasākumi, pārsvarā laikam dažādas sporta spēles. Taču tas ir tikai mans minējums.
Publicēts: 05.07.07 09:53
 citēt
fotokrosam nopietni jagatavojas, pec iepriekshejas pieredzes: labak shos divus pasakumus tomer neapvienot: sirdis staajas, mati sirmo un gjimenes izjuuk organizatoriem ...

bet kross arii bus ;) velak
Publicēts: 05.07.07 10:04
 citēt
kad sakas taa pieteikshanas ?
Publicēts: 05.07.07 10:07
 citēt
ja viss noies labi, tad shovakar
Publicēts: 05.07.07 10:07
 citēt
It kā šo pēcpusdien! (:
Publicēts: 05.07.07 10:09
 citēt
Nee, n u viss jau labi, bet...
mulsina dalja par jpega isniegshanu.

vispar biju domajis digitalo lidzi nenjemt, ziepis ir un paliek ziepis.
ja ari panjemshu, tad tikai kadu iespaidu/ideju fikseshanai velakai realizacijai.
nu kaads tur normals uzn jemums pa jeelo no ixusa aaraa?

negativs jau cita runa, bet shaubos, ka vares ta uzreiz attistit, i ja ari vares... ko tad ar vinju darit? negribas meklet un skenet kaut kur uz vietas Kandava, jo Riga optom to darot sanak letak, turklat kvalitai neparbaudita vieta ari galvot nevar.

eh. bet nu jaa, musdienu digieeraa tas reti kuru satrauc laikam.
varetu jau digispoguli iznomat, bet a) uz 3dienam biku par dargu; b) ja ieprieksh nav ta isti ari digispoguli bildets, pa 3 dienam tapat neiemacishos.

naksies velreiz pardomat braukshanu/nebraukshanu :(:(:(
Publicēts: 05.07.07 10:14
 citēt
versatile, nechiiksti :P pats izvelejies iet SAMURAJA celju ar analogo, tapec pats arii domaa, kaa risinat jautajumus ar attistishanu, negativiem utt.

un vel, mes tachu varam uz balkona par shim lietam parunat, ko musini tautu nebraukshu nebraukshu :bietee:
Publicēts: 05.07.07 10:18
 citēt
Versatile, domā ko runā :evil: ! Tu mani ar negatīviem tekstiem par ziepja pielietošanu tikai diskriminē. Tatad man būs tikai jēlie uzņēmumi :cry: ?
Publicēts: 05.07.07 10:19
 citēt
Jā un man arī?
Publicēts: 05.07.07 10:26
 citēt
ir ziepji un ir ixuss.
lai bilde butu skatama, ir nepiecieshamas kaut minimalas korekcijas, nepitiek ar -1/3 ekspokorekciju, vajag palielinat kontrastu ari vel, + mazliet sharpen. neko nepadariit.

Shadow, sho apzinati liku publiski - ne es viens blogaa eju, gy, samuraja celju.
un balkons jau visu dienu pieejams ;) vel paspesim.

Zenza, cenz - neko es nediskrimineju. bet ziepis ir ziepis
Publicēts: 05.07.07 10:47
 citēt
ar spoguleni var palielinat sharpen? :lol:
Publicēts: 05.07.07 10:56
 citēt
spogulenei to nevajag. vai vajag mazaakaa meeraa.
vismaz analogajaam, ja normals stikls.
ja digitalajai spogulenei vajag tik pat daudz cik ziepim... tad vel viens iemesls kapec es negribu digispoguli.
Publicēts: 05.07.07 11:06
 citēt
nu labi labi :) baigais offtopiks jums jau te aizgāja.
bet cik es saprotu, tad būs savs lielais (skatīsies, protams, pēc cilvēku skaita) autobuss, ar kuru arī tad tiks braukts un tiks izmantots viņš tikai savām vajadzībām vai ne? domāju, ka lēti jau tas nebūs, jo autobusa īre nav lēts prieks. un tad ar tiem ap 30 ls diez vai sanāks, bet, būs gan jau viss ok un pilnīgāku info saņemsim laicīgi! tikai 3 nedēļas jau arī vairs atlikušas..
Publicēts: 05.07.07 11:37
 citēt
visam tris dienam autobuss nebus (un ari nevajag), bet jaa - nenormalu kapostu grib cilvecinji!
Publicēts: 05.07.07 12:23
 citēt
saldetava ari janjem lidzi pasham kur alus rezgi ieklikt? 8)
Publicēts: 05.07.07 13:07
 citēt
saldetava ari janjem lidzi pasham kur alus rezgi ieklikt? 8)

jep - alkohols ja vajag tad pashiem jadomaa
Publicēts: 05.07.07 13:09
 citēt
a kur solitie uzveshanaas noteikumi?
Publicēts: 05.07.07 13:22
 citēt
turpinajums sekos, stay tuned 8)
Publicēts: 05.07.07 14:44
 citēt
Abavā varēs nopeldēties, ar tualeti noteikti vīrieši pa labi, bet sievietes par kreisi :))
Publicēts: 05.07.07 15:08
 citēt
ak vai kadi mees te dazi baltrociisi-taatad nav jabrauc!
Publicēts: 05.07.07 15:22
 citēt
WC un duša ir (būs) :-).
Loģiski...
Publicēts: 05.07.07 15:25
 citēt
cenz, no kurienes tev tāda info?
Publicēts: 05.07.07 15:37
 citēt
Palieku kā Lunis, daudz runāju, ja? :? Viss, vairs neviena komentāra no manas puses.
Es vienkārši ļoti priecājos, ka tas notiek Kandavā, jo praktiski tas ir netālu no manām otrām mājām.
Publicēts: 05.07.07 15:44
 citēt
Palieku kā Lunis, daudz runāju, ja? :? Viss, vairs neviena komentāra no manas puses.
Es vienkārši ļoti priecājos, ka tas notiek Kandavā, jo praktiski tas ir netālu no manām otrām mājām.

tad jau pie tevis brauks mazgāties :D
Publicēts: 05.07.07 16:00
 citēt
sievietes ir loti tiiriigas (tm): personisks noverojums :) ja ZG saka ka buus, znachet bus!
Publicēts: 05.07.07 16:07
 citēt
ak vai kadi mees te dazi baltrociisi-taatad nav jabrauc!

Varu brist dubļus, varu līst pa brikšņiem un darīt visu ko citu, bet bez mazgāšanās iztikt nevaru!

ok! tādā gadījumā viss kārtībā- vienkārši dažkārt nāk dusmas uz tiek drausmīgi sterilajiem cilvēkiem, kam katrs oda kodiens ir pasaules gals (protams, atkrīt cilvēki ar kādām alerģiskām reakcijām)
Publicēts: 05.07.07 16:35
 citēt
spogulenei to nevajag. vai vajag mazaakaa meeraa.
vismaz analogajaam, ja normals stikls.
ja digitalajai spogulenei vajag tik pat daudz cik ziepim... tad vel viens iemesls kapec es negribu digispoguli.

Tici man ja norm bildē arī ziepim nevajaga! (: man ir un es īpaši nelietoju sharpeningu un kontrastu! ja kas uz G7 arī var kontrastu mainīt attiecīgajā režīmā! :D
Publicēts: 05.07.07 16:41
 citēt
14:00 – 15:00 Pusdienas
Tie, kuri pievārējuši pusdienas, tiks aicināti nobalsot par sev tīkamāko
kolēģa iesniegto „mājas darbu” - līdzi atvestajām trijām fotogrāfijām (
fotogrāfijas - brīvi izvēlēta tēma)

Tas uz vissiem attiecas???!!!! :S :)
Publicēts: 05.07.07 16:46
 citēt
14:00 – 15:00 Pusdienas
Tie, kuri pievārējuši pusdienas, tiks aicināti nobalsot par sev tīkamāko
kolēģa iesniegto „mājas darbu” - līdzi atvestajām trijām fotogrāfijām (
fotogrāfijas - brīvi izvēlēta tēma)

Tas uz vissiem attiecas???!!!! :S :)

par pusdienaam :? 8) :lol:
Publicēts: 05.07.07 16:49
 citēt
droši vien par bildēm
Publicēts: 05.07.07 16:49
 citēt
viss jau ir labi, interesants pasākums top... jautājums man pie organizētājiem- līdz kuram datumam varēs pieteikties, iemaksāt naudu.... esmu sev apsolījusi atvaļinājuma laikā aizmirst par datoru... :)
Publicēts: 05.07.07 16:58
 citēt
viss jau ir labi, interesants pasākums top... jautājums man pie organizētājiem- līdz kuram datumam varēs pieteikties, iemaksāt naudu.... esmu sev apsolījusi atvaļinājuma laikā aizmirst par datoru... :)

maksat un pieteikties var arii no mobilaa telefona :)
Publicēts: 05.07.07 17:03
 citēt
Voj... biju domaajis par to maajasdarbu :D
Publicēts: 05.07.07 17:11
 citēt
kādā formātā mājas darbs ir jāiesniedz???
Publicēts: 05.07.07 17:15
 citēt
Jaa tieshi to peec tam gribeeju prasiit (un jau prasiiju 2 lapas atpakalj.) :):(
Publicēts: 05.07.07 17:19
 citēt
uz īsu brīdi ieskrienot forumā un ieskatot še sarakstīto uzskricelešu dažas ātras atbildes vienkop:
1) dalības maksas varēs iemaksāt bankas kontā no rītdienas
2) dalībnieka anketu aizpildīt (pēc maksājuma veikšanas) arī no rītdienas
3) beidzamais pieteikšanās un maksāšanas datums ir 15. jūlijs
4) dalības maksas ir a) pilnā = 27 LVL, b) pilnā, bet bez autobusa maksas = 20,4 LVL un c) samaksa par nepilnu dalību ( no vienas stundas līdz vienai dienai ) = 14;- LVL
5) autobuss vizinās no LNO (operas) līdz pasākuma vietai un atpakaļ (3,40 lati vienā virzienā nav traģiska summa, bet katram ir izvēle braukt ar privāto autiņu, sabiedrisko transportu vai izvēlēties to autobusu, ko mēs vasaras viducī varējām noorganizēt)
6) par digitālo fotoaparātu līdzņemšanu, JPEG formātiem utt. - katrs dalībnieks var brīvi izvēlēties vai pēc plenēra izrādīt savus darbus lektoriem, kolēģiem un piedalīties ekspers konkursā par labāko bildi, vai arī bildēt tikai savām vajadzībām un nevienam neko nerādīt... galu galā var visp. noklausīties lekcijas, ietusēt ballītēs, pasauļoties un neko nebildēt vispār... brīva izvēle :D
7) tieši tāpat ir ar mājas darbā gatavojamajām 3 gb bildēm, kuras jāņem līdzi -- ja negribas rādīt darbus, vai kāds cits iemesls... neņem līdzi un nerāda :), bet ja gribas, tad izdruka 1,2,3 bildes A4 formātā un ved atrādīšanai :)
Publicēts: 05.07.07 17:29
 citēt
par tualetēm un dušām
1) gan sporta bāzē, gan tehnikuma kopmītnēs ir dušas un tualetes
(nav pieczvaigžņu, bet lietot var bez īpaša riska :twisted: )
2) īpaši gardēži varēs par atsevišķu samaksu pasūtīt saunu 8)
3) atkārtošos arī par peldbaseinu (atklāto)
....

mājas darbs - 3 fotogrāfijas par pašu brīvi izvēlētu tēmu
Publicēts: 05.07.07 17:30
 citēt
+ kam tai mājasdarbā jābūt!??

kailam meitenem :twisted:
Publicēts: 05.07.07 17:32
 citēt
+ kam tai mājasdarbā jābūt!??

kailam meitenem :twisted:

pie tehnikuma baseina :lol: :lol:
Jauns tematsAtbildēt