kas ir VIP viesi? tie kas ierodas pedeja bridi nepieregistrejusies? tie nav VIP viesi - tie ir "dalibnieki-kas-ieprieksh-nav-pieteikushies" viesi :lol: :lol:
:roll: JAUTĀŠU vēlreiz teitan: vai ir kāds līdzbaraucējs manā autiņā Viens cilvēciņš jau aizņēmis vietu blakus pilotam, bet aizmugure vēl brīva negribu es caur administrāciju meklēt, jo šitā foršāk -
Es laikam arī ar savu transportu. Kaut gan vēl laiks ir ko domāt. Cerams, ka šis pasākums blogeriem nepārvērtīsies par Kandavas elli, kā savulaik Rīgas Dinamo hokejistiem!
tad jau vispār visi ar savējiem transportiem brauks un nesanāks nekādas īstas kopības sajūtas, jo tādu labi var iegūt visiem kopā braucot ar autobusu..bet nu, tas jau paliek katra paša ziņā..
Es laikam arī ar savu transportu. Kaut gan vēl laiks ir ko domāt. Cerams, ka šis pasākums blogeriem nepārvērtīsies par Kandavas elli, kā savulaik Rīgas Dinamo hokejistiem!
Savstarpēja pačalošana ir laba lieta, bet lietas labā - ja ko piedāvājat, tad - konkrēti
... ja gribat reāli palīdzēt ar tehnisko nodrošinājumu: 1) rakstiet lūdzu konkrētus piedāvājumus uz kawazoe@inbox.lv 2) sarakstē konkretizēsim pieietamos resursus un vajadzības
... ja braucat ar privāto auto, tad pieteikuma anketā dodiet informāciju kā arī ---- ja piedāvājat brīvas vietas - VISPĀR jebkuram blogerim, tad tāpat ---- rakstiet konkrētu info uz kawazoe pastu: cik vietas brīvas, vai bagāžu var sakraut autiņā (fočiki, teltis, guļammaisi utt ) utt
Tiktāl es, protams, visu esmu izlasījis - kādi noteikumi būtu attiecināmi uz šādu situāciju, bet es nevaru atrast nevienu, kurš tā aiz neko darīt tur sēdēs trīs dienas - tas ir sarežģīti.
Tiktāl es, protams, visu esmu izlasījis - kādi noteikumi būtu attiecināmi uz šādu situāciju, bet es nevaru atrast nevienu, kurš tā aiz neko darīt tur sēdēs trīs dienas - tas ir sarežģīti.
apskatījos tavu profila bildi. es varētu tevi ņemt savā pakļautībā :wink:
apskatījos tavu profila bildi. es varētu tevi ņemt savā pakļautībā :wink:
... par cik man jau viens bērns ir aizbildnībā jau četrus gadus, tad domāju, ka uz trīs dienām varu paņemt vēl trīs, bet ir noteikums - man pirms tam jāsazinās ar jūsu vecākiem ! ... kā arī variet ar mani kopā līdz turieni un atpakaļ aizbraukt - 3 gab. par velti ! ... raxtiet man uz info@western.lv !