forum.gif
Bloga vasaras plenērs (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Bloga vasaras plenērs (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. ...
  13. 15
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.07.07 23:43
 citēt
driikst, driikst, vajag :twisted:

eu, da labi?? Organizatori ar shitaadu attieksmi??? :twisted:
Publicēts: 08.07.07 23:49
 citēt
driikst, driikst, vajag :twisted:

eu, da labi?? Organizatori ar shitaadu attieksmi??? :twisted:

a es neesmu organizators :twisted: Kawazoe ir! :twisted: Kaada attieksme? :twisted: Kaada var but attieksme bez alus :twisted:
Publicēts: 08.07.07 23:50
 citēt
labi, karoche nesapratu, ko tu jautaa - alu ja vajag pashi njem liidzi
Publicēts: 08.07.07 23:51
 citēt
nu es nejau to, vnk noteikumos neizlasiiju, ka pasaakuma laikaa nedriikst atrasties alkoholisko dzeerienu reibumaa :))
Publicēts: 08.07.07 23:53
 citēt
nu es nejau to, vnk noteikumos neizlasiiju, ka pasaakuma laikaa nedriikst atrasties alkoholisko dzeerienu reibumaa :))

vēl sāksi klapēt sīkos ar savu dzelzi :D
Publicēts: 08.07.07 23:57
 citēt

vēl sāksi klapēt sīkos ar savu dzelzi :D

Nejoko, ja?

Publicēts: 09.07.07 00:08
 citēt
nu bet es jau teicu to nopietni... :P bet mēdijos tāda lieta kad cilvēks ievainots ar aparātu vēl nav bijusi IMHO
Publicēts: 09.07.07 00:10
 citēt
..bet ja godiigi, nekad neesmu piedzeeries taa, ka filma truuktu :) un es peec dabas taads miermiiliigs radiijums 8)
Publicēts: 09.07.07 00:15
 citēt
Filmu uzskata arī par netrūkušu, ja ir kas no rīta to pa gabaliņiem salīmē kopā :D
Publicēts: 09.07.07 00:19
 citēt
Filmu uzskata arī par netrūkušu, ja ir kas no rīta to pa gabaliņiem salīmē kopā :D

...ja godiigi, man pat normaalas pohas nav pieredzeetas :D
Publicēts: 09.07.07 11:12
 citēt
Man ir kaut kas lidzigs.... tikai pilnigi preteji :lol:
Publicēts: 09.07.07 11:24
 citēt

...ja godiigi, man pat normaalas pohas nav pieredzeetas :D

oijj...daudzko esi palaidis garām. takā būtu īstais laiks sākt :!:
Publicēts: 09.07.07 12:31
 citēt
briedis, biju jauns, ari lepojos - man filma netruukst, lalala...
viss atkariigs no ljooooti daudziem faktoriem. 400g shnjabja stundas-divu laikaa bez uzdzeramaa/uzkozhamaa un tukshaa duushaa - ar mani kaput :D
Publicēts: 09.07.07 12:45
 citēt
Bet es, bet es ... sen jau tā nedzeru, lai filma trūktu un kur nu vēl tā, lai nākošā dienā mocītu pohas ... tpu. Pohu diena, tā praktiski ir izdzēsta no jūsu dzīves, veselība nekāda, domāšana nekāda par darīšanu vispār nepieminēšu. Un vispār šnabis ir reti negaršīgs un smirdīgs padzēriens. Tā kā domājiet, jaunieši, kamā labāk ieklausīties :) !
Publicēts: 09.07.07 14:08
 citēt
jā, gudras tantes saka, ka alko ir fui! Es arī saku, ka alko ir fui un galīgs fui:) Alko ir briesmīgi nestilīgi ;) Vājprātā stilīgi ir būt tik skaidram ka krustālam ;) :twisted:
Publicēts: 09.07.07 14:50
 citēt
Ar vieglu reiboni galvā :P
Publicēts: 09.07.07 15:09
 citēt
Retums ir tāds cilvēks kurš saka ka stilīgam ir būt skaidrā :)
Es arī esmu viens no tiem :)
Tā kā būs mums jāveido skaidro stūrītis seminārā :) :) Jo es ar tur būšu.
Publicēts: 09.07.07 15:12
 citēt
..bet ja godiigi, nekad neesmu piedzeeries taa, ka filma truuktu :) un es peec dabas taads miermiiliigs radiijums 8)

tip neesi tā piedzēris, ka pārtinot filmiņu viņu saplēs? :P
Publicēts: 09.07.07 16:29
 citēt

tip neesi tā piedzēris, ka pārtinot filmiņu viņu saplēs? :P

Es tikai skaidraa pleeshu filmas :D
Publicēts: 09.07.07 17:12
 citēt
Retums ir tāds cilvēks kurš saka ka stilīgam ir būt skaidrā :)
Es arī esmu viens no tiem :)
Tā kā būs mums jāveido skaidro stūrītis seminārā :) :) Jo es ar tur būšu.

Nu, Tiewz, var jau pieskaitīt arī mani... (bet galīgā atturībniece tomēr neesmu)...
Publicēts: 09.07.07 21:17
 citēt
Iedzert jau var, nevajag tik pārspīlēt..
Publicēts: 10.07.07 18:59
 citēt
Vai kāds no Liepājas puses arī taisās braukt?
Publicēts: 10.07.07 19:03
 citēt
Zinu diva veida principiālos nedzērājus:
1. Nokodušies un tagad ne grama nelieto
2. Principā nelieto. Domāju, ka tādiem kautkas kaišs, tik nezinu kas, jo nepazīstu tādus :)

+rectum
Publicēts: 10.07.07 19:21
 citēt
Nu es sevi pieskaitu pie otrā tipa. Vaitad tapēc es kāds sliktāks? Nesaprotu kapēc pārējiem tas liekas kas īpašs, katrs pats ir spējīgs izlemt vainu viņš vēlas vai nē. Un tikai tāpēc, ka 80% parasti tā dara, nav arguments ;) Nevienam nespiežu, nevienu neatturu... :) Piemēram man tas personīgi liekas bezjēdzīga naudas izčurāšana. Labuma nekāda, bet nauda ripo, bet tās ir tikai manas domas un veidot par to diskusiju nav jēgas, jo katram ir sava taisnība. Vel vien arguments ir, kad es 24h diennaktī varu būt šoferīts, nevis būt ierobežots savā pārvietošanās brīvībā... tas tā, ja vēlies zināt iemeslus, ja ne - aizmirsti! ;) Peace!
Publicēts: 10.07.07 19:37
 citēt

2. Principā nelieto. Domāju, ka tādiem kautkas kaišs, tik nezinu kas, jo nepazīstu tādus :)

vēlas izcelties ;)
Publicēts: 10.07.07 21:35
 citēt
Vai kāds no Liepājas puses arī taisās braukt?

Taisās ta taisās, BET netiksim iespējams, jo nav pilngadīgā cilvēka kas būtu līdzi :(

No Aizputes esam 3 :wink:

Hmm, šādīgi. Es nespēju salikt kopā kādiem transportiem labāk līdz un no Kandavas pārvietoties.
Publicēts: 10.07.07 21:37
 citēt
uz - virziens riiga.. no..
nu gan jau kaadam buus labaa sirc.. :twisted:
Publicēts: 10.07.07 21:45
 citēt
Kādreiz bija ļoti sakarīgs autobuss...
No Liepājas, turklāt caur Aizputi.
Bet tas bija sen un laikam nav vairs taisnība..
Publicēts: 10.07.07 22:16
 citēt
Problēma ir aspektā, ka dienā ir 1 reiss, kas Kandavā ir 9:35 no rīta. Atpakaļejošais der, bet līdz turienei pēc darba ir problēma.
Publicēts: 10.07.07 22:56
 citēt
Ja Liepājnieki varētu nokļūt līdz Talsiem, varētu Jūs tur savākt. Taču cik saprotu, tad arī uz Talsiem nav sakarīgu reisu.
Publicēts: 10.07.07 23:46
 citēt
Izskatās, ka nav gan. Tas, uz kuru varētu paspēt Talsos nonāk pēc 9iem vakarā. :|
Publicēts: 10.07.07 23:53
 citēt
domaaju ka 50km raadiusaa vareesim sarunaat atbraukt pakalj ar kaadu mashiinu.. es vismaz buushu ar savu transportu
Publicēts: 11.07.07 00:17
 citēt
Nevaru izlemt vai palikt mājās un svinēt savu dz.d. vai braukt uz Kandavu?.. :roll: :?: :D
Publicēts: 11.07.07 01:22
 citēt
Tad ta jautājums!
Brauc uz Kandavu un svinies tur..
8)
Publicēts: 11.07.07 08:13
 citēt
Izskatās, ka nav gan. Tas, uz kuru varētu paspēt Talsos nonāk pēc 9iem vakarā. :|

Tad jau viss notiek. Tas autiņš no Liepājas iet caur Sabili? Jā jā, tad jau pat nav jātraucas līdz Talsiem. No Kandavas līdz Sabilei vispār 10 km. Tad nu noteikti jāraksta vēstule administrācijai, un viņi jau noteikti novirzīs transportu uz Liepājnieku sagaidīšanu. Lai nu neiznāk tā, ka Jums aizbrauc pakaļ piemēram 3-īs mašīnas :lol:
Publicēts: 11.07.07 13:13
 citēt
Jautājums - vai blogeristiem ir paredzēts ierasties vienpersonīgi vai arī drīkst paņemt līdzi kādu draugu? :D
Publicēts: 11.07.07 13:18
 citēt
Jautājums - vai blogeristiem ir paredzēts ierasties vienpersonīgi vai arī drīkst paņemt līdzi kādu draugu? :D

Galvenais - atcerēties samaksāt dalības maksu.
Publicēts: 11.07.07 13:21
 citēt
Problēma ir aspektā, ka dienā ir 1 reiss, kas Kandavā ir 9:35 no rīta. Atpakaļejošais der, bet līdz turienei pēc darba ir problēma.

Jātiek līdz Kuldīgai. KUldīga (15:30)- Kandava (16:40), ja runa ir par 27.jūliju.
Svētdien Kandava 15:40... līdz pašai Aizputei :)
Publicēts: 11.07.07 13:56
 citēt

draugus nevajag. buus chuposhanaas...
Publicēts: 11.07.07 13:57
 citēt

draugus nevajag. buus chuposhanaas...

tur tak brauc "chupoties :lol: :twisted: "
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7