briedis, biju jauns, ari lepojos - man filma netruukst, lalala... viss atkariigs no ljooooti daudziem faktoriem. 400g shnjabja stundas-divu laikaa bez uzdzeramaa/uzkozhamaa un tukshaa duushaa - ar mani kaput
Bet es, bet es ... sen jau tā nedzeru, lai filma trūktu un kur nu vēl tā, lai nākošā dienā mocītu pohas ... tpu. Pohu diena, tā praktiski ir izdzēsta no jūsu dzīves, veselība nekāda, domāšana nekāda par darīšanu vispār nepieminēšu. Un vispār šnabis ir reti negaršīgs un smirdīgs padzēriens. Tā kā domājiet, jaunieši, kamā labāk ieklausīties !
jā, gudras tantes saka, ka alko ir fui! Es arī saku, ka alko ir fui un galīgs fui Alko ir briesmīgi nestilīgi Vājprātā stilīgi ir būt tik skaidram ka krustālam :twisted:
Retums ir tāds cilvēks kurš saka ka stilīgam ir būt skaidrā Es arī esmu viens no tiem Tā kā būs mums jāveido skaidro stūrītis seminārā Jo es ar tur būšu.
Retums ir tāds cilvēks kurš saka ka stilīgam ir būt skaidrā Es arī esmu viens no tiem Tā kā būs mums jāveido skaidro stūrītis seminārā Jo es ar tur būšu.
Nu, Tiewz, var jau pieskaitīt arī mani... (bet galīgā atturībniece tomēr neesmu)...
Zinu diva veida principiālos nedzērājus: 1. Nokodušies un tagad ne grama nelieto 2. Principā nelieto. Domāju, ka tādiem kautkas kaišs, tik nezinu kas, jo nepazīstu tādus
Nu es sevi pieskaitu pie otrā tipa. Vaitad tapēc es kāds sliktāks? Nesaprotu kapēc pārējiem tas liekas kas īpašs, katrs pats ir spējīgs izlemt vainu viņš vēlas vai nē. Un tikai tāpēc, ka 80% parasti tā dara, nav arguments Nevienam nespiežu, nevienu neatturu... Piemēram man tas personīgi liekas bezjēdzīga naudas izčurāšana. Labuma nekāda, bet nauda ripo, bet tās ir tikai manas domas un veidot par to diskusiju nav jēgas, jo katram ir sava taisnība. Vel vien arguments ir, kad es 24h diennaktī varu būt šoferīts, nevis būt ierobežots savā pārvietošanās brīvībā... tas tā, ja vēlies zināt iemeslus, ja ne - aizmirsti! Peace!
Izskatās, ka nav gan. Tas, uz kuru varētu paspēt Talsos nonāk pēc 9iem vakarā. :|
Tad jau viss notiek. Tas autiņš no Liepājas iet caur Sabili? Jā jā, tad jau pat nav jātraucas līdz Talsiem. No Kandavas līdz Sabilei vispār 10 km. Tad nu noteikti jāraksta vēstule administrācijai, un viņi jau noteikti novirzīs transportu uz Liepājnieku sagaidīšanu. Lai nu neiznāk tā, ka Jums aizbrauc pakaļ piemēram 3-īs mašīnas :lol: