Iespējams, ka šī problēma ir jau atrunāta šājā forumā, bet neatradu nevienu ierakstu. Ja varat padalaties ar linku. Bet vienvārd sakot - man ik pa laikam izmetas šis error 99 - Palasot matē gogglē - aptuveno problēmu iespējams nojaušu. Varbūt kāds jau ir saskāries ar šo problēmu un var padalīties, kā ar to cīnīties... Jau iepriekš paldies...
Man 40D pavasarī izmeta paziņojumu, ka nevar bildēt- esot jāizņem aķis un jāmēģina vēlreiz. Bez panākumiem. Aiznesu paziņam- Egilam Hāzneram. Šams konstatēja, ka pie miršanas ir slēdzis un viens no mehānisma motorīšiem. Nācās pārdomāt, vai jēga remontēt. Bet vecums arī pašam nāk virsū, bildēšana ir mazāk aktuāla un izdomāju, ka labāk sataisīt veco cīņas biedru, nekā meklēt jaunus piedzīvojumus...Sataisīja par mērenu ciparu un viss OK! Egīls kādreiz strādāja Canon servisā, tagad privāti mājās (Jāņavārtu rajonā) . Tel. 29102877. Manuprāt- sakarīgs vecis.
P.S. Pirms nest uz remontu, ir jēga ir ar dzēšgumiju patīrīt objektīva/bajonetes kontaktiņus. Ir līdzējis
Protams, loģiski spriežot, vecu ārstēt nav jēga. Bet man (opim) jaunu pirkt vairs nav jēga- es savu večuku "izārstēju" un ar viņu vēl daudzus gadus sadzīvošu.
Viens cilvēks SSā savu 10D!! tirgo jau gadu ar "tikko Briāna ielā mainītu slēdzi" tagad jau beidzot nonācis tuvāk zemei - no 150 uz 110ls, bet joprojām krietni par daudz... p.s. jā, jā, zinu cik 10D bija labs, iespējams mana mīļākā no ex ka merām ...BIJA, bet tā ir vēsture!