Tātad Tu mums dakteris?;-) ..un ar zemu pašvērtējumu?
p.s. Katrā gadījumā lūdzu atvaino, negribēju es Tevi aizvainot. Piedod lūdzu vēlreiz. Visu cieņu mediķiem.
Tava projicēšanās to tikai apstiprina. Iespējams - tikai tā var attaisnot bezcerīgi garlaicīgo ( toties cik tehnoloģiski pareizo !!) galeriju. Un tā atvainošanās......cik stulbam jābūt, lai uzmestu lūpu par kaut kāda bloga čatista viedokli....
Citagaisma:
Tātad Tu mums dakteris?;-) ..un ar zemu pašvērtējumu?
p.s. Katrā gadījumā lūdzu atvaino, negribēju es Tevi aizvainot. Piedod lūdzu vēlreiz. Visu cieņu mediķiem.
Tava projicēšanās to tikai apstiprina. Iespējams - tikai tā var attaisnot bezcerīgi garlaicīgo ( toties cik tehnoloģiski pareizo !!) galeriju. Un tā atvainošanās......cik stulbam jābūt, lai uzmestu lūpu par kaut kāda bloga čatista viedokli....
Tamdēļ arī atvainojos, ka nevaru zināt Tavu stulbības lielumu/mazumu.. p.s. Tu esi pirmais cilvēks, kurš manu galeriju novērtējis kā "tehnoloģiski pareizu". Par kādu tehnoloģiju Tu domā, vai drīkstu uzzināt?
NilsS:ņemot vērā ka katrs trešais citasgaismas ieraksts ir par to, ka fotografē tikai viņš un vēl 5 čaļi ar filmu....kamēr atlikušie jāj pikseli
Vai nu Tu neproti lasīt, vai saredzi to, ko citi neredz/laikam ģeniāls bildētājs esi/ vai arī Tev kā mediķim, vajadzētu pašam sev uzstādīt diagnozi. Citasgaismas še redzamo bildīšu absolūtais vairums ir bildēts ar digiparātu, un es to ne slēpju, ne lepojos ar to.. ..un kamēr tās nav piekārtas kādam pie sienas, tās nekas vairāk par pikseļu drāšanas rezultātu nav uzskatāmas, tai skaitā arī manā izpildījumā. Kur Tu esi izlasījis - "ka fotografē tikai viņš un vēl 5 čaļi ar filmu....kamēr atlikušie jāj pikseli", es nezinu, taču šķiet, ka ja neaiziesi pie psīhologa, tad vismaz stulbometru gan nopērc, lai noteiktu, "cik stulbam jābūt, lai uzmestu lūpu" par paša izdomātu vai nosapņotu parādību.
NilsS:kas ta nu par sāpi, neiebraucu? Pilnmēness laikam ir klāt, kopā ar mēnešreizēm un vieglu kaukšanu
Ja neiebrauci, tad nepiedēvē citiem savas problēmas. Nabadziņš, ..tie citi esot augstprātīgi, citi kaucot, citiem mēnešreizes, tikai pats tas gudrais un varenais.;-) Tik Tava gudrība un medicīniskā kompetence bez stulbometra laikam grūti nosakāma, aiz to arī Tev tās problēmas. Es Tev jūtu līdzi, un atvainojos vēlreiz, par to, ka neesmu tik stulbs un neiebraucošs kā Tu.
NilsS:Pagaidām sanāk tāda vienpusēja sam durak spēlīte no citasgaismas. Dažiem arī tie ir griesti.
A ko es varu padarīt, ja man gadījies tāds diskusijas partneris?;-( ..tik rosināt Tev paaugstināt intelektuālo potenciālu, grāmatas palasīties, pastaigāt pa izstādēm, domāt, tad varbūt pārstāsi dzīvot vertikalitātē, un saskatīsi pasaules plašumu.
Kungi, bet redz kā neviens topiks nav tik slikts, lai kaut ko neiemācītos. Tagad (Citagaisma versijā) ir skaidri noformulēts, ka līdz "fullfreimam" ieskaitot ainavas bildē "knipsētāji" un tikai vēl augstāk nāk "bildētāji"! Taču jau konkrēta atziņa!
GunarsII:Kungi, bet redz kā neviens topiks nav tik slikts, lai kaut ko neiemācītos. Tagad (Citagaisma versijā) ir skaidri noformulēts, ka līdz "fullfreimam" ieskaitot ainavas bildē "knipsētāji" un tikai vēl augstāk nāk "bildētāji"! Taču jau konkrēta atziņa!
Turklāt atziņa gūta kvalitatīvi lasot grāmatas, aktīvi apmeklējot izstādes un sarkanās gaismas čemberītī lietojot viagru lielākai gara potencei. Turklāt - vīrs nav skops. Nepaguris viņš apgaismo plašumu neredzošos
GunarsII:Kungi, bet redz kā neviens topiks nav tik slikts, lai kaut ko neiemācītos. Tagad (Citagaisma versijā) ir skaidri noformulēts, ka līdz "fullfreimam" ieskaitot ainavas bildē "knipsētāji" un tikai vēl augstāk nāk "bildētāji"! Taču jau konkrēta atziņa!
Tā nav mana versija, tā kā reizi ir Tava, un noformulēta topika sākumā no Tevis sekojoši - "Ka jums patiktu, it īpaši ainavu knipsētājiem, spogulenes vieta staipīt līdz kaut ko tādu, kā jaunā Sony A7?" Tā, ka par laimi, vai diemžēl, Tu no šīs sarunas šo atziņu neesi guvis, šādu apgalvojumu Tu še ievazāji. Nav ko savus varoņdarbus man piedēvēt.
Knipsētājiem varbū gana laba, bet bildētaji pagaidām izvēlētos citus aparātus ainavām.
Es to rakstīju atbidot uz Tavu repliku. ..un? No tā var kauč ko saranžēt, salīmeņot? Kur esmu teicis, ka bildētāji ir augstāki, zemāki, slīpāki, stateniskāki par knipsētājiem? => Tavs teksts,: " .. (Citagaisma versijā) ir skaidri noformulēts, ka līdz "fullfreimam" ieskaitot ainavas bildē "knipsētāji" un tikai vēl augstāk nāk "bildētāji"!" ir tikai Tavu fantāziju vai iedomu auglis un nevis manas domas. Jūs abi ar to nilu mēģinat man pierakstīt SAVAS IEDOMAS un tad tās apkarot. Bet tās ir JŪSU iedomas un nevis mani vārdi. ..nu rīkojaties, akurāt kā Vienotības pulitiķi.
Kautkāds muļķu "cepiens". Nu ir cilvēki, kas uz darbu ar 600to mersi brauc; ir, kas ar opeli no pērnā gadsimta... Ir, kas uz operas izrādi ar MAN gruzoviku brauc, varbūt... NEVIENS TO neapspriež!!!! Te viens āksts regulāri iniciē cepienus par brendu jaunākajiem mēsliem, un publika apspriež, vai TAS der VISAM!!!! - NEDER!!! bez debatām! "Jedem Das seine"!!!
"Te viens āksts regulāri iniciē cepienus par brendu jaunākajiem mēsliem, un publika apspriež..." (c) Te viens āksts regulāri citus sauc savā, acīmredzot, vārdā, un publika (to) NEapspriež. Pieļauju, esam piedzīvojuši pagrieziena punktu fototehnikas evolūcijā. Par tematu - cilvēki ņem, un testē. Rezultāti ļoti interesanti - biju no vecajiem fiksiem ko vairāk cerējis. www.ronscheffler.com... P.S. Arī otrs modelis varētu būt interesants, sevišķi ceļojumos. club.foto.ru... Par meršu un opeļu lietotājiem - viens no viņiem bildē ar Leica9. Arī nodarbes un gada ienākumi viņiem ir dažādi. Tāpat - apmeklētie restorāni. Nav apspriešanas vērts...
Nedaudz vēl par fototehniku - ko kurš autors izvēlējies. prophotos-ru.livejournal.com... P.S. Paralēli temati, jaunu topiku neuzskatu par vajadzīgu veidot.
UldisMuzikants:te skaidri redzams, ka svarīgākais nav aparāts, bet kadrs. Tajā prophotos-ru. Fototehnika mūsdienās tik laba, ka es jau apzināti esmu degradējies no pro kamerām uz amatieru kamerām un objektīviem, jo neredzu jēgu pašiem labākajiem aparātiem un objektīviem. laba bilde ir laba, arī , ja uzņemta ar sliktu aparatūru.
Tur jau pārsvarā bliezts ar tehniku līdz kurai 35mm nemaz nespēj uzdegradēties
Bildes:drusku jocīgi, ka par tehniku diskutē cilvēki, kam galerijas ir mēslu apkopojums
Man liekas gluži otrādi - tehniski-eksakta un mākslinieciska domāšana salīdzinoši reti ir apvienota vienā cilvēkā. Visu cieņu, tādi ir arī starp bloga "pasažieriem". No Latvijā pazīstamākiem iedomājos, piemēram, ķīmiķi un mākslas zinātnieku Zigurdu Konstantu, no savu akadēmisko gaitu laikiem atceros dažus Krievijas fiziķus, kas konferenču saviesīgajās daļās uzstājās ar lekcijām par glezniecību. Tāpēc nav nekas neparasts, ja "pikseļdrāzējs" taisa reti sliktas bildes, bet "mākslinieks" nemaz neinteresējas, "kas lācītim vēderā".
endrju: www.youtube.com... un www.fujifilm.com... kkad jābūt revjū šim jāpānim par šo.. man ši kamera daudz vairāk simpatizē! ari citas fujifilm kameras..
Nu, protams, ka labi! Fuji ziepīti kādreiz ņēmu ceļojumos, atzinu par pašu labāko savā klasē. Bet Fuji 18-55 kit objektīvu šie zēni www.photozone.de... atzīst jau par pietiekamu iemeslu, lai pieslietos Fuji markai: The Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS may be the hottest reason to enter the Fuji system. It is amazingly sharp throughout the zoom and relevant aperture range.
Bildes:drusku jocīgi, ka par tehniku diskutē cilvēki, kam galerijas ir mēslu apkopojums
Nemaz nav jocīgi, ja (nevi -ka) galerijā mobilogrāfisku mēslu apkopojumus liek cilvēki, KURIEM (nevis - kam) no FOTO (par moto / auto paklusēšu) nav / nekad nav bijis ne mazākās sajēgas.