forum.gif
Logo uz bildes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Logo uz bildes
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.10.13 12:02
 citēt
Varbūt, ka ir šeit kāds labs civēciņš, kurš var pastāstīt, kā automatizēti uzlikt logo uz fotogrāfijas? Tā, lai ir visām bildēm precīzi vienā un tai pašā vietā. Manuāli māku uzlikt, bet batch procesā iekš PS nesanāk :( Varbūt jāizmanto kāda cita programa?
Publicēts: 15.10.13 12:08
 citēt
Lightroom un daudziem citiem softiem tāda opcija ir standartā un var iekļaut scenārijos. Ja grib ko ar fotoveikalu tur var loguču piepleisot kā atsevišku grafisku elementu, funkcija PLACE :) Tas ar viss normāli rakstās scenarijos
Publicēts: 15.10.13 12:09
 citēt
batch procesā easy :) pagooglē. Es izmantoju vnk paste funkciju.
Publicēts: 15.10.13 12:25
 citēt
Lightroom ļoti labs Logo uzlikšanai!
Publicēts: 15.10.13 12:59
 citēt
es taisu ar scripts-image processor, un ka to darit atradu yutube
Publicēts: 15.10.13 13:38
 citēt
Lightrom to dara feini, bet diezgan lēni, ja nepieciešam to izdarīt daudz bildēm. Iesaku uzmeklēt Fasstone Image Viewer.
Publicēts: 15.10.13 13:59
 citēt
Billy:Lightrom to dara feini, bet diezgan lēni, ja nepieciešam to izdarīt daudz bildēm. Iesaku uzmeklēt Fasstone Image Viewer.
Lightroom visu dara ātri, dators var darīt lēni :face-wink: Vienīgais Lightroom`am, man liekas, nevar logo bīdīt - kur saglabāsi, tur būs. ja gribi logo nobīdīt, būs atkal tas jāsaglabā citā vietā.
Publicēts: 15.10.13 17:29
 citēt
elementari...actionos tak var pashu vellu saraxtiit.
po prastomu - jasak ar to, ka novienado bilzhu izmerus, pec tam ljepii virsuu, novieto...
pa skaisto - ja velk javu, var skriptu raxtiit, ar %tualiem izmeeriem, novietojumu, ka web lapaa...liekas ka ta var, nekad nav bijusi pacietiiba un motivaacija liidz tam izurbties
Publicēts: 16.10.13 00:02 labots
 citēt
Publicēts: 17.10.13 09:41
 citēt
Billy:Lightrom to dara feini, bet diezgan lēni, ja nepieciešam to izdarīt daudz bildēm. Iesaku uzmeklēt Fasstone Image Viewer.

Liels paldies !!! :) Viss rulē :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):