Esmu atradis interesantu mazu fotokameru (arī ir lēta ~ Ls 10) Vai kāds te tādu ir lietojis, kā patika, ērtums, rezultāts... tā jaupēc tehniskās spec. liekas baigi laba. Ir vairāki šīs kameras varianti.
Zeikos ZE-KDC31-S Bell Howell Digital Keychain Camera
Keychain camera is smaller than a credit card Incredible digital camera lets you take photographs less than one megapixel quickly and easily Fast and easy to download, keychain can even be used as a web cam Takes up to 80 photos Self timer Records 10 seconds of digital video 100 pixels 16MB memory Arcsoft Digital Imaging software USB cable AAA battery Protective carry case Keychain attachment
Tante:Vai mobīlo nav ērtāk, nebūs 2 krāmi jānēsā līdzi
Es kaut kā labāk ar to klasisko kameru bildēju, tomēr aparāts vienai lietai taisīts, a tie telefoni tie jau kā viruves kombaini ;( To jau daudzi zin, ka tas kas visam nav nekam, vo!
Un, kaut kā pārāk lielas tās rezolūcijas tiem telefoniem sabāzuši, ar...
UldisMuzikants:kāzām man vajag vairāk kadru par 80, tātad, divas bikšu kules- vienā nelietotās kameras, otrā lieku piefotografētās. Kur šito var iegādāties? Vai ir vairuma atlaides mazumpircējiem?
šos var labi saāķēt pie riņķa kā atslēgas daudz ērtāk! Nu atlaides pie tādas cenas diez vai lielas dabūsi...
Es jau arī par to priecājos, ka laba krāsu telpa un struktūra arī patīkams digitālais grauds. Tāds radoš verķis arī patīkami maziņš un var arī visur piekabināt