forum.gif
Kurš piekauts?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kurš piekauts?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.10.13 10:35
 citēt
Nu, kurš nav sen forumā rādījies?

www.vipi.lv...

Un kas vispār ir Ella?
Publicēts: 22.10.13 10:40 labots
 citēt
.
Publicēts: 22.10.13 10:43
 citēt
Gan jau vienkārši atmiņas karti bija aizmirsis ielikt:face-grin:
Publicēts: 22.10.13 10:58
 citēt
Kluboss tač mūsdienās knipsē visādi glumie un saldie , taka ar FOTOGRĀFS tam nav nekāda sakara , vienkārši FOČUKA īpašnieks:)
Publicēts: 22.10.13 11:26
 citēt
Tāpēc vajag vienmēr līdzi labu statīvu...
Publicēts: 22.10.13 17:03 labots
 citēt
NIN:Tāpēc vajag vienmēr līdzi labu statīvu...

MONOPODU! Normālu Manfroto! Cilpa galā dūralumīnija lējuma gals piedod baigo inerci! Ne sliktāk kā ar beisboleni sanākot:):)

Man bija tāda neliela auguma kolēģu kurai STABĪLI atcceros vismaz 3 gadījumus kad monopods jāmērcē no asiņu un gautkādu ādas skrandu gabaliem. Vienreiz pie Rīgas cirka ši bij asitusi veselus 3 gabalus . Dtāvējusi pie pieturas un RAUJ ši BLIEŽ atkal rauj jau cit ši atkal bliež un tad TREŠAI un ši atkal asīņu esot bijis tā kā kāds nokauts bet VISI aizmukuši :):) Grūtakais esot pārvarēt ka "Kādu nositīsi" jo graujot labi:):)
Publicēts: 22.10.13 17:07
 citēt
vot to es saprotu. galvenais jau laicīgi noreaģēt ...

Man nav tik smags, tāpēc varēts kraut drošāk - nenositot
Publicēts: 05.02.20 23:29
 citēt
Lunis:
NIN:Tāpēc vajag vienmēr līdzi labu statīvu...

MONOPODU! Normālu Manfroto! Cilpa galā dūralumīnija lējuma gals piedod baigo inerci! Ne sliktāk kā ar beisboleni sanākot:):)

Sapņu meitene.

Westworld?

Man bija tāda neliela auguma kolēģu kurai STABĪLI atcceros vismaz 3 gadījumus kad monopods jāmērcē no asiņu un gautkādu ādas skrandu gabaliem. Vienreiz pie Rīgas cirka ši bij asitusi veselus 3 gabalus . Dtāvējusi pie pieturas un RAUJ ši BLIEŽ atkal rauj jau cit ši atkal bliež un tad TREŠAI un ši atkal asīņu esot bijis tā kā kāds nokauts bet VISI aizmukuši :):) Grūtakais esot pārvarēt ka "Kādu nositīsi" jo graujot labi:):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):