forum.gif
Otrdien būs ko darīt :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Otrdien būs ko darīt :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.10.13 12:31
 citēt
20.00 Wind gusts 94 km/h. Ja pāris stundas no vietas un ar nepārtrauktiem rāvieniem, tad tāds aizpūtīs līdz Lietuvai pat niknos Gitzo statīvus par 1200 Ls.
Publicēts: 28.10.13 12:41
 citēt
Schneider:20.00 Wind gusts 94 km/h. Ja pāris stundas no vietas un ar nepārtrauktiem rāvieniem, tad tāds aizpūtīs līdz Lietuvai pat niknos Gitzo statīvus par 1200 Ls.

Kas tev tā par lapu tādu?
Speciāli fotogrāfiem, lai viņiem lielākas cerības un motivācija braukt bildēt?

Šeit pat kolkā vairāk par 24m/s neizspiež: www.windguru.cz...
Šeit vispār nekā nav: gismeteo.ru
šeit vienīgais ieprieinājums - saulains laiks: www.yr.no...
Publicēts: 28.10.13 12:44
 citēt
Vaards:
Schneider:20.00 Wind gusts 94 km/h. Ja pāris stundas no vietas un ar nepārtrauktiem rāvieniem, tad tāds aizpūtīs līdz Lietuvai pat niknos Gitzo statīvus par 1200 Ls.

Kas tev tā par lapu tādu?

Šeit pat kolkā vairāk par 24m/s neizspiež: www.windguru.cz...

Tur tak dikti lēnu vēju sola
1 mezgls = 1 jūras jūdze stundā.
Publicēts: 28.10.13 12:54
 citēt
Shtrunc par veeju :) re ku vilnju augstuma prognoze

www.itameriportaali.fi...
Publicēts: 28.10.13 12:58
 citēt
Vaards: Kas tev tā par lapu tādu?

Tā ir lidotāju lapa. Ja iereģistrēsies, būs pieejama arī mākoņainība un vēja virzieni ar stiprumiem un temperatūras līdz 10 km augstumam.
Publicēts: 28.10.13 12:59
 citēt
ja es pareizi sapratu,tad neko lielu nesola
Publicēts: 28.10.13 13:05
 citēt
4 metri kurzemee vareetu izskatiities iespaidiigi, tik jaaskataas kaa veel taa prognoze var mainiities
Publicēts: 28.10.13 13:06
 citēt
...bet līcī nekā iespaidīga pēc tās kartes izskatās ka nebūs. :(
Publicēts: 28.10.13 13:07 labots
 citēt
Jolan:ja es pareizi sapratu,tad neko lielu nesola

tur tās stundiņas paspaidi: www.itameriportaali.fi... Līdz nonāc pie 29.okt. 8:00 no rīta - Attiecīgi Liepājas pusē smuki lieli viļņi bliež pret krastu, vējš ūdeņus arī uz šo pusi pūš.

Pēc vēja virziena un viļņu intensitātes spriežot, līcī tiek sapumpēts iekšā ūdens, attiecīgi Ķurmraga piekrastē varētu būt smuki.

Pie tam, stundiņas psaidot var redzēt, ka scenārijs ir pareizais - no sākuma vējš pūš visā garumā Pa baltijas Jūru un sadzen ūdeni uz mūsu galu (iesūcot no ziemeļjūras svaigo) Tālāk pagriežas un bliež pret mūsu piekrasti.

Ja tā ir taisnība, tad arī nepārāk stiprs vējš nozīmēs to, ka Lapmežciema piekrastē krūmi būs ūdenī (bet viļņu nebūs), Bet Zvejniekciems - Ainaži tiks aplaimots ar kārtīgiem viļņiem.
Publicēts: 28.10.13 13:08
 citēt
Te bija kaadi 2 metri tikai

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 28.10.13 13:12
 citēt
Skaidrs,vajag pucēties rīt no rīta un tad jau uz vietas sapratīs vai būs feini kadri vai tikai svaigu gaisu dabūs paelpot
Publicēts: 28.10.13 13:13
 citēt
A pie mums Latgalē ņikō tōda nabyus... :face-sad:
Publicēts: 28.10.13 13:26
 citēt
Zviedrijā tāds vējelis un nedaudz balti viļņu gali.. phe.
Publicēts: 28.10.13 16:13
 citēt
Galvenais kādu betona bluķi stabilitātei līdzi iekraut :)
Publicēts: 28.10.13 16:43 labots
 citēt
karliks:Galvenais kādu betona bluķi stabilitātei līdzi iekraut :)

Striķis labāk noder ar CILPU. Tad var kā BALONS lidināties:face-wink::face-grin: BET reāli tā var IELĪST uzlīst visur nebaidoties ka "Aizpūtīs"

Mums ir PILNĪGS bezvējš praktiski un ĻOTI slits ~+14
Publicēts: 28.10.13 16:47
 citēt
Schneider:A pie mums Latgalē ņikō tōda nabyus... :face-sad:

Tā tev arī vajaga :grimace: Tad kad es piedāvāju uztaisīt vētru tavā šķūnī tad tu atteicies, tākā sēdi bez vētraus un kauc uz Mēnesi :D :haha::grimace:
Publicēts: 28.10.13 16:48
 citēt
Publicēts: 28.10.13 16:49
 citēt
Liepajaa viss mieriigi, pagaidaam. Vispaar esmu ieveerojis likumsakariibu, ja nac zinjaas saak cepties par tuvojoshos veetru, tad reali Liepajaa ir veejelis, kas tikai sausos zarus nolauzh...ap 25m/s. Protams, ja tas ir Riga vai Latgalee,tad postiijumi neglaabjami, jo viss kas ar noluust nav gadu gadiem regulaari lauzts veejos:)
Publicēts: 28.10.13 17:01 labots
 citēt
Nujā, pie mums 2010.gadā vētra pat cūku pupas sakņudārzā aplauzīja, par to, kas notikās mežos, pat nerunājot.
Publicēts: 28.10.13 17:36
 citēt
imgfoto:Liepajaa viss mieriigi, pagaidaam. Vispaar esmu ieveerojis likumsakariibu, ja nac zinjaas saak cepties par tuvojoshos veetru, tad reali Liepajaa ir veejelis, kas tikai sausos zarus nolauzh...ap 25m/s. Protams, ja tas ir Riga vai Latgalee,tad postiijumi neglaabjami, jo viss kas ar noluust nav gadu gadiem regulaari lauzts veejos:)

vēl, par agru ko gaidīt, vēlāk ...
Publicēts: 28.10.13 18:36
 citēt
re kur bij jaabrauc bildeet :

www.telegraph.co.uk...
Publicēts: 28.10.13 19:13
 citēt
Lunis:
Striķis labāk noder ar CILPU. Tad var kā BALONS lidināties:face-wink::face-grin: BET reāli tā var IELĪST uzlīst visur nebaidoties ka "Aizpūtīs"

Mums ir PILNĪGS bezvējš praktiski un ĻOTI slits ~+14

Tad jau no rīta redzēs, vai būs kas sapūsts.
Jātēmē uz Vidzemes jūrmalu.
Publicēts: 28.10.13 19:16
 citēt
es rīt braukšu no Stokholmas uz Rīgu... bildēšu no jūras uz krastu :)
Publicēts: 28.10.13 19:34
 citēt
talavietis:es rīt braukšu no Stokholmas uz Rīgu... bildēšu no jūras uz krastu :)

Nepievem visu mūsu jūru!:D
Publicēts: 28.10.13 19:38 labots
 citēt
Vaards:
talavietis:es rīt braukšu no Stokholmas uz Rīgu... bildēšu no jūras uz krastu :)

===========
nopirku labi daudz alkohola, lai ir ko korķēt, ja nu vētras nav... :D
Publicēts: 28.10.13 19:39
 citēt
Koba:re kur bij jaabrauc bildeet :

http://www.telegraph.co.uk/news/picturegalleries/uknews/10408407/St-Judes-storm-in-pictures-UK-hit-by-hurricane-strength-winds.html?frame=2715595

NAV efektīgi izņemot pāris JŪRAS bilžu. Mums skati arī bez vētras mādz būt NĪGRĀKI ar kritušajiem kokiem:)
Publicēts: 28.10.13 19:44
 citēt
talavietis:
Vaards:

===========
nopirku labi daudz alkohola, lai ir ko korķēt, ja nu vētras nav... :D

LAI nejūtas pievīlies:)>)
Publicēts: 28.10.13 19:52
 citēt
Izejot aaraa paostiit gaisu cuijs un njuhs saka ka buus puutiens :D tik visa jautriiba buus tai krastaa Ventspils Liepaaja , shitajaa galaa Engure,Roja, Meersrags nekaa, tur Salacgriiva Kuivizhi, nu taa nekas extreems... tas par vilnjiem runaajot.

No praamja tur taa gruuti, parasti itkaa baigaa veetra bildee juuru, bet nav atskaites punkta liidzarto nevar saprast cik tie vilnji lieli, krasts tipa taaalu, naakot iekshaa daugavaa tur mozh pret mooliem kautkas smuki vareetu buut, ja nu vieniigi Praamis pret vilni un tur sitaas kaukas augshaa, tad uz priekshgalu kaadas interesantas bildes vareetu buut , bet nu iisti nezinu kaa ar tiem lielajiem kugjiem pasham taa ari ne reizi nav sanaacis ar to praami braukt :(
Publicēts: 28.10.13 20:41
 citēt
jomajo Dānijā jau 50m/s :amazing:
Publicēts: 28.10.13 20:47
 citēt
Kā veicās pūtējiem? :amazing::big_smile::face-grin:
Publicēts: 28.10.13 21:20 labots
 citēt
Štrunc par Dāniju man termometrs aiz loga rāda +17,5 ! Tas točna liecina ka gaidāms Triņgēeeec
Publicēts: 28.10.13 21:25
 citēt
Lunis:Štrunc par Dāniju man termometrs aiz loga rāda +17,5 ! Tas točna liecina ka gaidāms Triņgēeeec

njā kaut kā jocīgi, septembra beigas bija daudz vēsākas.
Publicēts: 28.10.13 21:28
 citēt
Fričos bija + 20...
Publicēts: 28.10.13 21:33
 citēt
Alibaba:jomajo Dānijā jau 50m/s :amazing:

Daanijaa 50 metri vai mezgli?

T+ znachit forsh ciklons naak :)
Publicēts: 28.10.13 21:34
 citēt
Koba:
Alibaba:jomajo Dānijā jau 50m/s :amazing:

T+ znachit forsh ciklons naak :)

Vo Vo , par to ar es domāju:)
Publicēts: 28.10.13 21:37
 citēt
Koba:

skatījos panorāmu, tur laika ziņās teica, Dānijā spēcīgākā vētra visā meteoroloģisko novērojumu vēsturē, bij 54m/s laikam.
Publicēts: 28.10.13 21:42
 citēt
Alibaba:
Koba:

skatījos panorāmu, tur laika ziņās teica, Dānijā spēcīgākā vētra visā meteoroloģisko novērojumu vēsturē, bij 54m/s laikam.

Nu jaa tas jau nopietni
Publicēts: 28.10.13 21:46
 citēt
Mozh kauko paarteikushies 54 m/s tas jau uz kaukaadas katastrofas robezhas , kautagan 54 mezgli tipa jau nau nekas vaajpraatiigs gan jau ka katru gadu pa reizei taa iepuush
Publicēts: 28.10.13 21:56
 citēt
Sakat būšu pārklausījies? nu kas zin, esmu viesos, iedzerts ar ir :grimace: bet citi saka ka ar ko tādu dzirdēja, lai gan kurš ta klausās, fonā tik kaut ko kaste burkšķ. Mūsu spēcīgākais orkāns bija 02.11.1969 ar 44m/s ..
Publicēts: 28.10.13 22:10
 citēt
Kā Liepājā??Pūš jau?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info: