Man vajadzētu ļoti kompaktu var teikt pat diezgan mazu statīvu un reizē kvalitatīvu.. ir bijuši dažādi, bet principā tie mazie, ko esmu lietojis bija domāti zipenēm un piem., ja laiž ar 2 sec taimeri, tad vēl ir ok.. proti pie stipra vēja nelietoju.. tākā esmu hobijists.. pa 100ls nepirkšu, un pa 5-7 ls arī īsti negribu.. tad nu lūk.. varbūt jums ir kas labs padomā.. tāds ko var iemest mazā mugurenē un ar slēdža trosīti vai 2 sec taimeri palaist un dabūt +- normālu attēlu..
Jā padoms ir ,nopērc statīvu pa 5Ls galvu pa 50Ls piekombinē staīvam "Enkuru" un LAIMĪGS Es tādu vestes vai somas kabatā vislaik vadāju STATĪVS pirkst Liepājas centrā Tirgoņu ielā pa 5Ls šitas www.ogresbalss.lv... viss no viņa Vējā gan pat ar LIELU stīvu būs PROBLĒMAS tam ar vajadzēs enkuru
Lunis:Jā padoms ir ,nopērc statīvu pa 5Ls galvu pa 50Ls piekombinē staīvam "Enkuru" un LAIMĪGS Es tādu vestes vai somas kabatā vislaik vadāju STATĪVS pirkst Liepājas centrā Tirgoņu ielā pa 5Ls šitas www.ogresbalss.lv... viss no viņa Vējā gan pat ar LIELU stīvu būs PROBLĒMAS tam ar vajadzēs enkuru
Paldies.. jā bija man vairāki līdzīgi pa šo laiku.. nu viens bija ok.. to pārdevu savā laikā kopā ar 450d canonu.. un otrs.. tas vnk soma pret kautko bija atsities un viss tur izļurkājās.. nu es laikam tomēr ņemtu pa patsmit, bet lai pats statīvs ir kvalitatīvs.. kautgan neapšaubu, ka tavs ir ok.. : )
Lunis:Jā padoms ir ,nopērc statīvu pa 5Ls galvu pa 50Ls piekombinē staīvam "Enkuru" un LAIMĪGS Es tādu vestes vai somas kabatā vislaik vadāju STATĪVS pirkst Liepājas centrā Tirgoņu ielā pa 5Ls šitas www.ogresbalss.lv... viss no viņa Vējā gan pat ar LIELU stīvu būs PROBLĒMAS tam ar vajadzēs enkuru
Paldies.. jā bija man vairāki līdzīgi pa šo laiku.. nu viens bija ok.. to pārdevu savā laikā kopā ar 450d canonu.. un otrs.. tas vnk soma pret kautko bija atsities un viss tur izļurkājās.. nu es laikam tomēr ņemtu pa patsmit, bet lai pats statīvs ir kvalitatīvs.. kautgan neapšaubu, ka tavs ir ok.. : )
NEDER par lielu šitādam . KĀJAS būs O/K bet GALVA ir pilnīgi viem staīviem līdz 50Ls jāņem CITA. Un tas maksā sākot no 25Ls atsevišķi. Redzi āķi pa vidu? Tas tieši ar domāts ENKURAM Pīemēram zemē ispraužamam vai ieskrūvējam mietam pie kā "piesien" statīvu vējā
endrju:
NEDER par lielu šitādam . KĀJAS būs O/K bet GALVA ir pilnīgi viem staīviem līdz 50Ls jāņem CITA. Un tas maksā sākot no 25Ls atsevišķi. Redzi āķi pa vidu? Tas tieši ar domāts ENKURAM Pīemēram zemē ispraužamam vai ieskrūvējam mietam pie kā "piesien" statīvu vējā
Nu tik traki nezinošs es neesmu.. bet nu paldies, paldies.. nu es pačekošu vēl..
Nezinu, vai vērts tādām atbildēt (vēl pāreis reizes lai nosviež naudu zemē, tad būs izaudzis/ Simtnieks statīvam - uzreiz viņu saburzi un iemet miskastē).
Vaards:Nezinu, vai vērts tādām atbildēt (vēl pāreis reizes lai nosviež naudu zemē, tad būs izaudzis/ Simtnieks statīvam - uzreiz viņu saburzi un iemet miskastē).
Varētu mēģināt ar šādu sūdu (kā minimālā starta pozīcija): [url=http://www.pentaxforums.com/news/sirui-t-025x-carbon-fiber-tripod-review-posted.html
Vaards..[/url] Tev liels ego.. tatad laikam esi liels makslnieks.. varbut ir kada saite, kur var apskatīties tavus darbus? Labprāt iečekotu! Visi statīvi man ir pārdoti draudziņ.. neko neesmu sviedis zemē.. bet ar savu lecīgumu, tu vari iet dirst! Amatniek tu tāds!
Jolan:Gribi teikt,ka 100Ls robežās nav dabūnami normāli statīvi???
Būs diezgan ļureklīgs (galvenajam mērķim - bildēt no statīva, tb, iegūt stabilitāti). Bet tā jau līdzi nešanai, protams! Nopirkt var pat vairākus par 100 LVL
Jolan:Gribi teikt,ka 100Ls robežās nav dabūnami normāli statīvi???
Būs diezgan ļureklīgs (galvenajam mērķim - bildēt no statīva, tb, iegūt stabilitāti). Bet tā jau līdzi nešanai, protams! Nopirkt var pat vairākus par 100 LVL
Manfrotto 055 nebūs gan ļureklīgs,vienīgais pasmags(jo karbona variants būs dārgāks).
Eu, šis ir baigi labais un galīgi ne sūds. Neesmu liels no statīva bildētājs un esmu slinks pēc dabas, tādēļ savu Manfrotto 055CXPRO4 (kas ar nemaz nav tik smags un milzīgs) bieži vien nolemju labāk līdzi nestiept. Bet šis ir mazs, kompakts, stabils, ar daudz fīčām, reāli labs izskatās. Ja vēl paskatās tajā salīdzinājuma tabuliņā ar citiem ceļošanai piemērotiem nelieliem statīviem, tur neviens balkus nestāv - www.pentaxforums.com... Tas apskatiņš vispār tāds labs un detalizēts.
Eu, šis ir baigi labais un galīgi ne sūds. Neesmu liels no statīva bildētājs un esmu slinks pēc dabas, tādēļ savu Manfrotto 055CXPRO4 (kas ar nemaz nav tik smags un milzīgs) bieži vien nolemju labāk līdzi nestiept. Bet šis ir mazs, kompakts, stabils, ar daudz fīčām, reāli labs izskatās. Ja vēl paskatās tajā salīdzinājuma tabuliņā ar citiem ceļošanai piemērotiem nelieliem statīviem, tur neviens balkus nestāv - www.pentaxforums.com... Tas apskatiņš vispār tāds labs un detalizēts.
Laikam jātirgo tas 055CXPRO4 nost un jāņem šis.
Principā domāju, ka Sirui ir diezgan labs knock-offs Gitzo statīviem. Ja Tev interesē detalizētāk, tad BFS ir apskatāmi SIRUI. Kā iet iekšā, tā griež pa kreisi, pa trepītēm augšā un tur vesela virkne ar tādiem.
Protams, Gitzo ir labāks (karbona statīviem ir būtiski cik augstvērtīgu oglekļa šķiedru lieto, attiecīgi tās kājas sanāk plānākas un elastīgākas. Lētajiem atdarinājumiem ir vairāk epoksīds un attiecīgi kājas nav tik elastīgas, traulsākas). Bet šādam ceļojumu statīvam varētu būt ok!
Redzēju šo salīdzinātu ar mazo Gitzo un cilvēki ir sajūsmā. Protams, pastāv risks kā ar Benro un Feisol - no sākuma par tiem bija sajūsmā, tad izlīda ārā šādi tādi gļuki. PIemēram, Benro juka ārā kaut kādi iepresētie savienojumi un nebija normāli remontējami.
Sirui vēl nav laika zobs pārbaudījis, bet pēc sākotnējiem cilvēku vērtējumiem - šis cēlojumu mazais statīvs ir ļoti adekvāts savai cenai.
Schneider:Es savējo lietoju pāris reizes gadā, tādēļ uššķaudīt uz viņa 1,8 kg.
Es Gitzo mazu traveleru staipu līdzi bieži (kopā ar galvu ~900grami), bet ja braucu jūru bildēt, tad nesu līdzi Lielo statīvu ,kuram galva 1.5kg smaga un pats statīvs 2 ar kapeikām (lai gan ogleķļa Gitzo).
Tad var iebrist jūrā un ar savu svaru iežmiegt un ieļurināt viņa pirmā posma kājas smiltīs - tā ka viļņi pa apakšu gāžas cauri. Uzlikt uz 30 sec un lai bildējas.
Schneider:Es savējo lietoju pāris reizes gadā, tādēļ uššķaudīt uz viņa 1,8 kg.
Es Gitzo mazu traveleru staipu līdzi bieži (kopā ar galvu ~900grami), bet ja braucu jūru bildēt, tad nesu līdzi Lielo statīvu ,kuram galva 1.5kg smaga un pats statīvs 2 ar kapeikām (lai gan ogleķļa Gitzo).
Tad var iebrist jūrā un ar savu svaru iežmiegt un ieļurināt viņa pirmā posma kājas smiltīs - tā ka viļņi pa apakšu gāžas cauri. Uzlikt uz 30 sec un lai bildējas.
Spriežot pēc valodiņas,tas monstrs iekš ss.lv ir Tavs
Man domes lapai vienmēr vajag standarta bildītes ar naksnīgo pilsētu svētku apgaismojumā, Jaungada salūtu, pašam kādreiz vakara miglu laukos. Jā, pēdējais kadrs ar statīvu bija pirms nedēļas, kad avīzei vajadzēja ilustrāciju rakstam par "točku" problēmu. Tad nu pagalmā apklāju tabureti ar avīzi, uzliku 3-litreni ar caurspīdīgu škidrumu, platmasas glāzes, bundžu ar konserviem, blakus apgāztu otru tabureti, pats aiz tās kompozīcijas nolikos vēkšpēdus un tēloju atlūzušu pļēguru. Sievai parādiju, kuru podziņu jāspiež. Tā arī sanāk, ka raksta par dzērājiem ilustrācijā redzamas manas kājas - vieteja.lv...
Žēl jau (un arī riskanti) tā tirgot uzreiz nost. Vispirms drīzāk jānopērk tas mazais, un tad pēc laika izdarot secinājumus, viens no abiem jānotirgo. Bet varbūt abi jāpatur, reizēm tomēr vajag ko gruntīgāku. Tomēr no otras puses - varbūt jēdzīgāks variants ar diviem statīviem ir kā Vaardam - viens šitāds maziņš, un otrs riktīgi gruntīgs.
Katrā ziņā, ja tirgošu, vispirms te ielikšu, tā vismaz parasti daru. Un cenu ar neskrūvēšu - man parasti interesē ātrāk notirgot, ja jau esmu izdomājis tirgot.
Schneider:Man domes lapai vienmēr vajag standarta bildītes ar naksnīgo pilsētu svētku apgaismojumā, Jaungada salūtu, pašam kādreiz vakara miglu laukos. Jā, pēdējais kadrs ar statīvu bija pirms nedēļas, kad avīzei vajadzēja ilustrāciju rakstam par "točku" problēmu. Tad nu pagalmā apklāju tabureti ar avīzi, uzliku 3-litreni ar caurspīdīgu škidrumu, platmasas glāzes, bundžu ar konserviem, blakus apgāztu otru tabureti, pats aiz tās kompozīcijas nolikos vēkšpēdus un tēloju atlūzušu pļēguru. Sievai parādiju, kuru podziņu jāspiež. Tā arī sanāk, ka raksta par dzērājiem ilustrācijā redzamas manas kājas - vieteja.lv...
Schneider:Man domes lapai vienmēr vajag standarta bildītes ar naksnīgo pilsētu svētku apgaismojumā, Jaungada salūtu, pašam kādreiz vakara miglu laukos. Jā, pēdējais kadrs ar statīvu bija pirms nedēļas, kad avīzei vajadzēja ilustrāciju rakstam par "točku" problēmu. Tad nu pagalmā apklāju tabureti ar avīzi, uzliku 3-litreni ar caurspīdīgu škidrumu, platmasas glāzes, bundžu ar konserviem, blakus apgāztu otru tabureti, pats aiz tās kompozīcijas nolikos vēkšpēdus un tēloju atlūzušu pļēguru. Sievai parādiju, kuru podziņu jāspiež. Tā arī sanāk, ka raksta par dzērājiem ilustrācijā redzamas manas kājas - vieteja.lv...
Tā burka, vāciņš, glāzīte tādi baigi tīrie, un tā avīze arī tāda tīra, neburzīta. Zūd ticamības moments
Bet kādēļ avīzei jābūt saburzītai? Tu, kad esi izlasījis, pirms atstāšanas uz vilciena sēdekļa, vēl speciāli saburzi? Arī burkai un plastmasas traukiem nav obligāti jābūt izmīcītiem dubļos, par 10 sant. komplektā tādus jaunus Maximā var nopirkt jebkurš plencis.
Schneider:Bet kādēļ avīzei jābūt saburzītai? Tu, kad esi izlasījis, pirms atstāšanas uz vilciena sēdekļa, vēl speciāli saburzi? Arī burkai un plastmasas traukiem nav obligāti jābūt izmīcītiem dubļos, par 10 sant. komplektā tādus jaunus Maximā var nopirkt jebkurš plencis.
Man laikam tādi stereotipi par "nezināmas izcelsmes alkohola lietotājiem"
njirdziigi lasiit par tadu robustu lietu ka foto statiivs, kategorijaas ogleklja skjiedras labaakas, sliktaakas.... pilniigi sajutos mushinjmakshkjernieku portaalaa
Vaarda galiigas pretrunaas nonaak, stiklaskjiedra ar epoksiidu slikti, ogleklis labi...ja statiiva vieniiga funkcija buut smagam un netriiceet par trauslumu - paprasi jebkuram makskjerniekam kas trauslaaks... krievu stiklenes vecais shpineris vai japaanju ogleklja kaats duriki tak lasa un notic visiem tiem marketinga murgiem...
imgfoto:smiekliigi ja censhas apvainot ar vieniigo jedziigo apziimejumu foto sakaraa - amatnieks
te vairāk kā skumji, nevis smieklīgi.. cilvēks, šajā gadijumā es vnk uzjautāju par kompakt statīvu kko un izlien gudrelis viens un uzreiz ar nostāju rebel, rebel- dumpinieks tulīt laidīs arā savas dusmas laukā.. netur sirds un asins vadi.. spiedins par augstu.. hz kas vēl.. humoram jābūt.. bet sirsnībai arīdzen.. vnk šajā portālā bieži vien ir kautkāds vājprāts.. nu kāds kautko uzjautā un panesās.. labi, ja tas ir sarkasms, kas būtu noderīgs izaugsmei un reizē būtu pamācoši tiešām vietā.. bet te tāds pašapmāns.. lielības pilns.. futī negribu domāt.. tas pats ar tiem visiem skaudējiem.. kam skauž ko ir ieguvuši stakles, granti u.t.t. saliek te daudzi pilnas galerijas ar bildēm, kur ir kaķīši, sunīši, putniņi, saulrieot, puķītes un tad tik laiž ārā savas negācijas.. vēl virsū bildēm uzraksta tekstus nelegālā veidā itkā burtu mācība, kā estētika fotografiem nebūtu jāpārzin.. un tad tik lielās..
es esmu šeit, lai kautko pirktu vai kādu viedokli dzirdētu vai arī kādu mantu pārdotu.. ehh..
imgfoto:njirdziigi lasiit par tadu robustu lietu ka foto statiivs, kategorijaas ogleklja skjiedras labaakas, sliktaakas.... pilniigi sajutos mushinjmakshkjernieku portaalaa
Vaarda galiigas pretrunaas nonaak, stiklaskjiedra ar epoksiidu slikti, ogleklis labi...ja statiiva vieniiga funkcija buut smagam un netriiceet par trauslumu - paprasi jebkuram makskjerniekam kas trauslaaks... krievu stiklenes vecais shpineris vai japaanju ogleklja kaats duriki tak lasa un notic visiem tiem marketinga murgiem...
Lasi uzmanīgāk. Oglekļā šķiedras ir visdažādāko kategoriju (paša šķiedra, kā sapītas, cik kārtās u.t.t.) un to cena atšķiras pa kārtām. Gitzo šīs šķiedras ir speciāli pītas un vakuumā meistarotas. Lētajiem atdarinājumiem (Benro, Feisol, Sirui u.c.) epoksīds ir 60-70%. Tas samazina pasākuma elastību un izturību ievēorjami.
Iespējams man vajadzēja paskaidrot, ka stikla škiedra, kevlāra šķiedra vai oglekļa šķiedra tie visi ir kompozītmateriāli, kur attiecīgo šķiedru piesmērē ar epksīdu un tā iegūst oglekļa šķiedras vai stikla šķiedras špiningu.
Vaards:
Spriežot pēc valodiņas,tas monstrs iekš ss.lv ir Tavs
Jā, mans. Fotoblogā ir vēlviens šādas galvas lietotājs, kam notirgoju veco modeli (ručkas vecmodīgākas, pārējais identisks tam dzelzsgabalam).
imgfoto:smiekliigi ja censhas apvainot ar vieniigo jedziigo apziimejumu foto sakaraa - amatnieks
te vairāk kā skumji, nevis smieklīgi.. cilvēks, šajā gadijumā es vnk uzjautāju par kompakt statīvu kko un izlien gudrelis viens un uzreiz ar nostāju rebel, rebel- dumpinieks tulīt laidīs arā savas dusmas laukā.. netur sirds un asins vadi.. spiedins par augstu.. hz kas vēl.. humoram jābūt.. bet sirsnībai arīdzen.. vnk šajā portālā bieži vien ir kautkāds vājprāts.. nu kāds kautko uzjautā un panesās.. labi, ja tas ir sarkasms, kas būtu noderīgs izaugsmei un reizē būtu pamācoši tiešām vietā.. bet te tāds pašapmāns.. lielības pilns.. futī negribu domāt.. tas pats ar tiem visiem skaudējiem.. kam skauž ko ir ieguvuši stakles, granti u.t.t. saliek te daudzi pilnas galerijas ar bildēm, kur ir kaķīši, sunīši, putniņi, saulrieot, puķītes un tad tik laiž ārā savas negācijas.. vēl virsū bildēm uzraksta tekstus nelegālā veidā itkā burtu mācība, kā estētika fotografiem nebūtu jāpārzin.. un tad tik lielās..
es esmu šeit, lai kautko pirktu vai kādu viedokli dzirdētu vai arī kādu mantu pārdotu.. ehh..
Emocionāls pacients. Varētu no viņa labs foruma dalībnieks sanākt, ja izdomātu kaut ko tirgot - jau paspēja pilnu mailu kastīti piespamot ar privātām mesagēm.
endrju:
Emocionāls pacients. Varētu no viņa labs foruma dalībnieks sanākt, ja izdomātu kaut ko tirgot - jau paspēja pilnu mailu kastīti piespamot ar privātām mesagēm.
Es domāju varbūt tu kautrējies, savas bildes rādīt.. tpc arī aizrakstiju privāti.. nevajg jau tik traki pārspīlēt.. bet ja tu saki, ka no manis ir pilna pastkaste.. tad lai top gaisma!
Es domāju varbūt tu kautrējies, savas bildes rādīt.. tpc arī aizrakstiju privāti.. nevajg jau tik traki pārspīlēt.. bet ja tu saki, ka no manis ir pilna pastkaste.. tad lai top gaisma!
letiņu fotomāniem kuri dažādos esošos un jau izmirušos fotosaitos tusē gadiem, visai labi zināma Vaarda "daiļrade" un būs vien tevi jāapbēdina, bildē viņš ne sliktāk kā driķē forumos pārgudrības, tobiš visai veiksmīgi
Vai ta tas ir kompakts, tik pat garš saliekot kā visi citi... vienīgais kompaktums tam ir, kad skaiti naudu makā. Kompakts ir tāds, kas ielien foto somā, vai vēl īsāks saliekot. Bet ja nopirksi šito, tad uzmanīgi lasi Luni