Pixels:tas nu reiz ir jāmāk!. aizbraukt uz himalajiem un safočēt grants karjerus
tā nesaki! ir arī skaistas vietas fočētas
Jau publicējot norādi, puslīdz prognozēju reakciju un komentu autorus. Vieni, un tie paši. Lielisks temata sapratnes paraudziņš: "...safočēt grants karjerus." (c) Pēc mana pieticīga vērtējuma, par šo tematu vajadzētu izteikties fotogrāfiem, kuri kaut reizi bijuši ar kameru kalnos,augstāk par 5000 metriem. Mūsu kalnu vīri, ar nikiem "E_E"un "berdigans" ir daudzas lieliskas bildes šeit demonstrējuši. Sevišķi patīk Andreja Saļikova darbi. sunterritory.com...
jā, Nora de Golda - skandaloza persona - ezotēriķu aprindās, tur arī dažādi padzērieni mēģināti - Holandē un Rīgā cilvēki lētticīgi pat viņai dzīvokļus uzdāvinājuši kā teica viena mana paziņa - dāma ar pautiem esot
negatIvs:vispār, par šo tematu vajadzētu izteikties tikai tiem, kuri kaut reizi bijuši zilajos kalnos ....
Tātad akurāt tēma ogrēniešiem, jo mums takš ir reāli "Zilie kalni". Citādi es jau arī nevarētu neko teikt, jo esmu bijis tikai līdz ~3 km vācu Cūgšpicei un arī tur ar "tramvaju". Bet ja nopietni- manuprāt, kalni ir tik skaisti, ka neapnīk nekādās variācijās !
Ali - babiņas kārtējo reizi palaiž garām labu iespēju paklusēt: " Ja jau tīk krieviņu darbi, iemet te aci : jankovoy.com ". (c) Kad paša (krutais letiņš?) darbi, varēšana būs tādā līmenī. kā Andrejam... Ar PRO kalnu darbiem ir pilna internets. Andreju Saļikovu var satikt ikdienā, tepat Rīgā. Pastāstīs par Indiju, Pakistānu, Tibetu. Tāds dzīves veids cilvēkam. Ja esi kautrīgs pēc dabas, švakri ar komunicēšanos, var palasīties viņa grāmatas ar atmiņu stāstījumu, bildēm par šo reģionu. Vēl dažas bildes - komentē mūsu "štata rakstnieku" spalvas brāļi. www.apollo.lv...
ak, šausmas! nemaz nevarēju iedomāties, ka mans komentārs pie Mara ievietota linka var tik pārprasts . es komentēju video galvenā varoņa stāvokli. ar mani šis video nekādā veidā nav saistīts, jo es nekad dzīvē neesmu tā piedzērusies, lai pārtaptu par pliku, ziemas salā skraidošu alkoholiķi. Mari nepazīstu, bet pieņēmu, ka viņš arī tā nemēdz uzvesties. ir nelielas aizdomas, ka šāda uzvedība un vēsēlības stāvoklis tev gan nav sveši
Par kalniem....... divus gadus esmu viņus baudījis diendienā. Skatīt webā,nu kā lai pasaka.....šodien bija saruna ar tūrisma attīstības plānotājiem,viņiem bukletiņš,kur bildes mazākas par 120nieces negatīvu. Cik no cilvēkiem ir redzējuši vai rokā turējuši reālu ar lielformāta kardānkameru taisītu bildi kaut vai par kalnu daili? Cik % no radītajām bildēm vidējā mūža laikā vispār teorētiski ir iespējams uz sekundi aplūkot. Faktiski neko,bet nu censties var mēģināt. Kāpēc gan nē?