forum.gif
Kalni, un vēlreiz - kalni.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kalni, un vēlreiz - kalni.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.10.13 06:44
 citēt
Publicēts: 28.10.13 07:39
 citēt
Voldemorts:http://www.apollo.lv/zinas/virtualaja-izstazu-zale-ir-atklata-noras-degold-fotoizstade-indijas-himalaju-misterija/617965

viņa vēl nesēž cietumā :what:?
Publicēts: 28.10.13 09:25
 citēt
Drausmīga mūzika, nekādas mistērijas un gaužām garlaicīgas kalnu fočenes :face-sad:
Publicēts: 28.10.13 09:35
 citēt
A ko tu gribēji, ja to ir ņēmusi pretī tikai TĀDA lapa.
Paskaties tēmu nosaukumus kreisajā pusē, kaukāc okultistu kantoris.
Publicēts: 28.10.13 09:36 labots
 citēt
Ļedjajevs, starp citu, dzied..
www.maranathamusic.lv...
Publicēts: 28.10.13 19:16
 citēt
Schneider:A ko tu gribēji, ja to ir ņēmusi pretī tikai TĀDA lapa.
Paskaties tēmu nosaukumus kreisajā pusē, kaukāc okultistu kantoris.

misterija.info... :face-wink:
Publicēts: 29.10.13 10:34
 citēt
Dīvaini, mušmiru sezona it kā jau beigusies..
Publicēts: 29.10.13 10:51
 citēt
tas nu reiz ir jāmāk!. aizbraukt uz himalajiem un safočēt grants karjerus :)
Publicēts: 29.10.13 15:38
 citēt
Pixels:tas nu reiz ir jāmāk!. aizbraukt uz himalajiem un safočēt grants karjerus :)

tā nesaki! ir arī skaistas vietas fočētas :face-wink:
Publicēts: 29.10.13 16:29
 citēt
NilsS:Drausmīga mūzika, nekādas mistērijas un gaužām garlaicīgas kalnu fočenes :face-sad:

Vispār jau, komentu beidzot, vēlams bija pierakstīt: IMHO.
Lai nemaldinātu citus autorus.:face-smile:
Publicēts: 29.10.13 16:54
 citēt
placebo:
Pixels:tas nu reiz ir jāmāk!. aizbraukt uz himalajiem un safočēt grants karjerus :)

tā nesaki! ir arī skaistas vietas fočētas :face-wink:

Jau publicējot norādi, puslīdz prognozēju reakciju un komentu autorus. Vieni, un tie paši. Lielisks temata sapratnes paraudziņš: "...safočēt grants karjerus." (c):face-grin:
Pēc mana pieticīga vērtējuma, par šo tematu vajadzētu izteikties fotogrāfiem, kuri kaut reizi bijuši ar kameru kalnos,augstāk par 5000 metriem. Mūsu kalnu vīri, ar nikiem "E_E"un "berdigans" ir daudzas lieliskas bildes šeit demonstrējuši.
Sevišķi patīk Andreja Saļikova darbi.
sunterritory.com...
Publicēts: 29.10.13 17:16
 citēt
Voldemorts: ...par šo tematu vajadzētu izteikties fotogrāfiem, kuri kaut reizi bijuši ar kameru kalnos,augstāk par 5000 metriem...

Būšu vēl radikālāks - liekam to robežu uz 6500 metriem.
Tā, katram gadījumam, lai nesadomā plātīties visi vārguļi.
Publicēts: 29.10.13 17:52
 citēt
Schneider:
Voldemorts: ...par šo tematu vajadzētu izteikties fotogrāfiem, kuri kaut reizi bijuši ar kameru kalnos,augstāk par 5000 metriem...

Būšu vēl radikālāks - liekam to robežu uz 6500 metriem.
Tā, katram gadījumam, lai nesadomā plātīties visi vārguļi.

Es jau biju sadomājies plātīties, bet buss brauca tikai 4800m augstumā :)
Publicēts: 29.10.13 17:53
 citēt
Voldemorts:
Sevišķi patīk Andreja Saļikova darbi.
http://sunterritory.com/en/andrey-salikov.html

ko nopietni? Nu baigie brāķi vispār.

Iespējams nemaz neesi redzējis ko labu un kvalitatīvu no kalniem. Ja jau tīk krieviņu darbi, iemet te aci : jankovoy.com
Publicēts: 29.10.13 17:54
 citēt
Alibaba:Dīvaini, mušmiru sezona it kā jau beigusies..

gan jau sakaltētas, ziemai
Publicēts: 29.10.13 17:55
 citēt
vispār, par šo tematu vajadzētu izteikties tikai tiem, kuri kaut reizi bijuši zilajos kalnos .... :bad_smile:
Publicēts: 29.10.13 18:03
 citēt
jā, Nora de Golda - skandaloza persona - ezotēriķu aprindās, tur arī dažādi padzērieni mēģināti - Holandē un Rīgā
cilvēki lētticīgi pat viņai dzīvokļus uzdāvinājuši :face-grin:
kā teica viena mana paziņa - dāma ar pautiem esot
Publicēts: 29.10.13 18:42 labots
 citēt
negatIvs:vispār, par šo tematu vajadzētu izteikties tikai tiem, kuri kaut reizi bijuši zilajos kalnos .... :bad_smile:

Tātad akurāt tēma ogrēniešiem, jo mums takš ir reāli "Zilie kalni".:face-grin:
Citādi es jau arī nevarētu neko teikt, jo esmu bijis tikai līdz ~3 km vācu Cūgšpicei un arī tur ar "tramvaju".:face-wink:
Bet ja nopietni- manuprāt, kalni ir tik skaisti, ka neapnīk nekādās variācijās !
Publicēts: 29.10.13 18:50
 citēt
Es arī esmu nīkulis, šogad biju tikai 2128 metros, no kuriem 1959 uzbraucu ar pacēlāju. :shame:
Publicēts: 29.10.13 23:15
 citēt
Pa manam - ļoti labas kalnu bildes.
Publicēts: 30.10.13 06:43 labots
 citēt
Ali - babiņas kārtējo reizi palaiž garām labu iespēju paklusēt: " Ja jau tīk krieviņu darbi, iemet te aci : jankovoy.com ". (c) Kad paša (krutais letiņš?) darbi, varēšana būs tādā līmenī. kā Andrejam...
Ar PRO kalnu darbiem ir pilna internets. Andreju Saļikovu var satikt ikdienā, tepat Rīgā. Pastāstīs par Indiju, Pakistānu, Tibetu. Tāds dzīves veids cilvēkam. Ja esi kautrīgs pēc dabas, švakri ar komunicēšanos, var palasīties viņa grāmatas ar atmiņu stāstījumu, bildēm par šo reģionu.
Vēl dažas bildes - komentē mūsu "štata rakstnieku" spalvas brāļi.
www.apollo.lv... :face-grin:
Publicēts: 07.12.13 13:41
 citēt
vakar sniegs uzsniga:

www.youtube.com...
Publicēts: 07.12.13 13:48 labots
 citēt
Maris:vakar sniegs uzsniga:

youtu.be...
кому снег белый, кому - горячка :face-sad:
Publicēts: 07.12.13 13:51
 citēt
Tas filmēts kādā Ogres pagalmā?
Publicēts: 07.12.13 15:05
 citēt
offtopiks, protams, bet nez kādā augstumā notika tā vēnu griešana un apaminīšanās ar dzīvības sulām...
Publicēts: 07.12.13 16:19 labots
 citēt
Ments: Par sevi?

Par to, kuram dzēruma murgos rādās lidojošas Spīdolas un citas raganas:

Vēl jautājumi?
Publicēts: 07.12.13 16:41 labots
 citēt
Ments:
placebo:youtu.be...
кому снег белый, кому - горячка :face-sad:

Par sevi?

ak, šausmas! nemaz nevarēju iedomāties, ka mans komentārs pie Mara ievietota linka var tik pārprasts :face-sad:. es komentēju video galvenā varoņa stāvokli.
ar mani šis video nekādā veidā nav saistīts, jo es nekad dzīvē neesmu tā piedzērusies, lai pārtaptu par pliku, ziemas salā skraidošu alkoholiķi. Mari nepazīstu, bet pieņēmu, ka viņš arī tā nemēdz uzvesties. ir nelielas aizdomas, ka šāda uzvedība un vēsēlības stāvoklis tev gan nav sveši :face-glasses:
Publicēts: 07.12.13 16:46
 citēt
Nu, tur, kā saka - Каждый за свою команду болеет...
Publicēts: 07.12.13 16:51
 citēt
Nu kas ir kalnieši, vēl ņematies? :face-smile: parasti ar sniedziņa atnākšanu ļauži nomierinās un kratās vaļā no drūmā novembra kašķīgi depresīvā noskaņojuma :face-smile:
Publicēts: 07.12.13 17:53
 citēt
Par kalniem....... divus gadus esmu viņus baudījis diendienā. Skatīt webā,nu kā lai pasaka.....šodien bija saruna ar tūrisma attīstības plānotājiem,viņiem bukletiņš,kur bildes mazākas par 120nieces negatīvu. Cik no cilvēkiem ir redzējuši vai rokā turējuši reālu ar lielformāta kardānkameru taisītu bildi kaut vai par kalnu daili? Cik % no radītajām bildēm vidējā mūža laikā vispār teorētiski ir iespējams uz sekundi aplūkot. Faktiski neko,bet nu censties var mēģināt. Kāpēc gan nē?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):