forum.gif
Voreselīna FONA gals :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Voreselīna FONA gals :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.10.13 13:32 labots
 citēt
Šorīt gandrīz vai apraudājos :( No rīta ieraudzīju Jurčika jaunāko kīno youtu.be... ,šis izskatās izsludinājis "Vorselīna ēras galu" ::face-grin::face-grin: Tā pa šiem gadiem biju pieradis jo tupāks meitbliezis tā fonā "Jurčika vorselīns". Tagad šie būs krenķis Jurīc prezentējas ar BALTO fonu :face-wink::face-grin: Uxxx ! Šitas man vienmēr uzjautrināja STUDIJA ar tādām iespējām krukī ko gribi un "Durikiem 90% tepiķis fonā" . Tagad BALTAIS haļava būšot , nu gaidu panesīsies "Lielo ēnu" laikmets :face-wink::face-grin::face-kiss: Bezmaz drope uz atvadām jārīko :D Cik , kādi 5-6 gadi pamatā visi "Maisteri" uz tā raibā fona gāza .
Publicēts: 29.10.13 13:48
 citēt
šams tik smuki reklamē,ka gandrīz apraudājos un gribēju nopirkt to studiju kopā ar fonu un jūtūbes akciju kontrolpaketi :money:
Publicēts: 29.10.13 15:19
 citēt
es nopirku papīru fona, pa 20ls pavasarī , nekādiem Jurčikiem par fonu man nav vairs jāmaksā
PS kas tā par Ievu Parcāni - viņam komandā ? :face-grin:
Publicēts: 29.10.13 17:45 labots
 citēt
kvaa:es nopirku papīru fona, pa 20ls pavasarī , nekādiem Jurčikiem par fonu man nav vairs jāmaksā
PS kas tā par Ievu Parcāni - viņam komandā ? :face-grin:

Es takšu nezinu , es saku BALSTS FONS ! Beidzot lētajiem vai taupīgajiem meitbliežiem kas mēdz īrēt lētu studiju Rīgā lai patēlotu "Photographerus" FONS nomainīsies :face-wink::face-grin:
Publicēts: 29.10.13 17:52 labots
 citēt
vajag konkurenci - kādam pa 2ls stundā - izveidot studiju :face-smile:

PS starp citu - nozīmē - ka krīze beigusies , arī tas jāpiemin
Publicēts: 29.10.13 18:17
 citēt
a bruunais padirsenis paliek ?
Publicēts: 29.10.13 19:03 labots
 citēt
didams:a bruunais padirsenis paliek ?

Domāju ka jā , TAS vēl tā sarkanā sofa būs vienīgais kas ATKLĀS kur ta kārtējais "Šedevurs" radies:face-wink::face-grin:
Publicēts: 30.10.13 08:14
 citēt
Lētāk tikai mežā pie egles
Publicēts: 30.10.13 22:04
 citēt
kur tie šedevri ir ? patīk plikas meitas!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):