Vai kāds zin kur pie mums var nopirkt maku, futlāri, kastīti utt, kur glabāt vairākas SDHC kartes? Zinu ka ebay tadus var nopirkt, bet negribas ar tādu sīkumu ķēpāties, varbūt tepat kaut kur var nopirkt.
emzi:Vai kāds zin kur pie mums var nopirkt maku, futlāri, kastīti utt, kur glabāt vairākas SDHC kartes? Zinu ka ebay tadus var nopirkt, bet negribas ar tādu sīkumu ķēpāties, varbūt tepat kaut kur var nopirkt.
Ja negribas ar tādu sīkumu ķēpāties, tad... Nopērc ebajā un saņem to pastkastītē.
Man šitāds kādu gadu lietošanā www.buyincoins.com... "Poļot normaļnij", tiesa man CF kartes tur dzīvo un pāris SD,nu tā katram gadijumam,priekš SD man šķiet mazāk ērts. Izgājšgad šitādus pašus Rīgas Foto Šovā maniju Ls9, ja nekļūdos, bet kurš kantoris tirgoja neatminos. Jim ir versijas arī citām kartēm,ne tikai CF/SD. Katrā gadijumā ļoti labs risinājums, ja gribās pazaudēt visas atmiņas kartes reizē.
Vaards:Vo, man ir šādas plastmasiņas (Savulaik nāca līdzi Sandisk Extreme kartiņām): www.ebay.com...
Attiecīgi divas rezerves kartes var iemest makā monētu nodalījumā un dzīvot laimīgs.
Ebay ir arī labākās. Domāju ka varu varbut tepat kaut kur nopirkt, bet vismaz neta nevaru neko atrast. Laikam jau tomēr būs "jakepajas" un jāsūta no Ebay.
UldisMuzikants:kam tāds maciņš vajadzīgs? tagad taču palētas 64Gb kartes. Ieliek tādu un bildē mierīgi visu dienu.
Tamdēļ ieteicu mazo plasmasiņu pa piecdesmit saņķikiem - lai vietu neaizņem.
Ir tādas biezākas plastmasiņas, tajās var iestūkēt vairākas kartiņas (divas) vienu otrai virsū. Tā darīt nevajag, šādi esmu salauzis kaudzi ar 4gb un 8gb kartēm, kad tās bija vēl krutuma kalngals.
tamdēļ ieteicams viens tāds plastmasas ieliktnis un karti var glabāt visdrošākajā vietā, piemēram, savā makā.
UldisMuzikants:kam tāds maciņš vajadzīgs? tagad taču palētas 64Gb kartes. Ieliek tādu un bildē mierīgi visu dienu.
Un nākamajā diena ar ko bildet, ja kompis nav pie rokas? Un ko darīt ja tā viena karte saiet griste vai pazūd? Tā nu ir sanācis ka tas kartes man jau ir 4 un gribas kādu maku vai futlari kur tas kopā galabat, lai nemētājas katra savā vietā ka pēc tam atrast nevar. Tu pats tik vienu karti lieto vai?
emzi:Vai kāds zin kur pie mums var nopirkt maku, futlāri, kastīti utt, kur glabāt vairākas SDHC kartes? Zinu ka ebay tadus var nopirkt, bet negribas ar tādu sīkumu ķēpāties, varbūt tepat kaut kur var nopirkt.