emzi:
Uh kāds tu kruts. Izklausās ka pēc Taviem pakalpojumiem rindā stāv
Sāc runāt par tēmu vai vismaz domāt sāc! Un atrodi darbu, kur galvenais nav nopelnītais piķis! Īsumā - fočēju reti, bet, kad pats gribu! Naudu nopelnu citur! Pilnībā saprotu, ka vecāki negrib bilžu publicēšanu, tàpēc prasu citu pieredzi.
Un ko tad sita jasprega-normali nemaki? Drizak drosi vien foce reti, jo baigi jau neviens pec tiem taviem pakalpojumiem neraujas
un ko tu pateici savādāku, vienīgi savu ES izcēli ... tātad maksātājs piekrita tavai pazemīgajai lugšanai
ko tad es ludzu? Un kapec lai es nepublicetu pasutijuma darbus??? Ka tad nakamais klients zinas ko es piedavaju, ja es publicesu tikai saulrietus? Kur ir logika? Tu vispar saprati ko pats pateici? Un bernudarza tiesam var sabildet super portretus, tikai nez kapec visi ir iedomajusies ka bernudarza bildes ir tas stulbas uzstutetas grupu bildes
lafoto: Un bernudarza tiesam var sabildet super portretus, tikai nez kapec visi ir iedomajusies ka bernudarza bildes ir tas stulbas uzstutetas grupu bildes
++++
imgfoto:pasmekliigs diskeshns.
Varbūt vari īsumā savu pieredzi pastāstīt? ------------------------------------------------------------------
Un izskatās, ka viedokļi šajā jautājumā diezgan atšķiras, un nav nekādas vajadzības kādam kaut ko pierādīt. Vieniem liekas, ka fotogrāfs ir kāds ārsts, kurm ir jādara viss, ko klients liek, t.i., nedod Dievs pateiks, ka potenciālā klienta nosacījumi nav apmierinoši. Citi - paši izvēlas, ko un kur fočēt... Un kāpēc fotogrāfam būtu kaut kas jālūdzas?
Nu nez- manuprāt, ja tīri no biznesa viedokļa, mūsdienās bildēšana- ("piehalturēšana") bērnudārza pasākumos ir diezgan neprognozējams pasāciens. Agrāk, kad katram vecākam nebija savs digigrāfs, tiešām varēja iet un arī kautko nopelnīt (manā gadījienā- piepelnīties ). Tagad dažreiz aizeju mazdēlu dārziņā viņus dažos pasākumos sabildēt un parasti bildes diskā iedodu arī grupiņas audzinātājai, lai citi interesenti arī var kādu bildi ar savu atvasīti tur atrast. Naudu lasīt negribu un nav dižas jēgas- lielai daļai tās bildes nemaz nevajag. Vismaz mazdēlu dārziņā (Ķengaragā pie "Doles") ir savi pastāvīgi angažētie "biznes-bildētāji"- ar visādu izmēru bildēm un bildītēm, uzlīmēm utt. Nereti pat visai pieklājīgā kvalitātē.
vo vo ... bildes un bildītes, uzlīmes uttt - kas bērniem tiek SASTĀSTĪTS ... un bērns atnāk mājās un stasta spīzdīgām ačim ...... un pēc tam vajag redzēt tās bērna acis, kad mammīte/tētis saka - nē, mēs to neņemsim, jo mums nav naudiņas ...... reti kurš no vecākiem spēj to pateikt bērnam, lai cik maz naudas būtu ......
Paga, ja pareizi sapratu, tur ir bērnu bildes, pēc tām bērniem ačis nespīzd. Nevajag jaukt ar tieši tā brīža populāro Bārbijas (Mikimauša, Supermena, Spaidermena, vajadzīgo pasvītrot) uzlīmīti.
Schneider:Paga, ja pareizi sapratu, tur ir bērnu bildes, pēc tām bērniem ačis nespīzd. Nevajag jaukt ar tieši tā brīža populāro Bārbijas (Mikimauša, Supermena, Spaidermena, vajadzīgo pasvītrot) uzlīmīti.
vai tad topika autors "oglalsil vesj spisok"!!?!??!??!
varu, esmu bildeejis daudz, tik par naudu, nav nekad nacis prataa publiceet bildes shadiem pasakumiem. Saraxtu visu diskos, naudu sanjemu pirms pasakuma.
imgfoto:varu, esmu bildeejis daudz, tik par naudu, nav nekad nacis prataa publiceet bildes shadiem pasakumiem. Saraxtu visu diskos, naudu sanjemu pirms pasakuma.
Tipa 2 Ls no galviņas un katram pa diskam? Vienmēr jau būs kāds, kurš nevar negrib samaksāt. tad tie arī nedabū bildes?
es vēl joprojām nesaprotu... neesmu es bērnudārzus bildējis, bet ir gadījies izlaidumus un parasti ar mani nav līguši "cik tur to vecāku", bet viens cilvēks, kuram pēc tam es izrakstu kvīti par pakalpojumu un saņemu naudu. Kurš tur tās bildes tālāk pērk, maksā vai nemaksā, man maza bēda. Esmu no likuma, tikuma puses tīrs un balts.
Schneider:, uz vietas mani zina visi, ar svešu bērnu bildēm traukos plātīties man nav vajadzības.
VOO ! Analoģiski. Tik man bieži nav laika un ar Marītēm @ Ko nav intereses konkurēt. Tapēc gadās ar pats viņiem pasūtu. Arī varam samest miki mausus un bitītes pa malām un fonos BET Mārītēm tas sanāk lētāk. Gadās ka Maritēm iepriekš nav nav vaicies ar biznesu šie NEGRIB braukt , tad mēģina pielauzt mani , bet es nelāujos Tapēc bildēju tik savējos , lai pārējie bildē savējos , ja CITI nebrauc
Ja un analoģiski kā Talaviets AGRĀK DARĪJU. KĀDS PASŪTA un sapiķo es sabildēju saņemu kāpostu un ATDODU. Kas tālāk mani ar nerausta. BET tas gan bija ļoti sen līdz 1980/90 mijai , tā pat arī skolā. Šis nu ir viens "Bizness" kas līdzīgi kā kāzas mani neinteresē krietni sen. KAUTGAN , šodien atkal pa galvu pa kaklu skrēju uz vietējo "Zaxsu" kur atkal kārtējais mudaxs bij vienus piekāsis, 20min un LAIMĪGS.