forum.gif
RAW ieks telefona
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / RAW ieks telefona
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.11.13 21:32
 citēt
Publicēts: 01.11.13 22:14 labots
 citēt
Ahūni grūti radāmā māksla tagad arī katrā telefonā... :grimace:
Jauni mākslas izaicinājumi un sarežģījumi pirms tam vienkāršās mākslas radībām.
Nākamais grūtības slieksnis fotogrāfu radošumam!

Bet ja nopietni - jestra spēļmantiņa ar ko aizpildīt brīvo laiku var pieteikt sevi kā lumiagrāfu! ;)
Publicēts: 01.11.13 22:21
 citēt
palaidniex:Ahūni grūti radāmā māksla tagad arī katrā telefonā... :grimace:
Jauni mākslas izaicinājumi un sarežģījumi pirms tam vienkāršās mākslas radībām.
Nākamais grūtības slieksnis fotogrāfu radošumam!

Bet ja nopietni - jestra spēļmantiņa ar ko aizpildīt brīvo laiku var pieteikt sevi kā lumiagrāfu! ;)

Ai nu beidz cepties un ironizet. VAreji jau to vismaz viena topika ietvaros atstat.
Publicēts: 01.11.13 22:28
 citēt
Kāpēc, jauni nenormāli sarežģīti izaicinājumi nenormāli sarežģītās mākslas piekopējiem!

Bet kā jau teicu feins gadžets lumiagrāfu kustībai! Daudziem būs ko darīt! Tas tak ir krutāk nekā bildēt ar instagram!
Publicēts: 01.11.13 22:32
 citēt
palaidniex:Kāpēc, jauni nenormāli sarežģīti izaicinājumi nenormāli sarežģītās mākslas piekopējiem!

Bet kā jau teicu feins gadžets lumiagrāfu kustībai! Daudziem būs ko darīt! Tas tak ir krutāk nekā bildēt ar instagram!

Nav padoma kadu alinu piektienas vakara izdzert, lai nomierinatos?:face-grin:
Publicēts: 01.11.13 22:38
 citēt
nez kapēc starp LV kapeiku pisejiem NOKIA 808 nebija populāra, nu tas pirmais mobzis ar 41 MPIX, bet Krievijā iet uz urrā
Publicēts: 01.11.13 22:41 labots
 citēt
:face-grin:
kvaa:nez kapēc starp LV kapeiku pisejiem NOKIA 808 nebija populāra, nu tas pirmais mobzis ar 41 MPIX, bet Krievijā iet uz urrā

KAds sakars pikseliem ar RAW? Saki kapeikpiseji? KAtram otrajam aii foons:face-grin:
Publicēts: 01.11.13 22:42
 citēt
Kāpēc man jānomierinās?
Es lēnām sūcu un nevaru beigt priecāties par čali, kam tikai tāda nevajadzīga un viegli apgūstama prasme kā spēja radīt attēlus bez fotoaparāta, traucē to pārdot, lai pievērstos daudz vieglākajai attēlu radīšanai - glezniecībai/zīmēšanai, paralēli spēlējot futeni Anglijas premjerlīgā, jo tas nav grūtāk un sarežģītāk nekā spēlēt pagalmā...
Publicēts: 01.11.13 22:43
 citēt
kvaa:nez kapēc starp LV kapeiku pisejiem NOKIA 808 nebija populāra, nu tas pirmais mobzis ar 41 MPIX, bet Krievijā iet uz urrā

Es gandrīz paņēmu, tik nezinu ko tagad darīt, možēlot vai priecāties, ka nepaņēmu...
Starp citu Tas ir visai neslikc ziepis ar telefona funkciju!
Publicēts: 01.11.13 22:48 labots
 citēt
palaidniex:Kāpēc man jānomierinās?
Es lēnām sūcu un nevaru beigt priecāties par čali, kam tikai tāda nevajadzīga un viegli apgūstama prasme kā spēja radīt attēlus bez fotoaparāta, traucē to pārdot, lai pievērstos daudz vieglākajai attēlu radīšanai - glezniecībai/zīmēšanai, paralēli spēlējot futeni Anglijas premjerlīgā, jo tas nav grūtāk un sarežģītāk nekā spēlēt pagalmā...

Piedod, bet ir gruti izsekot taviem domu graudiem:face-grin: Sapratu tikai par futbolu:face-grin:
JA es tagad uztaisisu vel kadu topiku par citu temu-tu joprojam turpinasi man sekot ar saviem nejedzigi ironiskajiem tekstiem?:face-grin:
A tu dzer to dargo alu-ko ir grutak uzrazot, vai to leto, ko katrs mulkis mak?:face-grin:
Publicēts: 01.11.13 22:53
 citēt
Es stulbenis dzeru alu, nevis alus izstrādājumus...
Diemžēl tas ir dārgāk, nekā tie izstrādājumi, grādu lielākoties tiem arī nav tik daudz, kā tiem izstrādājumiem.
Vārdu sakot bezjēdzīgi izšķērdēju naudu!
Publicēts: 01.11.13 23:02
 citēt
jautri jums šeit:face-grin: ...vismaz ir ko palasīt :face-smile:
Publicēts: 01.11.13 23:03
 citēt
Jolan:jautri jums šeit:face-grin: ...vismaz ir ko palasīt :face-smile:

Kaut kā tā jautrība taču jāuztur...
Citādi - garlaicīgi.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes: