Ahūni grūti radāmā māksla tagad arī katrā telefonā... Jauni mākslas izaicinājumi un sarežģījumi pirms tam vienkāršās mākslas radībām. Nākamais grūtības slieksnis fotogrāfu radošumam!
Bet ja nopietni - jestra spēļmantiņa ar ko aizpildīt brīvo laiku var pieteikt sevi kā lumiagrāfu!
palaidniex:Ahūni grūti radāmā māksla tagad arī katrā telefonā... Jauni mākslas izaicinājumi un sarežģījumi pirms tam vienkāršās mākslas radībām. Nākamais grūtības slieksnis fotogrāfu radošumam!
Bet ja nopietni - jestra spēļmantiņa ar ko aizpildīt brīvo laiku var pieteikt sevi kā lumiagrāfu!
Ai nu beidz cepties un ironizet. VAreji jau to vismaz viena topika ietvaros atstat.
Kāpēc man jānomierinās? Es lēnām sūcu un nevaru beigt priecāties par čali, kam tikai tāda nevajadzīga un viegli apgūstama prasme kā spēja radīt attēlus bez fotoaparāta, traucē to pārdot, lai pievērstos daudz vieglākajai attēlu radīšanai - glezniecībai/zīmēšanai, paralēli spēlējot futeni Anglijas premjerlīgā, jo tas nav grūtāk un sarežģītāk nekā spēlēt pagalmā...
palaidniex:Kāpēc man jānomierinās? Es lēnām sūcu un nevaru beigt priecāties par čali, kam tikai tāda nevajadzīga un viegli apgūstama prasme kā spēja radīt attēlus bez fotoaparāta, traucē to pārdot, lai pievērstos daudz vieglākajai attēlu radīšanai - glezniecībai/zīmēšanai, paralēli spēlējot futeni Anglijas premjerlīgā, jo tas nav grūtāk un sarežģītāk nekā spēlēt pagalmā...
Piedod, bet ir gruti izsekot taviem domu graudiem Sapratu tikai par futbolu JA es tagad uztaisisu vel kadu topiku par citu temu-tu joprojam turpinasi man sekot ar saviem nejedzigi ironiskajiem tekstiem? A tu dzer to dargo alu-ko ir grutak uzrazot, vai to leto, ko katrs mulkis mak?
Es stulbenis dzeru alu, nevis alus izstrādājumus... Diemžēl tas ir dārgāk, nekā tie izstrādājumi, grādu lielākoties tiem arī nav tik daudz, kā tiem izstrādājumiem. Vārdu sakot bezjēdzīgi izšķērdēju naudu!