forum.gif
Pārapstrādā bildes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Pārapstrādā bildes
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.11.13 15:42
 citēt
Publicēts: 03.11.13 15:45 labots
 citēt
Gaisma:www.adme.ru...

Viņš Rīgā bija vasarā :)
Publicēts: 03.11.13 15:46 labots
 citēt
Haiduks:
Bildes:

1. Nekad nevajag nodarboties ar labdarību. Priekš tam ir visādi Voldemorti un Haiduki.
2. Nekad neparaksti darbus ko atdod. Saņēmi naudu un aizmirsti.

vai nu to dari savam priekam vai pelni naudu. Klausi Luni.

Bildes, tev atkal kāds dirsu plēš... bet loģiski jaf ir, ja grib daiļdirsēju lasīt... tad tkai visādi Bildes jālasa :D
Rupji, bet patiesi... atceries puišel.. ne tu mani tasīji, ne rgulēsi!
neapvainojies. es tikai gribēju zināt, cik reizes mēnesī Tevi no trakonama izlaiž pie interneta...

bet nu skaidrs - Tu pat uz ļoti slēptu ironiju spēj atbildēt tikai ar rupjībām... Tātad, rakstīju, ka Haiduks ir cēls, jo nodarbojas ar labdarību. Izrādās, ka Tavā gadījumā tā ir dirsas plēšana... Celtnieka leksika ir un paliek celtnieka leksika... :cry:
Publicēts: 03.11.13 15:50
 citēt
Lunis:
Gaisma:www.adme.ru...

Ja? Žēl, ka nezināju... :face-crying:
Publicēts: 03.11.13 15:51
 citēt
Gaisma:
Lunis:

Ja? Žēl, ka nezināju... :face-crying:
daudzu bilžu pelēkums ir diskutabls.
Publicēts: 03.11.13 16:02
 citēt
Bildes:

Labāk nediskutēt, tagad var visu :D
latfoto.lv...
Publicēts: 03.11.13 16:06
 citēt
backspin:
Bildes:

Labāk nediskutēt, tagad var visu :D
http://latfoto.lv/fotografija/4398-amatierfotografu-problemas-jeb-8-fotografu-bausli.html
pag, Tu par savām fotogrāfijām?
Publicēts: 03.11.13 17:03
 citēt
Bildes:
backspin: Labāk nediskutēt, tagad var visu :D
http://latfoto.lv/fotografija/4398-amatierfotografu-problemas-jeb-8-fotografu-bausli.html
pag, Tu par savām fotogrāfijām?

Kāds te sakars ar manām fotogrāfijām un tām pelēkajām, par kurām gribi diskutēt?
Publicēts: 03.11.13 17:06
 citēt
backspin:
Bildes:ag, Tu par savām fotogrāfijām?

Kāds te sakars ar manām fotogrāfijām un tām pelēkajām, par kurām gribi diskutēt?
da nuuuuu es gaļīgi negribu......
Publicēts: 04.11.13 03:17
 citēt
Pilnīgs pofigs, ko klients dara ar manām bildētām bildēm, un ne tikai klients, esmu redzējis savas bildes izmantojot kaut kādās banerreklāmās pa kurām pat nav ne jausmas, kāds novilcis no kāda fotosaita un ielicis, nu ja šamo apmierina tāda bānera kvalitāte lai tak mergļojas :D
Publicēts: 04.11.13 08:41
 citēt
Nodod bildes .PDF un neviens neko "uzlabot" nespēs.
Publicēts: 04.11.13 09:36
 citēt
chukmasoff_f:...un ne tikai klients, esmu redzējis savas bildes izmantojot kaut kādās banerreklāmās pa kurām pat nav ne jausmas... :D

Es arī savējās, kuras bildētas Preiļu pilsētas eglītes iedegšanā, pirms pāris gadiem atradu debesu laternu lapā, tiesa gan, biju kārtīgi pierakstīts apakšā kā autors.
Publicēts: 04.11.13 10:10
 citēt
VValdis:Nodod bildes .PDF un neviens neko "uzlabot" nespēs.
kaada probleema attaisiit shopaa peedeeefu???

Neeksistee taadu formaatu, no kaa nevar ieguut jpg. Kaut vai skriinshotu uztaisa no liela ekraana
Publicēts: 04.11.13 10:17
 citēt
Bildes:
kaada probleema attaisiit shopaa peedeeefu???

Neeksistee taadu formaatu, no kaa nevar ieguut jpg. Kaut vai skriinshotu uztaisa no liela ekraana

+1
Publicēts: 04.11.13 10:22
 citēt
palaidniex:
Bildes:aada probleema attaisiit shopaa peedeeefu???

kaapeec tikai +1??? Tas ir maksimums???

+1
Publicēts: 04.11.13 12:16
 citēt

kas tad tie par diivainiem secinajumem???
Publicēts: 04.11.13 12:23 labots
 citēt
Bildes:
palaidniex:aapeec tikai +1??? Tas ir maksimums???

+1

Nu par citiem viedokli nepaudīšu, man šķiet, ka pat izdrukāta/fotometodēm izgatavota bilde ir sacūkājama divos veidos - izkrāsojot ar flomīšiem vai ielīmējot stulbā aplikācijas technikā veidotā fotokolāžā, vai ar skanera palīdzību atkal padarāma izcūkājama ar jebkuras digitālās fotoapstrtādes aplikāciju... :face-devil-grin:
Publicēts: 04.11.13 18:57
 citēt
Bildes:
Haiduks:
Bildes, tev atkal kāds dirsu plēš... bet loģiski jaf ir, ja grib daiļdirsēju lasīt... tad tkai visādi Bildes jālasa :D
Rupji, bet patiesi... atceries puišel.. ne tu mani tasīji, ne rgulēsi!
neapvainojies. es tikai gribēju zināt, cik reizes mēnesī Tevi no trakonama izlaiž pie interneta...

bet nu skaidrs - Tu pat uz ļoti slēptu ironiju spēj atbildēt tikai ar rupjībām... Tātad, rakstīju, ka Haiduks ir cēls, jo nodarbojas ar labdarību. Izrādās, ka Tavā gadījumā tā ir dirsas plēšana... Celtnieka leksika ir un paliek celtnieka leksika... :cry:

Ar tevi savādāk nevar...
...es esmu es, un nevis visādi... ot ja tu sevi uzskati, ka esi ''visādi'' , tad pie tā arī paliekam.
Kāpēc tu piemini visu laiku savu uzskaites kartītes glabāšanās vietu... ieraduma spēks :D
Es saprotu tevi- tavs EGO nekādi nevar izcelties, ja tu kādam neuzbrauc, vai kādu nenoliec... labi, Haiduks tev ir kā ezis pakaļā, ko Voldemortam brauci virsū. Sec... vepris esi un paliksi- laid nu uz aizgaldu :D ... tur tev īstā vieta, paurķē (uzraksti kaut ko) un atkal ap tevi smirdēs :P
Es internetā esmu regulāri, vienīgi ir apriebies ar tevi komunicēt,... te izņēmums- uz uzbraucieniem vienmēr atbildu... tautai savi varoņi-VISĀDI BILDES ir jāzin. Cik fotoblogs būtu ieguvis, ja tevi to visu fotografufu vietā, ko izbannoja, vienīgo uz mūžiem padzītu.
Publicēts: 04.11.13 19:08
 citēt
:face-grin::haha::haha::haha::haha::haha::haha:
Publicēts: 04.11.13 19:25
 citēt
Haiduks: Cik fotoblogs būtu ieguvis, ja tevi to visu fotografufu vietā, ko izbannoja, vienīgo uz mūžiem padzītu.

Nez vai būtu ko ieguvis, nesaskaņas savā starpā ir viena lieta, bet Bildēm, manuprāt, labas bildes.
Publicēts: 04.11.13 19:34
 citēt
te jau pasažieris Haiduks, par savām ērtībām domā .... :bad_smile:
Publicēts: 04.11.13 20:09
 citēt
negatIvs:te jau pasažieris Haiduks, par savām ērtībām domā .... :bad_smile:

Kjepas nost no Haiduka..!:grimace:
Publicēts: 04.11.13 21:47
 citēt
backspin:
Haiduks: Cik fotoblogs būtu ieguvis, ja tevi to visu fotografufu vietā, ko izbannoja, vienīgo uz mūžiem padzītu.

Nez vai būtu ko ieguvis, nesaskaņas savā starpā ir viena lieta, bet Bildēm, manuprāt, labas bildes.

No kura laika uzbraucienus sauc par nesaskaņām?
Un ciki no šejienes naf pazuduši ar labajām bildēm... iemesli ir dažādi, bet daudzi sanīdās ar adminiem tieši par to, ka aizstāvēja sevi pret uzbraucējiem, aimirstot, ka ar adminiem nestrīdas :)
Publicēts: 04.11.13 21:48
 citēt

vari minēt, kādām? :D
Publicēts: 04.11.13 22:00
 citēt
Haiduks:

Ņu sekojot Taviem izteikumiem: mēs esam mēslu vaguļi (c)Haiduks. Tātad Tu - mēslu čupa. Mēslu čupai ērtāk, ja to ik pa brīdim paārda. Vai tā nesanāk???
Publicēts: 04.11.13 22:07 labots
 citēt
Bildes:
Haiduks:

Ņu sekojot Taviem izteikumiem: mēs esam mēslu vaguļi (c)Haiduks. Tātad Tu - mēslu čupa. Mēslu čupai ērtāk, ja to ik pa brīdim paārda. Vai tā nesanāk???

Kāpēc visi? Jeb tu sevi kā cars dēvē daudzskaitlī :D... tulīt teiksi, ka VISI ir vepri... tas no manis uz tevi individuāli. Nevajag man uzbraukt, un nekas nebūs, bet tu agribi paspīdēt uzbraucot, un kad tev ierāda pareizo vietu, brēc kā aizkauts... un visi, tas tavs palīgā sauciens, zinot, ka kāds uzķersies... tu esi dikti slīpēts :D

Un jautājums bija Negatīvam, ne tev.
Publicēts: 04.11.13 22:11
 citēt
Bildes, nu saņem dūšu, un atvainojies, ja ne man , tad Voldemortam. Bet vai nu tāds, kā tu to spētu :D
Publicēts: 04.11.13 22:22
 citēt
Haiduks:Bildes, nu saņem dūšu, un atvainojies, ja ne man , tad Voldemortam. Bet vai nu tāds, kā tu to spētu :D
lai man piedod Voldemorts, ka tēmēju uz viņa cēlumu = labdarību un netiešā veidā pielīdzināju mēslu čupai Haidukam.
Publicēts: 04.11.13 22:45
 citēt
Bildes:
Haiduks:Bildes, nu saņem dūšu, un atvainojies, ja ne man , tad Voldemortam. Bet vai nu tāds, kā tu to spētu :D
lai man piedod Voldemorts, ka tēmēju uz viņa cēlumu = labdarību un netiešā veidā pielīdzināju mēslu čupai Haidukam.

Ux ti... :D :D :D ot cēlsirdis... vai cēldirsis???
Cite Bildes:
'' Tātad, rakstīju, ka Haiduks ir cēls, jo nodarbojas ar labdarību. ''
cite Bildes
''lai man piedod Voldemorts, ka tēmēju uz viņa cēlumu = labdarību''
Puisīt mazāk spēlē hokeju- nerij tik daudz šaibas... :D, saudzē savas smadzenītes :D
Publicēts: 05.11.13 09:26
 citēt
la_cumparsita:Saskāros ar šādu situāciju - safotografēju meiteni, apstrādāju bildes, atdevu bildes un tagad draudziņos meitene ir izveidojusi albumu, taču bildes ir pārapstrādātas. Kā pati meitene sacīja - esot uzlikusi lielāku kontrastu. Bildes ir citās krāsās un ļoti kontrastainas. Ir bijuši gadījumi, kad manis fotografētās bildes tiek liktas ar instagram filtriem.
Kāda ir jūsu attieksme, ja jūsu darbu pārapstrādā?

Man šobrīd galvenais, lai zem šīm bildēm neraksta manu vārdu.

arī ir gadījies, bet sen. Parasti pieklājīgi pasaku, ja apstrādā pa savam, tad lai zem bildes nenorāda, kas ir autors. Ja laiž gar ausi, turpmākas sadarbības vairs nebūs.
Publicēts: 05.11.13 09:32
 citēt
Haiduks:
Bildes:

Kāpēc visi? Jeb tu sevi kā cars dēvē daudzskaitlī :D... tulīt teiksi, ka VISI ir vepri... tas no manis uz tevi individuāli. Nevajag man uzbraukt, un nekas nebūs, bet tu agribi paspīdēt uzbraucot, un kad tev ierāda pareizo vietu, brēc kā aizkauts... un visi, tas tavs palīgā sauciens, zinot, ka kāds uzķersies... tu esi dikti slīpēts :D

Un jautājums bija Negatīvam, ne tev.
Dikti slīpēts - īsts briljanta gabaliņš. Haiduks Bildes par briljantiņu nosauca. :grimace:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):