forum.gif
Mac vai Win (portatīvie ultrabook)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Mac vai Win (portatīvie ultrabook)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.11.13 13:42
 citēt
hronists:
tusne:es zinu vienu, kurš tādā ekrāniņā skatās, jo bieži ir ceļā, un kompi līdzi nevazā, līdz ar to var saprats par to full HD vēlmu! :)

tādiem der uztaisīt testu. nedomāju, ka viņš savā ūbertelefonā spēs atšķirt 720 no 1080. es domāju, ka labi izveidotu 480p failu pastmarkas lielumā būs grūti atšķirt no 720.

gluži manas domas
Publicēts: 04.11.13 13:42 labots
 citēt
palaidniex:Bet par to PC vs MAC nāksies vien pašai izpīpāt....
cik neinteresanti! es domāju te visi kopīgā dziesmā vienosies un pateiks kas labāks! :bad_smile:

hronists:tādiem der uztaisīt testu. nedomāju, ka viņš savā ūbertelefonā spēs atšķirt 720 no 1080. es domāju, ka labi izveidotu 480p failu pastmarkas lielumā būs grūti atšķirt no 720.
nu tas gan vareetu buut! bet tak apziņa ar ir ko vērta! :D
Publicēts: 04.11.13 13:47
 citēt
ka jums bildes būtu tik labas cik gudri te spriedelējat...
Publicēts: 04.11.13 13:47
 citēt
placebo efekts ir ļoti spēcīgs arguments! Šaubu nav! :face-devil-grin:
Publicēts: 04.11.13 13:48 labots
 citēt
Bildes:ka jums bildes būtu tik labas cik gudri te spriedelējat...

Mums te Bildes ir tikai viens... :big_smile:
Publicēts: 04.11.13 14:10
 citēt
tusne:
palaidniex:Bet par to PC vs MAC nāksies vien pašai izpīpāt....
cik neinteresanti! es domāju te visi kopīgā dziesmā vienosies un pateiks kas labāks! :bad_smile:

hronists:tādiem der uztaisīt testu. nedomāju, ka viņš savā ūbertelefonā spēs atšķirt 720 no 1080. es domāju, ka labi izveidotu 480p failu pastmarkas lielumā būs grūti atšķirt no 720.
nu tas gan vareetu buut! bet tak apziņa ar ir ko vērta! :D
Esi laimīga, ka nesāka analizēt Tavu textu, vai pareizi esi noformulējusi jautājumu. Man domāt, ka tagad jānāk jautājumam, Kas labāks NIKON vai CANON. Domāju, ka divu milžu cīņā Logs un Lielais ābols ir cīņa uz nāvi.
Publicēts: 04.11.13 14:16
 citēt
VValdis: Man domāt, ka tagad jānāk jautājumam, Kas labāks NIKON vai CANON..
hmm.. te gan man nav jautājumu! Protams, ka Nikon ir labāks! :grimace:
Publicēts: 04.11.13 14:35
 citēt
tusne:

Uzredzēšanos… :face-grin:
Publicēts: 04.11.13 14:36
 citēt
traktors:Uzredzēšanos… :face-grin:
:grimace:
Publicēts: 04.11.13 14:44
 citēt
tusne:

...a tusne izrādās prātīga :face-grin:
Publicēts: 04.11.13 14:48
 citēt
tusne:

Nevajag aprobežoties tikai ar šīm divām op-sistēmām.. :) Labākie Nikon lietotāji lieto openBSD op-sistēmu :D
Publicēts: 04.11.13 14:49
 citēt
Jolan:...a tusne izrādās prātīga :face-grin:
ja jau būtu tik prātīga, tad kaut ko no kompjiem ar saprastu.. :shame:
Publicēts: 04.11.13 14:50 labots
 citēt
tusne:

vecs žīds gan teiktu - viss atkarīgs no tā - Tu pērc vai pārdod... :D
Publicēts: 04.11.13 14:51
 citēt
tusne:
Jolan:...a tusne izrādās prātīga :face-grin:
ja jau būtu tik prātīga, tad kaut ko no kompjiem ar saprastu.. :shame:

kas tur ko nesaprast? gluži kā ar mašīnām - četri rati motors priekšā!
Publicēts: 04.11.13 14:52
 citēt
Ar komjūteriem, kā ar sievietēm, nekad neko skaidri nevar zināt. Kompim vismaz zināms, kāda mātes plate un ko pēc tav var tajā sabāzt.
Publicēts: 04.11.13 14:58
 citēt
VValdis:Ar komjūteriem, kā ar sievietēm, nekad neko skaidri nevar zināt. Kompim vismaz zināms, kāda mātes plate un ko pēc tav var tajā sabāzt.

dators dara ko tam liek, un tas ne vienmēr ir tas pats ko tu gribi no viņa... :D

99% cilvēku vispār ir pie kājas kāds dators ir no iekšpuses, negrib zināt un nekad arī neuzzinās... ;)
Publicēts: 04.11.13 15:25 labots
 citēt
Nezināju

Publicēts: 04.11.13 15:31
 citēt
Tas ka tie gudri pļurkst par cipariem savā gadžetā nebūt nenozīmē, ka tie patiesi tajā kaut ko cērt...
Nu labi 99% ir perebors, bet 75% jau nu toč no tā neko. Kā viņiem kāds iestāsta, tā nu nelokāmi tam tic!

a o'Bamu pāris ir labs! :face-devil-grin:
Publicēts: 04.11.13 16:24
 citēt
palaidniex:vecs žīds gan teiktu - viss atkarīgs no tā - Tu pērc vai pārdod... :D
man nav tieksmes tirgot, līdz ar to žīda doma nav aktuāla! :D
es pārāk pieķeros lietām un nevēlos tās notirgot! :bad_smile:
palaidniex:kas tur ko nesaprast? gluži kā ar mašīnām - četri rati motors priekšā!
un kā tad ar Porshe? vai tas tā kā neietilps apspriežamajā kategorijā! :bad_smile:
Publicēts: 04.11.13 16:30 labots
 citēt
tos, kurus taisīja Ferdinands, viņa dēli vai itālijas pilsoņi - sanāca citā kategorijā - vai nu kults, vai nu sports

psrs un ddr nekas šedevrāls no tā motora bāžanas pakaļā - nesanāca...

bet reizēm (ties ne visu) labi loloto veco ir vērts pārdot, dodot vietu jaunajam...
Tā ir, lai vai cik merkantili neskanētu, ekonomiskāk... ;)
Publicēts: 04.11.13 16:36
 citēt
palaidniex:bet reizēm (ties ne visu) labi loloto veco ir vērts pārdot, dodot vietu jaunajam...
Tā ir, lai vai cik merkantili neskanētu, ekonomiskāk... ;)
nu savu veco IBM es lietoju tik ilgi kamēr tur vairs nebija ko pārdot..
vēl domāju vai savu zelta nikon D80 pārdot vai atdot meitai, lai spēlējas! Es pamatā pērku tādas lietas, kas kalpo ilgi.. vot vienīgi ar nikoniem vēl dižas pieredzes nav, bet arī torgot tos nevēlos! :D

tad nu savu nākamo kompīti ari vēlos tādu, kuru pārdot negribēšu! :bad_smile:
Publicēts: 04.11.13 16:41 labots
 citēt
tad pērc PēCē... to pēc ilgiem gadiem pat gribot nevarēs cienījami pārdot! :cry:
Publicēts: 04.11.13 17:24
 citēt
palaidniex:tad pērc PēCē... to pēc ilgiem gadiem pat gribot nevarēs cienījami pārdot! :cry:
runa nav par cienījamu pārdošanu, runa ir par to, ka man vispār nepatīk pārdot! vēlos kompi tādu, kuru nemaz negribēšu pārdot! :D
Publicēts: 04.11.13 17:27
 citēt
Tev noteikti vajadzīgs ir jauns iMac 24" vēlams pirkts līzingā. Katra latvieša sapntis tak :bad_smile:
Publicēts: 04.11.13 17:30 labots
 citēt
tusne:
palaidniex:tad pērc PēCē... to pēc ilgiem gadiem pat gribot nevarēs cienījami pārdot! :cry:
runa nav par cienījamu pārdošanu, runa ir par to, ka man vispār nepatīk pārdot! vēlos kompi tādu, kuru nemaz negribēšu pārdot! :D

Tos sauc par kolekcionāriem

vai krāmu krājēji
Publicēts: 04.11.13 17:43
 citēt
TomsL:Tev noteikti vajadzīgs ir jauns iMac 24" vēlams pirkts līzingā. Katra latvieša sapntis tak :bad_smile:
kam man līzingu?? es neesmu durna, lai % nomaksātu vēl vienu vērtību!:what:
Publicēts: 04.11.13 18:02
 citēt
TomsL:Tev noteikti vajadzīgs ir jauns iMac 24" vēlams pirkts līzingā. Katra latvieša sapntis tak :bad_smile:

kur var dabūt jaunu iMac 24" ? :face-glasses:
Publicēts: 04.11.13 18:06
 citēt
UldisMuzikants:man jau se[tiņus vai astoņus gadus nepatīk mac, kaut gan kompis, kad pirku, peš parametriem bija labāks par PC. Profesionālam darbam ar Ps Win ir ērtyāks un bilžu pārlūkošana arī ērtāka ar Win. Pieredze ar mac man ir 7 gadi

un visus septiņus gadus paralēļi strādā ar līdzvērtīgiem, atbilstoši gadam kalendārā moderniem, PC un Mac? :what:

kas tieši PS lietošanā un failu pārlūkošānā tam PC ir ērtāks?

man tā pārlūkošāna un lietošana nekad nav šķitusi atšķirīga! bet dažām, tikai uz PC sastopamaam progām, darbinot uz Mac trūkst vienlaicīgi lietojama peles sekundārā poga, kura nav pieejama ne uz vienas oriģinālās Mac peles, tas gan besī...
Publicēts: 04.11.13 18:16
 citēt
Esmu nokāris abus strādājot ar PhotoShop, kad ielādēju vienā apstrādē daudz layerus, un ātri lieku strādāt ar sarežģītu uzdevumu :)...
windows vidē viss darbs pagalam , Mac taisa reopen un tiek atjaunots līdz pēdējai pilnīgi pabeigtajai darbībai... vairāk atšķirības neredzu, ja vien nedaudz kauliņi savādāk jāsit :D
Publicēts: 04.11.13 18:18
 citēt
Haiduks:Esmu nokāris abus strādājot ar PhotoShop, kad ielādēju vienā apstrādē daudz layerus, un ātri lieku strādāt ar sarežģītu uzdevumu :)...

nenokaramu datoru nav! tas tiesa!
windows vidē viss darbs pagalam , Mac taisa reopen un tiek atjaunots līdz pēdējai pilnīgi pabeigtajai darbībai...

tīkams sīkums, kaut tas tāds "maznozīmīgs" un īpaši nevajadzīgs... :face-devil-grin:
Publicēts: 04.11.13 18:26
 citēt
Nopirksi Mac - būsi laimīga. Nopirksi Win - domāsi, ka varbūt labāk vajadzēja pirkt Mac :D
Publicēts: 04.11.13 18:29
 citēt
Baltskars:Nopirksi Mac - būsi laimīga. Nopirksi Win - domāsi, ka varbūt labāk vajadzēja pirkt Mac :D

bez specifiskām vēlmēm tas varētu tā arī būt...
Publicēts: 04.11.13 18:39
 citēt
UldisMuzikants:bilžu pārlūkošana arī ērtāka ar Win.

nepiesiešos pie "profesionālā darba" lai vai ko tas arī nenozīmētu, tikai viens jautājums par bilžu pārlūkošanu - vai uz windas ir uzradies quick view analogs? visi pārējie, kas bildes atver kautkādā programmā neskaitās.
Publicēts: 04.11.13 19:04
 citēt
Haiduks:
windows vidē viss darbs pagalam , Mac taisa reopen un tiek atjaunots līdz pēdējai pilnīgi pabeigtajai darbībai... vairāk atšķirības neredzu, ja vien nedaudz kauliņi savādāk jāsit :D

Jaunais šops arī uz win ar šo tike galā, nevjag dezinformēt.
Publicēts: 04.11.13 21:52
 citēt
versatile:
Haiduks:

Jaunais šops arī uz win ar šo tike galā, nevjag dezinformēt.

Jaunais šops- kurš?
Es rakstu no savas pieredzes, ja ir citi dati, tad liec galdā... abos ir 6tais, varbūt, ka priekš Win, kāds ķeksis jāieliek, bet abos datoros nekas ar ps naf darīts :)
Publicēts: 04.11.13 21:58
 citēt
CS6 taisa recover bez visiem ķekšiem (vismaz es neesmu ķeksējusi)
Publicēts: 04.11.13 21:59
 citēt
Esot jaunais CC vai kāviņtur... Redzējis, lietojis neesmu
Publicēts: 04.11.13 22:02 labots
 citēt
dansiga:CS6 taisa recover bez visiem ķekšiem (vismaz es neesmu ķeksējusi)

Man mēmais, jāsāk no nulles, izņemot, ja esi veicis save uz psd... un to daru regulāri pirms sarežģīta uzdevu, kas var nokārt :)
bet cc lādējot Adobe Bridge nenāca līdzi, bet man tā patīk :)
Publicēts: 05.11.13 00:32
 citēt
Gan jau ka pieradums, bet man Mac šķiet neērtāks. Un visvairāk kaitina tas, ka uz Mac bez iTjūna, iVeikala un vēl nezkāda iSūda nekur tā īsti netiec.. Bet par ātrdarbību, es ticētu tiem Makiem, kuri bija ar saviem G pročiem, bet kopš "ОСЬ" liek uz Peņiem... moš tomēr Linux, tam ir gandrīz viss un galvenais - par velti?
Publicēts: 05.11.13 00:35
 citēt
Haiduks:
dansiga:CS6 taisa recover bez visiem ķekšiem (vismaz es neesmu ķeksējusi)

Man mēmais, jāsāk no nulles, izņemot, ja esi veicis save uz psd...

Iespējams, ka šopā ir kāds algoritms - šops kritisku aci paskatās, vai darbu maz vērts recoverot; ja naff, ta nemaz nepūl's.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: