tusne:es zinu vienu, kurš tādā ekrāniņā skatās, jo bieži ir ceļā, un kompi līdzi nevazā, līdz ar to var saprats par to full HD vēlmu!
tādiem der uztaisīt testu. nedomāju, ka viņš savā ūbertelefonā spēs atšķirt 720 no 1080. es domāju, ka labi izveidotu 480p failu pastmarkas lielumā būs grūti atšķirt no 720.
palaidniex:Bet par to PC vs MAC nāksies vien pašai izpīpāt....
cik neinteresanti! es domāju te visi kopīgā dziesmā vienosies un pateiks kas labāks!
hronists:tādiem der uztaisīt testu. nedomāju, ka viņš savā ūbertelefonā spēs atšķirt 720 no 1080. es domāju, ka labi izveidotu 480p failu pastmarkas lielumā būs grūti atšķirt no 720.
nu tas gan vareetu buut! bet tak apziņa ar ir ko vērta!
palaidniex:Bet par to PC vs MAC nāksies vien pašai izpīpāt....
cik neinteresanti! es domāju te visi kopīgā dziesmā vienosies un pateiks kas labāks!
hronists:tādiem der uztaisīt testu. nedomāju, ka viņš savā ūbertelefonā spēs atšķirt 720 no 1080. es domāju, ka labi izveidotu 480p failu pastmarkas lielumā būs grūti atšķirt no 720.
nu tas gan vareetu buut! bet tak apziņa ar ir ko vērta!
Esi laimīga, ka nesāka analizēt Tavu textu, vai pareizi esi noformulējusi jautājumu. Man domāt, ka tagad jānāk jautājumam, Kas labāks NIKON vai CANON. Domāju, ka divu milžu cīņā Logs un Lielais ābols ir cīņa uz nāvi.
Tas ka tie gudri pļurkst par cipariem savā gadžetā nebūt nenozīmē, ka tie patiesi tajā kaut ko cērt... Nu labi 99% ir perebors, bet 75% jau nu toč no tā neko. Kā viņiem kāds iestāsta, tā nu nelokāmi tam tic!
palaidniex:bet reizēm (ties ne visu) labi loloto veco ir vērts pārdot, dodot vietu jaunajam... Tā ir, lai vai cik merkantili neskanētu, ekonomiskāk...
nu savu veco IBM es lietoju tik ilgi kamēr tur vairs nebija ko pārdot.. vēl domāju vai savu zelta nikon D80 pārdot vai atdot meitai, lai spēlējas! Es pamatā pērku tādas lietas, kas kalpo ilgi.. vot vienīgi ar nikoniem vēl dižas pieredzes nav, bet arī torgot tos nevēlos!
tad nu savu nākamo kompīti ari vēlos tādu, kuru pārdot negribēšu!
UldisMuzikants:man jau se[tiņus vai astoņus gadus nepatīk mac, kaut gan kompis, kad pirku, peš parametriem bija labāks par PC. Profesionālam darbam ar Ps Win ir ērtyāks un bilžu pārlūkošana arī ērtāka ar Win. Pieredze ar mac man ir 7 gadi
un visus septiņus gadus paralēļi strādā ar līdzvērtīgiem, atbilstoši gadam kalendārā moderniem, PC un Mac?
kas tieši PS lietošanā un failu pārlūkošānā tam PC ir ērtāks?
man tā pārlūkošāna un lietošana nekad nav šķitusi atšķirīga! bet dažām, tikai uz PC sastopamaam progām, darbinot uz Mac trūkst vienlaicīgi lietojama peles sekundārā poga, kura nav pieejama ne uz vienas oriģinālās Mac peles, tas gan besī...
Esmu nokāris abus strādājot ar PhotoShop, kad ielādēju vienā apstrādē daudz layerus, un ātri lieku strādāt ar sarežģītu uzdevumu ... windows vidē viss darbs pagalam , Mac taisa reopen un tiek atjaunots līdz pēdējai pilnīgi pabeigtajai darbībai... vairāk atšķirības neredzu, ja vien nedaudz kauliņi savādāk jāsit
UldisMuzikants:bilžu pārlūkošana arī ērtāka ar Win.
nepiesiešos pie "profesionālā darba" lai vai ko tas arī nenozīmētu, tikai viens jautājums par bilžu pārlūkošanu - vai uz windas ir uzradies quick view analogs? visi pārējie, kas bildes atver kautkādā programmā neskaitās.
Haiduks: windows vidē viss darbs pagalam , Mac taisa reopen un tiek atjaunots līdz pēdējai pilnīgi pabeigtajai darbībai... vairāk atšķirības neredzu, ja vien nedaudz kauliņi savādāk jāsit
Jaunais šops arī uz win ar šo tike galā, nevjag dezinformēt.
Haiduks: windows vidē viss darbs pagalam , Mac taisa reopen un tiek atjaunots līdz pēdējai pilnīgi pabeigtajai darbībai... vairāk atšķirības neredzu, ja vien nedaudz kauliņi savādāk jāsit
Jaunais šops arī uz win ar šo tike galā, nevjag dezinformēt.
Jaunais šops- kurš? Es rakstu no savas pieredzes, ja ir citi dati, tad liec galdā... abos ir 6tais, varbūt, ka priekš Win, kāds ķeksis jāieliek, bet abos datoros nekas ar ps naf darīts
dansiga:CS6 taisa recover bez visiem ķekšiem (vismaz es neesmu ķeksējusi)
Man mēmais, jāsāk no nulles, izņemot, ja esi veicis save uz psd... un to daru regulāri pirms sarežģīta uzdevu, kas var nokārt bet cc lādējot Adobe Bridge nenāca līdzi, bet man tā patīk
Gan jau ka pieradums, bet man Mac šķiet neērtāks. Un visvairāk kaitina tas, ka uz Mac bez iTjūna, iVeikala un vēl nezkāda iSūda nekur tā īsti netiec.. Bet par ātrdarbību, es ticētu tiem Makiem, kuri bija ar saviem G pročiem, bet kopš "ОСЬ" liek uz Peņiem... moš tomēr Linux, tam ir gandrīz viss un galvenais - par velti?