forum.gif
Mac vai Win (portatīvie ultrabook)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Mac vai Win (portatīvie ultrabook)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.11.13 21:56
 citēt
tusne:hmm, man teica, ka jaunais retina ekraans nebuushot jaakalibree, bet ips gad ieteica uzreiz nokalibrēt... :what:

pirmā dzirdēšana, ka ir radīts tāds monitors, kas no rūpnīcas nāk nokalibrēts.
Publicēts: 05.11.13 21:59
 citēt
palaidniex:un? Airs jau tāda dusmīgāka piezīmjgrāmatiņa vien ir...
darbam jau no tā pamaz jēgas - labāk fotogrāfam lūrēt uz Progrāmatām

Tātad tēmas nosaukums ir neprecīzs, jo visus ultrabukus var uzskatīt par "piezīmgrāmatiņām". Laikam tēmas autore bija domājusi portatīvos datorus...:)
Publicēts: 05.11.13 22:06
 citēt
MT9:
palaidniex:un? Airs jau tāda dusmīgāka piezīmjgrāmatiņa vien ir...
darbam jau no tā pamaz jēgas - labāk fotogrāfam lūrēt uz Progrāmatām

Tātad tēmas nosaukums ir neprecīzs, jo visus ultrabukus var uzskatīt par "piezīmgrāmatiņām". Laikam tēmas autore bija domājusi portatīvos datorus...:)

klau, manuprāt tomēr ir tāda neliela atšķirība starp
lidz max 1.7 Ghz i7 un 8 gb piezīmjgrāmatiņa ar procī iebūvētu videočipu
un salīdzinoši par darba staciju nosaucama progrāmata ar 2.6 Ghz i7 ar 16 atmiņu un pilnvērtīgu 2 gb videokarti...

nevajag salīdzināt p ar p
Publicēts: 05.11.13 22:10
 citēt
griezite:
Vaards:p.s. Un retina ekrāns ir sūdīgāks par to 1900 IPS ekrānu - košumā, leņķos, kalibrēšnas iespējās u.c.

Tagad gan kalibrēšanas dižspecs ir iebraucis auzās -
1.pirms muldi apskati tā ekrāna teh. datus,
+++ IPS technology gives you a wide, 178-degree view of everything on the screen,
so you’ll see the difference at practically any angle. +++
www.apple.com...

Kādos leķos viņš ir šudīgāks? :D
Tu pie tā ekrāna esi ko darījis? Ja būtu tad te stulbi nemuldētu :( ekrāns ir fantastisks un nevajag muldēt par nekošumu krāsās :D
Fakts tāds, ka pēc pastrādāšanas pie MacBook Pro ar Retina display pārsēžoties atpakaļ pie vecā standarta (72pix uz colu) liekas, kas par lietu! Kā pe tāda sūda vispār var strādāt, viss ir vieglā migla tīts :(
Dēļ Retina ekrāna vien apsveru domu par apkārt staipāma MacBook Pro Retina iepirkšanu.

krāsu košums un izšķirtspēja nav gluži tas pats kas krāsu pareizums, pareizs kontrasts un atbilstība drukātam darbam...
Publicēts: 05.11.13 22:21
 citēt
hronists:pirmā dzirdēšana, ka ir radīts tāds monitors, kas no rūpnīcas nāk nokalibrēts.
labi, var būt, bik savādāk tā doma skanēja... nu tipa Dell jākalibrē bez variantiem, bet Macbook Pro ar to jauno ekraanu, veel var padomaat vai vajaga, un ja vajaga, tad krietni mazāk.. nu kaut kā tā... bet es jau no tā ne ko nejēdzu, tā ka var būt arī visu esmu sajaukusi... :what:
Publicēts: 05.11.13 22:25
 citēt
tusne:
hronists:pirmā dzirdēšana, ka ir radīts tāds monitors, kas no rūpnīcas nāk nokalibrēts.
labi, var būt, bik savādāk tā doma skanēja... nu tipa Dell jākalibrē bez variantiem, bet Macbook Pro ar to jauno ekraanu, veel var padomaat vai vajaga, un ja vajaga, tad krietni mazāk.. nu kaut kā tā... bet es jau no tā ne ko nejēdzu, tā ka var būt arī visu esmu sajaukusi... :what:

klau - vai nu ir stāvolī vai nu nav...
varianta - gandrīz stāvoklī - nav! :D
Publicēts: 05.11.13 22:30
 citēt
tusne:

Turies tālāk no tāda padomdevēja.

Ja tu vēlies lai monitors rāda precīzi tas ir jākalibrē. Un punkts.

Citādi win vs osx kašķa vietā tulīt sāksies ips, sips un visu pārējo monitoru eveņģēlistu saiets, kas sludinās vienīgās patiesības par kalobrēšanu :face-grin:
Publicēts: 05.11.13 22:30
 citēt
palaidniex:
MT9: Tātad tēmas nosaukums ir neprecīzs, jo visus ultrabukus var uzskatīt par "piezīmgrāmatiņām". Laikam tēmas autore bija domājusi portatīvos datorus...:)

un salīdzinoši par darba staciju nosaucama progrāmata ar 2.6 Ghz i7 ar 16 atmiņu un pilnvērtīgu 2 gb videokarti...

Lasam ultrabook definīciju. Pro nekādi nevar nosaukt par ultrabook. Pro ir jaudīgs portatīvais, tādēļ arī minēju, ka virsraksts maldina ;)
Publicēts: 05.11.13 22:33 labots
 citēt
hronists:Citādi win vs osx kašķa vietā tulīt sāksies ips, sips un visu pārējo monitoru eveņģēlistu saiets, kas sludinās vienīgās patiesības par kalobrēšanu :face-grin:
ne, ne... labāk lai turpinās Mac vs PC, man jau sāk iepatikties! un arī interesanti palasīties! :D
palaidniex:klau - vai nu ir stāvolī vai nu nav...
varianta - gandrīz stāvoklī - nav! :D
daudz Tu no sievietēm saproti! ir reizes, kad ir arī "gandrīz stāvoklī"! :bad_smile:
MT9:Lasam ultrabook definīciju. Pro nekādi nevar nosaukt par ultrabook. Pro ir jaudīgs portatīvais, tādēļ arī minēju, ka virsraksts maldina ;)
tad savukārt mani maldināja diženie pārdevēji! :shame:
jo runa noteikti ir par jaudīgu portatīvo, kas ir arī plāns un viegls...
Publicēts: 05.11.13 22:34
 citēt
griezite:
Vaards:p.s. Un retina ekrāns ir sūdīgāks par to 1900 IPS ekrānu - košumā, leņķos, kalibrēšnas iespējās u.c.

Tagad gan kalibrēšanas dižspecs ir iebraucis auzās -
1.pirms muldi apskati tā ekrāna teh. datus,
+++ IPS technology gives you a wide, 178-degree view of everything on the screen,
so you’ll see the difference at practically any angle. +++
www.apple.com...

Kādos leķos viņš ir šudīgāks? :D
Tu pie tā ekrāna esi ko darījis? Ja būtu tad te stulbi nemuldētu :( ekrāns ir fantastisks un nevajag muldēt par nekošumu krāsās :D
Fakts tāds, ka pēc pastrādāšanas pie MacBook Pro ar Retina display pārsēžoties atpakaļ pie vecā standarta (72pix uz colu) liekas, kas par lietu! Kā pe tāda sūda vispār var strādāt, viss ir vieglā migla tīts :(
Dēļ Retina ekrāna vien apsveru domu par apkārt staipāma MacBook Pro Retina iepirkšanu.

Nezinu, paskatījos salīdzinājumus ar IPS ultrabūkiem, sapratu, ka sūds un vairāk par Apple neesmu interesējies.

Pie tam Macbookk AIR nav Retinas ekrāns. Bet Laptopam ir jēga tikai aptuveni tādā izmērā.
Publicēts: 06.11.13 00:44
 citēt
hronist, un daudzus dīvainīšus tu pazīsti, kuri uz Mac`iem webus developē? Tas par Apaci...

AK34, un VBS?
Publicēts: 06.11.13 06:51 labots
 citēt
MT9:
palaidniex:

Lasam ultrabook definīciju. Pro nekādi nevar nosaukt par ultrabook. Pro ir jaudīgs portatīvais, tādēļ arī minēju, ka virsraksts maldina ;)

Kam kas ir ultra, man ultra ir jauda, nevis svars... :face-devil-grin:

bet vispār - nocitēsi to klintī iekalto ultrabūka definīciju?

Ok, āboli apzīšļāti, atzīti par mēslumēsliem. Bez variantiem. Dafai tagad apzīšļāsim īsteniem fotogrāfiem nepieciešamos webdeveloprētāj-PēCē ar konkrētiem modeļiem un to ūberīgumu... Kuri nu ir tie, kuru dēļ fotogrāfam ir vērts to nieri pārdot...

Jo cik es noprotu, ja compis spēj tikt galā ar fotoattēliem, tad noteikti uz tā nevarēs palaist kādu ikdienišķi šauri specializētu softu, kas ir vitāli svarīgs fotografierim...
Publicēts: 06.11.13 07:00 labots
 citēt
Nu te der mazliet palasīties par to, ko saka par tā Dell ultrabūka un bumbiera ģīmjiem. Īpaši pievēršot uzmanību krāsu atbilstībai...

Dēlis Latitide E 7440 - www.notebookcheck.net...
Color accuracy is not really a strong suite of the display either. Without calibration we measured heavy deviations for all colors that are indicated by a very high DeltaE value of 12.8. Calibration can improve the situation and reduce the DeltaE value to 4.8, but a slight blue cast remains visible. The display is not suited for professional users like photographers and graphic artists because of the limited color space; important standards like sRGB and AdobeRGB are clearly missed.

Āboļs MacBook Pro retina 13" www.notebookcheck.net...
The color accuracy of our review unit is excellent, even without a calibration. The DeltaE deviations in the ColorChecker test are the lowest we ever measured. Therefore, the human eye should not see any differences between the displayed and the real color. Results for the grayscale presentation are not as good, but our i1Pro 2 measuring tool is less accurate at lower brightness settings. The sRGB color space is completely covered by the Retina display.
Some of the following measurements were only taken in Windows 8.1 since the X-Rite software did not recognize our i1Pro 2 in OS X (this is also the reason for the brightness differences between chart and text).
A calibration with the X-Rite software improves the results even further, so the display should be well suited for demanding picture editing.
Thanks to the high maximum brightness you can use the device outdoors, despite the glossy display surface. Reflections are also reduced by a red hue, it seems that Apple uses some kind of anti-reflective coating. Compared to the old MacBook Pro 13 there is no more protective glass cover, and there are no more double reflections as a result.
Thanks to the IPS display there are no color distortions, even with extreme viewing angles. The picture does not suffer from a reduced contrast as fast as the Schenker S413, however, the reflections of the Apple device can be very annoying.
Publicēts: 06.11.13 08:57
 citēt
feini, ka ir tēmas, kurās pikseļdrāzēji var atpūtināt acis, ausis un rokas. un bieži arī smadzenes!!! lai dzīvo pabiezākie maki! :exciting:
Publicēts: 06.11.13 09:09 labots
 citēt
Bildes:feini, ka ir tēmas, kurās pikseļdrāzēji var atpūtināt acis, ausis un rokas. un bieži arī smadzenes!!! lai dzīvo pabiezākie maki! :exciting:

nē nu tas skaidrs, ka fotogrāfētājam svarīgākais compī ir webdevelopera ērtības, un povot tābeles.
droši vien ka vēl kāda ūberfīča... "ģīmis" vaše drīkst būt monochroms... :grimace:
Publicēts: 06.11.13 09:21
 citēt
Gabiz:hronist, un daudzus dīvainīšus tu pazīsti, kuri uz Mac`iem webus developē? Tas par Apaci...

AK34, un VBS?

diezgan daudzus pazīstu, kas web izstrādei macus izmanto. kad darbojos portālu biznesā man visi developeri ar makiem strādāja un nesūdzējās
Publicēts: 06.11.13 09:26
 citēt
ak34:
Gabiz:hronist, un daudzus dīvainīšus tu pazīsti, kuri uz Mac`iem webus developē? Tas par Apaci...

AK34, un VBS?

diezgan daudzus pazīstu, kas web izstrādei macus izmanto. kad darbojos portālu biznesā man visi developeri ar makiem strādāja un nesūdzējās
protams, ka nesūdzējās. apmierināti glaudīja vienu vietu un nesūdzējās. publiski jau neviens ar nesūdzas par aifoniem :D ne par itūņiem, ne failu direktorijas trūkumu, mazo ekrānu, flešku neesamību, epasta neiespējamību izmantot darbam - failus pieatačot meilā nevar utt :D
Publicēts: 06.11.13 09:40
 citēt
Bildes, saprotu, ka Tev ir aizspriedumi pret maciem :) ne jau dēļ tā, ka maci ir stilīgi tos izmantoju. tie kopumā sanāk izdevīgāki par windows datoriem un parasti arī lētāki.

Un ja par iOS iekārtām - iphonu un ipadu. Tā šobrīd ir drošākā platforma mobilajām iekārtām. Androids ir stilīga lieta, bet nav izmantojams darbam dēļ tā, ka pārāk nedrošs. Bet tas arī ir individuāli
Publicēts: 06.11.13 09:40 labots
 citēt
Bildes:publiski jau neviens ar nesūdzas par aifoniem :D ne par itūņiem, ne failu direktorijas trūkumu, mazo ekrānu, flešku neesamību, epasta neiespējamību izmantot darbam - failus pieatačot meilā nevar utt :D

davai par šito tuvāk
kas slikts sIfonam? par ko būtu jāsūdzās? Nu tā lai neiegrābtos...

Freškas? Nu jūzāju frešku 2x savai noKIAi, par kuru skumstu dēļ cita iemesla (bija atbīdāma pilna fiziskā QWERTY klaviere - manuprāt, citi drīkst nepiekrist, reāla štelle, absolūts musthave - paijājamajiem ekrāniem (<4") klaviere ir netaktila un kretīniska) frešku pieslēdzu 2x pa 1,5 gadiem. Pirmo reizi, lai pamēģinātu, otro reizi pazīmēties, jo bez tā varēju iztikt... Ā - nē - vienreiz uz projektora no telefona vēl zīmējos, ka varu parādīt prezentāciju! Bija tāda neveikla bakstīšanās, bet pazīmēties (arī stulbi) sanāca... :shame: Starp citu, ir tādas īpatnējas freškas priekš sIfoniem, iPadiem, un iPuodiem viens keksis tādu 32Gb verķi (baisi nēērts gan izskatās) no vienas puses āboļštekeris, no otras usb štekeris -> www.ebay.co.uk... - sakās, ka strādājot... Vēl viens te lieto kaut kādu fotoattachu, kurā až SD kartiņās bāž iekšā -> www.mactechgear.com...

Itūņi, agrākās versijas bija uz PC reāls mēsls - lamājos un biju pikts kā ugunsbumba! :anger:
Itkā vairs tā PC tā štelle tik slikti neuzvedās, bet vēljoprojām tā sajūta ir palikusi rezervēta! Bet tad nācās iepazīt logtelefonu Zuni - wot tas ir kaut kas! :anger: Nevēlies pamēģināt?

Priekš kam telefonā un/vai izklaides planšetē failu direktoriju struktūrai ir jābūt? Manuprāt, tā ir komunikācijas, nevis darba uzparikte. Darbam ir datori un kaut kā neesmu manījis nevienu Āboldatoru ar OS (nejaukt a iOS), kam nebūtu failu un direktoriju struktūras...

Mazs ekrāns kam? ipodam, sIfonam? mazs priekš kā? vai salīdzinot ar ko? un priekš kam?

Un pavisam gribu saprast ko nozīmē - e-pasta neizmantojamība darbam un failu pievienošanas neiespējamību. Kā to var dabūt gatavu? Pagaidām neesmu nevienam novērojis tādu trūkumu...
Publicēts: 06.11.13 09:52
 citēt
nu es telefonu izmantoju darbam. androīds, poņimaješ. Ko man atsūta - varu apskatīties. man atsūta kā klipu, piemēram, es to pārsūtu klientam un klāt piemetu tāmi no cita meila. Tu to vari izdarīt no aifona? :D NESMĪDINI

jā, zune ir dizasters. tikai tāpēc pirmo Lumia atdevu draudzenei. bet kopš 8wp tas vairs nav aktuāli - pierubī telefonu kā flešku un met iekšā ko vajag
Publicēts: 06.11.13 09:55
 citēt
nu nez, visi man vienmēr ir varējuši atsūtīt jebkādus attačus ar iphonu un ipadu...
varbūt kaut ko līdz galam neesi sapratis kā?
Publicēts: 06.11.13 09:57
 citēt
palaidniex:nu nez, visi man vienmēr ir varējuši atsūtīt jebkādus attačus ar iphonu un ipadu...
atsūti man meiliņu no aifona ar diviem dažādiem failiem - kādu songu un kādu word dokumentiņu, plīz
Publicēts: 06.11.13 10:07 labots
 citēt
Bildes:
palaidniex:nu nez, visi man vienmēr ir varējuši atsūtīt jebkādus attačus ar iphonu un ipadu...
atsūti man meiliņu no aifona ar diviem dažādiem failiem - kādu songu un kādu word dokumentiņu, plīz

par to gan neesmu domājis, bet nu saņemot divus meiliņus es nejustos baigi sabēdājies...
bet nu jau droši saprotu, tā ir patiesi mirstama vaina!

un kā ar pārējo?

manā skatījumā nedadomāta ir mac pele, kurai nevar pie nospiestas peles "primārās" pogas "uzklikot" sekundāro pogu. Dažos softos tas ir ļoti noderīgi un trūkums reāli kretinē. TIk cik būs tādu cilvēku ar līdzīgu sāpi?
Publicēts: 06.11.13 10:08
 citēt
es tagad nesapratu....no aifona nevar palaist gmailu? nah tad to gadzetu vispar vajag par 500ls, ja var katru gadu jaunu LG par 150ls pie operatora pirkt un radu beernus apdavaat???? :D
Publicēts: 06.11.13 10:10
 citēt
imgfoto:es tagad nesapratu....no aifona nevar palaist gmailu? nah tad to gadzetu vispar vajag par 500ls, ja var katru gadu jaunu LG par 150ls pie operatora pirkt un radu beernus apdavaat???? :D

kas, kas?
cik noprotu no sIfona var palaist arī MS Exchange serveri un kuibuidui.cn vai bibitaviaki.ru pastu...
Publicēts: 06.11.13 10:13 labots
 citēt
imgfoto:es tagad nesapratu....no aifona nevar palaist gmailu? nah tad to gadzetu vispar vajag par 500ls, ja var katru gadu jaunu LG par 150ls pie operatora pirkt un radu beernus apdavaat???? :D
aifonam un wp ir viens kreņķis - tā kā nav failu direktorijas, tad visi faili dzīvo savās programmās. Tipa atver offisu, izvēlies doku un sūti. Tu nevari atvērt epastu un pieviienot dokumentu. Gmeilam vispār ir ņirdzīgi - nevar pārforvardēt meilu izdzēšot daļu no forvardējamā...

un vai aifonam ir kas analoģisks kā MightyText?
Publicēts: 06.11.13 10:20 labots
 citēt
hāviņzē, neesmu interesējies un diez vai man no tā paliks labāk, ja zināšu kā tieši tai vai citai sistēmai tas tiek hārdiski/softisli/osiski realizēts, bet pagaidām izņemot dažus sīkumus, kas katrai platformai ir šauri specifiski, visi ar dajebkādiem gadžetiem/osiem tiek skaidrībā un lieto.
Pilnīgi visiem gadžetiem ir gļuki vai ierobežojumi, kurus individuālo, darba vai praktisko apsvērumu dēļ var/ir iespējams pieciest vai nav/nav iespējams pieciest/pilnvērtīgi lietot.
Katram savs!
Publicēts: 06.11.13 10:24
 citēt
nu re... a pirms brīža varēja visu... fiška tāda, ka 99% to aifonu lieto šauri - zvani, sms, feisbuks, instagrams. nu bet nax 600 lati par stausa ierīci?
Publicēts: 06.11.13 10:37 labots
 citēt
Bildes:nu re... a pirms brīža varēja visu... fiška tāda, ka 99% to aifonu lieto šauri - zvani, sms, feisbuks, instagrams. nu bet nax 600 lati par stausa ierīci?

cik zinu - nekarās un negļuko, viss strādā un nekas nav jāzina
for dummies, karoč!

man te kollegam ir androids - pārintsalē, ņemās, bakstās utt. tā vienkārši ilgstoši lietojam, bez kaut kādiem "uzlabojumiem" un bez gļukiem, nav novērots... Droši vien līdzvērtīgas cenas androidien viss ir daudz gludāk, bet tajā cenu kategorijā jau tāpat uzrakstam vairs nav nozīmes. Visu izšķir slāpes... :D

Pagaidām apspriedām tikai vienu - nespēju pielikt meilam divus attačus... WP ar savu Zuni to var? "Sliktais" un nomirušais Symbijānis is noKIA to prata un bija slikts! :D Kā izrādās arī pārējie telefonOSi ir ne bez "dāvanām, "āboldāvanas" mirstamas, pārējās pieciešamas...

Kā ar tiem pārējiem sliktajiem punktiem, pagaidām argumentēti te vaimanā par vienu reāli mirstamu un nogalinošu kaiti...
Publicēts: 06.11.13 10:43
 citēt
pietiekoši kaitinoša biznesam. neviens androids man nekaras. nevajag visādus sūdus instalēt. wp nevar visu to pašu ko ios. tāpēc es to neizmantoju.
Publicēts: 06.11.13 10:45
 citēt
Laptops bižu apstrādei neder
Publicēts: 06.11.13 10:46 labots
 citēt
Bildes:pietiekoši kaitinoša biznesam. neviens androids man nekaras. nevajag visādus sūdus instalēt. wp nevar visu to pašu ko ios. tāpēc es to neizmantoju.

Nu bet tad viss ir brīnišķīgi! Prieks par TEVI!

Kā jau Teicu - katram savs. Man nosauktie argumenti nešķita svarīgi, cits nevar bez tā dzīvot. un?
Tev žēl (traucē dzīvot), ka kāds lieto ko citu, ne android? simbijāni, wp, meego, ios?

Kā tur palika ar tiem pārējiem "smagsvarargumentiem" nu tā, lai nav tukša muldēšana :exciting:
Publicēts: 06.11.13 10:47
 citēt
VValdis:Laptops bižu apstrādei neder

kāpēc?
Publicēts: 06.11.13 10:47
 citēt
lasi uzmanīgāk. nosaucu.
Publicēts: 06.11.13 10:52 labots
 citēt
Bildes:lasi uzmanīgāk. nosaucu.

es atbildēju, pie kam argumentēti un?
nosauktās problēmas par problēmām neuzskatu jo visas ir risināmas vai tikai piesauktas piesaukšanas pēc

"failu direktorijas trūkumu, mazo ekrānu, flešku neesamību"

Tu moš uz tā telefona vēl arī bildes apstrādā? ... un fleškas tak ir pieejamas!

Un kāds sakars iOS ierīcēm ar tēmā apsūkātajiem datoriem? Tiem arī visas tās šaizes piemīt? :exciting:
Publicēts: 06.11.13 10:56
 citēt
savā ziņā JĀ, ideoloģija tāda - kā teica nelaiķis Stīvs - mēs jums pateiksim kā jums būt dzīvot, strādāt un domāt.

mēēēēēēē mēēēēēēē mēēēēēē
Publicēts: 06.11.13 11:02
 citēt
Bildes:savā ziņā JĀ, ideoloģija tāda - kā teica nelaiķis Stīvs - mēs jums pateiksim kā jums būt dzīvot, strādāt un domāt.

mēēēēēēē mēēēēēēē mēēēēēē

un? savulaik IBM dibenātāji vai MS veidotāji apgalvoja, ka cilvēkam visam mūžam pietiks ar informāciju, kas satilpināma 1.44 Mb disketē. un?

Tipa Android, Symbian, Linux, WP un pārējie nenosaka kā mums būs dzīvot? :exciting:
Vienīgā atšķirība - tie to "godīgi" noklusē... ;) Labāk palika?
Publicēts: 06.11.13 11:13
 citēt
Bildes, protams, ka nevar no iphona e-pasta pielikumā pielikt office dokumentu un video, piemēram. Nav ērti, bet tas arī nav universāls dators, bet gan telefons. Lēmums ierobežot lietojumus savās direktorijās (Android un iOS failsistēmas ir gandrīz vienādas, jo pirmais ir Linux, bet otrais FreeBSD) ir saistīts ar drošību - ne velti Androids ir caurs kā siets.

Līdz ar to katram ir izvēle ko lietot.
Publicēts: 06.11.13 11:31
 citēt
ak34:Bildes, protams, ka nevar no iphona e-pasta pielikumā pielikt office dokumentu un video, piemēram. Nav ērti, bet tas arī nav universāls dators, bet gan telefons. Lēmums ierobežot lietojumus savās direktorijās (Android un iOS failsistēmas ir gandrīz vienādas, jo pirmais ir Linux, bet otrais FreeBSD) ir saistīts ar drošību - ne velti Androids ir caurs kā siets.

Līdz ar to katram ir izvēle ko lietot.
klau, a kā tas var būt, ka man 20 gadu datorpieredzes laikā nav bijis problēmu ar drošību? varbūt problēmas ir speciāli radītas tiem, no kuriem pēc tam var dabūt naudu? Nu piemēram: ložņā kur nevajag, dabū visādus vīrusus un trojānus, tad instalē, pārinstalē, pērc visādus vīrusķērājus, maksā adiniem... nav musturiņa un ķēdītes???

atceros, ka vecos īstos makus varēja pilnībā sabeigt ar resesit 3 sekunžu laikā :D
Publicēts: 06.11.13 11:32
 citēt
Da labi, ir piķis ņem mac un iphone, nav piķa ņem pc un android!
ābols ir krietni, krietni kvalitatīvāks, tur pat nav, ko apspriest!:face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info: