A man rādās tāds Nikon anānistu verķis. Un domājams, ka vecajueim anānistiem liels eiro kabatā, ka varēs viņu atļauties. Bet rādās, ak jaunajam anānistam būs samērā grūti pakļaut visus rimbuļus. Esmu novērojis, kopš fu'džifilma izdeva savu rektro anānistu veŗķi daudzi šajā jomā ir pavilcies veca jauna dziesma vecās skaņās. Bet reklāma koša un tikai ar šo un tikai tagad jūs varēsiet uzņemt īstus šedevru jo fotogrāfija tās ir izjūtas. A kur likt veco mobilo, tas arī mācēja škilt šedevrus. Un mobilajiem ir vairāk pikseļu, kā šitajai mantai.
VValdis:A man rādās tāds Nikon anānistu verķis. Un domājams, ka vecajueim anānistiem liels eiro kabatā, ka varēs viņu atļauties. Bet rādās, ak jaunajam anānistam būs samērā grūti pakļaut visus rimbuļus. Esmu novērojis, kopš fu'džifilma izdeva savu rektro anānistu veŗķi daudzi šajā jomā ir pavilcies veca jauna dziesma vecās skaņās. Bet reklāma koša un tikai ar šo un tikai tagad jūs varēsiet uzņemt īstus šedevru jo fotogrāfija tās ir izjūtas. A kur likt veco mobilo, tas arī mācēja škilt šedevrus. Un mobilajiem ir vairāk pikseļu, kā šitajai mantai.
ja Tavs vecais "mobiļņiks" bildierē labāk par šo, tad nepērc! Kur problēma? Un miers ar Tevi! Var tak vispār nebildierēt, pat telefonam lēcu izdauzīt, aizkrāsot ar nagulaku...
Bija tak tādi vecie "mobiļņiki" ar monochromo LCD ekrānu - aš nedēļu varēja bezjēgā pļurkstēt pirms nācās to lādēt... Pa to laiku pat lādētāju varēja reāli pakāst, vvz kur nobāzt...
Un bildējamais pat sapņos nerādījās ka varētu tur tikt iepestīts...
VValdis: ""Kanonisks Nikon dizains" Interesanti, kas ar to bija domāts, vai Nikonam ir kaut kas no Canona? Abi Japāņi." (c) Cilvēk, vai tad ar šo "pērli" vēl nepietika? Gada "krutākā komenta pretendents Nr1.
ļoti patīk. domāju ņemt kā ikdienas staipāmo paratu. sen tādu gaidīju. uz visādiem crop fuji necēlās roka, citi FF retro isskatā ļoti dārgi. www.bhphotovideo.com...