forum.gif
Jautājums par Canon ar error 99.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Jautājums par Canon ar error 99.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.11.13 14:51
 citēt
Sveicināti!
Mans cīņubiedrs ir nolēmis lēnām atteikties no sadarbības, tb, canon 400D jūtami bieži met ārā error99. Negribas vienkārši izmest, un, cik saprotu, nav jēgas labot. Tātad jautājums - vai šādu aparātu ir iespējams notirgot rezerves daļām, vai tas reāli kādam būtu vajadzīgs (kāds pirktu?). Ja jā, tad par kādu cenu to var piedāvāt? Aparāts ir 2008. gada, līdz šim nevainojami strādājis.
Nav pieredzes ar tehnikas (ne labas, ne bojātas, ne kādas..) tirgošanu, tādēļ šāds jautājums.
Publicēts: 05.11.13 14:55 labots
 citēt
Tāds veterāns brīnums ka vēl kusst:) Tādam jau atseviškiem mezgliem vienkarši iestājas vaaxs no vecuma ne lietošanas
Publicēts: 05.11.13 14:57
 citēt
danutte:Sveicināti!
Mans cīņubiedrs ir nolēmis lēnām atteikties no sadarbības, tb, canon 400D jūtami bieži met ārā error99. Negribas vienkārši izmest, un, cik saprotu, nav jēgas labot. Tātad jautājums - vai šādu aparātu ir iespējams notirgot rezerves daļām, vai tas reāli kādam būtu vajadzīgs (kāds pirktu?). Ja jā, tad par kādu cenu to var piedāvāt? Aparāts ir 2008. gada, līdz šim nevainojami strādājis.
Nav pieredzes ar tehnikas (ne labas, ne bojātas, ne kādas..) tirgošanu, tādēļ šāds jautājums.

Uzdāvini kāda drauga bērnam lai sāk iepazīt fotopasauli un būsi labu darbu izdarījis un varēsi gulēt ar laba padarīta darba sajūtu :) , ja draugs neuzbrauks - kādu sūdu esi iedāvājis, vai tad ejošs nebija :)
Publicēts: 05.11.13 15:45
 citēt
Nu, veterāns, ne veterāns, bet bija gana labs. Neesmu fotoprofesionālis, nedz arī naudu pelnu ar bildēšanu.

Tante - :D, ai, nu saviem bērniem tad jau jāatdod.
Publicēts: 05.11.13 15:52
 citēt
Metoties zem riteņiem - zinu jau, ka te publika nav diez ko miermīlīga :D, bet nu uzdošu jautājumu:

gribu jaunu. nu, lai kā man patiktu treknā gala aparatūra, superbingo vinnēts naff, tātad tam naudas arī īsti naff. cenu kategorijā līdz 550 ls... kurš no pēdējo gadu Canoniem nav zemē metams?

ir domāts par pāreju uz Nikon, ir teorētiski salīdzināts.. joprojām Canons nelaiž vaļā :what:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):