UldisMuzikants:Ar migliņu apkārt vai nu ar Lensbaby vai vienkārši jebkuram objektīvam uzliec filtru un tā malas iemērā plānā kārtiņā ar vazelīnu. Vai ved sīčus pie manis nobildēt.
nomnom: kurā vietā es minēju, ka tas ir briesmīgi vai vispār, ka tā ir problēma?
lūdzu:
................................ Maris: Ja vari dušā paciest, ka tev netrāpa pilnīgi visas ūdens piles, tad objektīvs būs super, ja nevari, tad tev vajag tādu kas nespēj noprojecēties uz lielāku laukumu kā puse no 35mm kadra.
nomnom: pieņemsim, ka nevaru paciest.. kādu objektīvu ieteiktu vietā? .................................
Ja vēlies ko apjēgt par objektīviem, tad produktīvāk būtu neaizrauties ar personālijām, bet lasīt ko saka par pašu optiku.
Vispār jau tur ir svarīgs vārds - pieņemsim. Tas norāda uz vēlmi izzināt un uzzināt vairāk!
................................ Maris: Ja vari dušā paciest, ka tev netrāpa pilnīgi visas ūdens piles, tad objektīvs būs super, ja nevari, tad tev vajag tādu kas nespēj noprojecēties uz lielāku laukumu kā puse no 35mm kadra.
nomnom: pieņemsim, ka nevaru paciest.. kādu objektīvu ieteiktu vietā? .................................
Ja vēlies ko apjēgt par objektīviem, tad produktīvāk būtu neaizrauties ar personālijām, bet lasīt ko saka par pašu optiku.
Vispār jau tur ir svarīgs vārds - pieņemsim. Tas norāda uz vēlmi izzināt un uzzināt vairāk!
Tā mēs lēnām no pasakām un sagudrojumiem nonācām pie tā, ka pašā pirmajā topika postā minētais objektīvs ir traki labs (kā jau Tev mirklī arī pateica). Vai Tev der viņa skata leņķis tas jau pašai jāizgudro.
Padoma:
Es, piemeram, nemtu abus gan 35mm f1.8 G gan 50mm f1.8 G ... nekaa tikai vienu 50mm f1.4 G Man nav ticiibas, ka kadreiz parieshu uz pilnu kadru ... reali izvertejot nepieciesamibu un manu prasmi.
Ja nu Tev, Padoma, ticība atļauj likt uz kameras objektīvu kas der arī pilnam kadram, tad silti iesaku nekad nepirkt viena laba objektīva vietā divus švakus. 1.4G piecdesmitnieks ir traki labs stikls.
Sho ieteikumu nemshu veraa! man ticiiba lauj shadu objektiivu likt uz kameras... es pa varetu uz nikon objektiiva Canon vacinju uzlikt... (protams ja neviens neredz)
Tā mēs lēnām no pasakām un sagudrojumiem nonācām pie tā, ka pašā pirmajā topika postā minētais objektīvs ir traki labs (kā jau Tev mirklī arī pateica). Vai Tev der viņa skata leņķis tas jau pašai jāizgudro.
Re, nav jau nemaz tik grūti būt cilvēcīgam! Paldies par viedokli!
Padoma:
Nu nezinu gan... man vairaaki nikon tehnikas lietotaaji ir teikushi ka taa tomeer neesot... esot kaut kaada bauma laiku atpakal izplatiita par Canonu
------------------ nikonam par labu runā tikai tas, ka Maris ar to sācis fočēt
Tas tikai tāpēc, ka ar Roļiku dārgi sanāk un Pentax netaisa FF kameru + optikai vispār ar roku atmetis.
Šķiet ja ir puskadra ''sākumkamera'' un kkāds gaisais 50mm tad vienalga kāds ražotājs... ja neskaita Canon jo tas blēdis uzcepis švaku 1,4/50mm - moška, lai pirktu to briesmīgi dārgo 1,2/50mm
Re, nav jau nemaz tik grūti būt cilvēcīgam! Paldies par viedokli!
''necilvēcīgi'' saņemta informācija labāk paliek atmiņā
Padoma:
Nu nezinu gan... man vairaaki nikon tehnikas lietotaaji ir teikushi ka taa tomeer neesot... esot kaut kaada bauma laiku atpakal izplatiita par Canonu
------------------ nikonam par labu runā tikai tas, ka Maris ar to sācis fočēt
Tas tikai velreiz apliecina ka ar laiku visi nonaak ie Nikona tas ir lidziigi kaa ar muuziku .. pienaak briidis, kad dzhezss iepatiikas