forum.gif
jautajums pašiem sev...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / jautajums pašiem sev...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.07.07 18:09
 citēt
Ārkārt smalkus nav laimējies pasmeķēt, bet par šampaņas vīniem Lunim piekrītu, kur nu vēl, ja skatam pēc parametra labums / cenu.
Publicēts: 13.07.07 18:38
 citēt
:D :D :D hahaha! Martinio, laikam pats nezini, kas tiek apzīmētas ar vārdu pokemons daudzmaz cienījamos forumos... ;)
Publicēts: 13.07.07 18:49
 citēt
no POCKet MONsters?
Publicēts: 13.07.07 23:18
 citēt
Martinio, tu vēl nepastāstīji kurās dienās un cikos rādīja tos "Pokemonus" ;) ;)
Publicēts: 14.07.07 00:02
 citēt
Pokemoni - tie ir tādi radījumi, kas veciem bukiem naktīs rādās murgos un izrauj viņiem maizīti no rokām. Pokemonu galvenais mīnus ir nespēja apbrīnot neizteiksmīgu ainavu bildēšanu ar dārgu tehniku un uzdrošināšanās darīt kaut ko, neprasot atļauju. Cīņā pret pokemoniem tiek lietoti dažādi ieroči, sākot no tā, ka viņu darbi tiek novērtēti kā mazvērtīgi, par spīti faktam, ka tā nemaz nepretendē uz kaut ko, kā arī tiek veidoti mīti par leģendāriem varoņiem, ar domu suģestēt pokemonus un paralizēt viņu pašanalīzes spējas. Suģestētie pokemoni sāk nodarboties ar to, ko it kā viņiem liedz darīt - sāk taisīt tādu kā mākslu tā vietā, lai vienkārši bildētu. Taču patiesais suģestētāju mērķis tieši tāds arī ir - radīt vidi, uz kuras izcelties, jo, iespējams, tas ir vienīgais, kā var izcelties.
Publicēts: 14.07.07 00:05
 citēt
nu, cilveki saka ka vajag 5% talanta un 95% darba ...

es nedaudz precizeshu talants 5% 5% veiksme 90 % darbs

to neizdomaaju es bet zunaatnieki :roll:
Publicēts: 14.07.07 02:04
 citēt
visu neizlasiiju(varbuut vajadzeeja) :))) ,bet -bez stresa ,kad apniks atmetiis ar roku-vai aizbrauks uz iiriju:)) tas taa-jokojot. Bet man gan ir taa fotograafeeshu un apguushu visu ap to kaameer interesees-saldi ir dzirdeet TEV FORSHAS BILDES,bet neko vairaak kaa ES ZINU nespeeju atbildeet ,jo pats esmu apmierinaats ar savu darbu.Censties citam izpatikt- nu tas kaa filmaas-lai izdziivotu" laizi visu"
Publicēts: 14.07.07 09:45
 citēt
man personīgi šķiet ka andre ir kautkādas problēmas ar sevi. Pokemoni vai nepokemoni. Kāda tur starpība. Ja tu sevi sauc par profesionāli, tad tas kas tev traucē, vai tas ko TU nevari, ir tikai tava problēma. Tu mācies, citi mācās. Labāks sliktāks. Manuprāt tava domāšana ir ne gluži pareizajā virzienā :)
Publicēts: 17.07.07 10:32
 citēt
viss ir kulee. lai tak vinjiem (droshi vien jau jaatziist - arii man) ir taas kameras un lai tik knipsee... tas jau tikai veicina attiistiibu tajos retajos, kam ir arii tie 5%. neba vinji traucee dziivot. vakar skatiijos vienu Grishkoveca monoizraadi, un tur bija viens ljoti labs saliidzinaajums, kas man tagad ienaaca praataa - par hieroglifiem. tu cilveeks, kas vinjus nesaproti, paskaties uz diviem shkjietami liidziigiem hieroglifiem un ir momentaa skaidrs, kuru ir rakstiijis cilveeks, kas tos saprot, un kuru ir paarziimeejis kaads nesaprasha. bez jebkaada iemesla ir skaidrs... ar shausmiigi daudzaam lietaam dziivee tak taa ir. arii ar bildeem.

njaa, un gjitaaras man ir veselas piecas. bez jokiem :)
Publicēts: 17.07.07 10:52
 citēt
kas mainas hiroglifos, kurus ir rakstiijis cilveeks kas tos saprot ?
Publicēts: 17.07.07 11:02
 citēt
patiesiibaa saprast hiroglifu un iemaciities kaligrafiju ir veel 2 dazadas lietas :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt