forum.gif
kāzu foto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / kāzu foto
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.11.13 21:53
 citēt
Publicēts: 09.11.13 21:54
 citēt
trollollo:tēma ir atklāta:

http://blacktroll.livejournal.com/60610.html

Daudzas no bildēm ir labākas, nekā feisbuka komentāros sevi pierādījušies sērijveida klišeju autori spēj izspiest.
Publicēts: 10.11.13 09:33
 citēt
Vaards:
trollollo:tēma ir atklāta:

http://blacktroll.livejournal.com/60610.html

Daudzas no bildēm ir labākas, nekā feisbuka komentāros sevi pierādījušies sērijveida klišeju autori spēj izspiest.

man patika apmēram 80% redzētā.
Publicēts: 10.11.13 11:23 labots
 citēt
Nu jā visas "Modīgi popsīgā" huiņa visā krāšņumā:) Nav slikti ja uztaisa smuki un interesanti, bet 99% gadījumu taisa nejēgas kam tik "Efektiņu uzmest" bez jēgas un saprāta. Principā ļoti bieži cilvēki VĒLĀK ir spiesti pabildēties "Klasisku studijas foto" parasti uz atkāzām:)

VISOS laikos tā ir bijis, ka ir STILS un nožēlojamu atdarinātāju armija, Latvijā būtībā esmu manījis 3-4 LABUS "Artistus" pāris pat blogā un 99% atdarinātāju ļoti vājā variantā. KĀZAS pašos pamatos ir KLASISKA reportāža un neliela smukbilžu sērija. Ja vēl uz kompja "Sakruķit" jēdz tad piefiksēt notikumu visus tā dalībniekus jēdz ļoooti minimāls skaits knipsētāju.
Publicēts: 10.11.13 11:30
 citēt
Nevella nesapratu, tas viss iesākumā ir bijis domāts kā nopietns kāzu foto?
Publicēts: 10.11.13 11:34
 citēt
Schneider:Nevella nesapratu, tas viss iesākumā ir bijis domāts kā nopietns kāzu foto?

Tas domāts kā STILU paņēmienu apskats :)
Publicēts: 10.11.13 11:53
 citēt
Lunis:..... Principā ļoti bieži cilvēki VĒLĀK ir spiesti pabildēties .....

Pilnīgi ticu, ka pēc šādu bilžu saņemšanas klienti varētu atgriezties un teikt: "Un tagad, lūdzu, uztaisiet mums ĪSTAS fotogrāfijas!":face-smile:
Publicēts: 10.11.13 12:26
 citēt
GunarsII: Pilnīgi ticu, ka pēc šādu bilžu saņemšanas klienti varētu atgriezties un teikt: "Un tagad, lūdzu, uztaisiet mums ĪSTAS fotogrāfijas!":face-smile:

Es nevis ticu, bet esmu pārliecināts, ka klienti fotogrāfu atrod pat emigrācijā, kur viņš pēc tādas blamāžas ir spiests doties, un apskaidro , ka viņš nav īsti piemērots izvēlētajam amtam.
Publicēts: 10.11.13 12:45 labots
 citēt
Schneider:
GunarsII: Pilnīgi ticu, ka pēc šādu bilžu saņemšanas klienti varētu atgriezties un teikt: "Un tagad, lūdzu, uztaisiet mums ĪSTAS fotogrāfijas!":face-smile:

Es nevis ticu, bet esmu pārliecināts, ka klienti fotogrāfu atrod pat emigrācijā, kur viņš pēc tādas blamāžas ir spiests doties, un apskaidro , ka viņš nav īsti piemērots izvēlētajam amtam.

MUĻĶĪBAS, principā jau nekādas blamāžas nav "Paši izvēlējās" modīgu popsu – to popsu jau arī uztaisa vairāk vai mazāk jēdzīgi. Problēma tajā ka bieži no kāzām nekas vairāk ar nav, ka sašopēts sviests un kaut kādas popsigas ākstības. Piektdien biju pie paziņas, kam printeris un studija pieder, šis stāstīja, ka kazas jau pat pa 50Ls vairumam "Par dārgu esot". Šim labi saucot cenu 300Ls un ņems, neņems un BRIDINA ka "Miglas un saulrietus labībā" šis netaisot. Tā šis bija novērojis, ka tie kam vajag "Dažas smukas bildes" tiem arī tie 50Ls esot par dārgu bet tie kuri maksā 300Ls tiem ka reiz "Saulrietus" nevajag bet vajag VISUS viesus un NOTIKUMUS :):)
Publicēts: 10.11.13 12:51
 citēt
Kāda tur, nafik, popsa, bilde, kurā redzams jaunais pāris no pleciem uz augšu, aizņemot 1,5% bildes laukuma, ir vienkārši brāķis. Priekš kam līgava maksāja par kleitu, ja visās bildēs tās vietā redzami tikai mūri ar jaunlaulāto galvām???
Publicēts: 10.11.13 15:00
 citēt
Schneider:Kāda tur, nafik, popsa, bilde, kurā redzams jaunais pāris no pleciem uz augšu, aizņemot 1,5% bildes laukuma, ir vienkārši brāķis. Priekš kam līgava maksāja par kleitu, ja visās bildēs tās vietā redzami tikai mūri ar jaunlaulāto galvām???

A ja nu tās bildes ir izrautas no kopējā stāsta un visās pārējās bildēs ir saulrieti, labības lauki un kleitas pilnā augumā?
Publicēts: 10.11.13 15:06
 citēt
trollollo:
Schneider:Kāda tur, nafik, popsa, bilde, kurā redzams jaunais pāris no pleciem uz augšu, aizņemot 1,5% bildes laukuma, ir vienkārši brāķis. Priekš kam līgava maksāja par kleitu, ja visās bildēs tās vietā redzami tikai mūri ar jaunlaulāto galvām???

A ja nu tās bildes ir izrautas no kopējā stāsta un visās pārējās bildēs ir saulrieti, labības lauki un kleitas pilnā augumā?

Ir labs teiciens: "Rāpot dzimušais nekad nelidos".....
TUR bij links uz arhīvu ar dafiga bildēm.....:face-grin:
Publicēts: 10.11.13 16:05
 citēt
Dzimušais rakties zem zemes pat pa zemes virsu neparāpos. Pēc tā linka man piedāvā nevis vienkārši apskatīt, bet gan nopumpēt 700 bildes, nafik man tas vajadzīgs!
Bet topika sākumā autors piedāvā linku tieši uz to izrāvumu no kopējā stāsta.
Publicēts: 10.11.13 16:20
 citēt
Man sētā krievu valoda nav stiprā puse, bet, ja pareizi saprotu, tad

"P.S. Дополнено 07.11.2013. Для особых ценителей, и по просьбе некоторых людей, вот ссылка на архив с аналогичными фотографиями (более 700 штук)."

nozīmē 700 līdzvērtīgu bilžu savārstījums, nevis pārējās bildes no kopējā stāsta...
Publicēts: 10.11.13 16:53 labots
 citēt
cik atklāta, tik slēdzama. nesaprotu kas tur pārspriežams, ja tēmas autoram nav viedokļa
Publicēts: 10.11.13 19:44 labots
 citēt
Starp citu ne mazums bilžu tur ir no šis autores www.lookerina.com un www.zharintsova.ru
Publicēts: 10.11.13 19:45
 citēt
nu jā, bet tākā esmu profesionāls amatieris. tad nu teikšu tā. ir divas pozīcijas ko man māca. ir jauni, kas 80% māca šādi bildēt un 20% ka tas ir slikti. bet vecie māca bildēt nu ja ne visi 100& tad 90 to4na. visi vecie (man zināmie) fotogrāfi izsmej jaunos, jo bildes pārgaismotas, ko tu tur mācies, nepareizi novietojumi utt. bet piem. mūsu ēra ir kas jauns viņiem, piem viņiem nebija planšetes bērnībā. nu nekā tāda nebija. varbūt viss ir mainījies? vai kāzu foto kā bijis 70 gadus tādam viņam arī jābūt?
Publicēts: 10.11.13 19:54
 citēt
Publicēts: 10.11.13 19:58
 citēt
Janisz:http://www.sadanduseless.com/2011/02/awfully-photoshopped-russian-wedding-pictures/

nu jā šīs jau arī vienu tēmu bija izlīdušas, vai citā blogā skatījos. :) te arī malači. :D
Publicēts: 10.11.13 20:04
 citēt
Man būtu bail dot bildes, ja dārgā un vienas reizes kleita gandrīz visur izdegusi un nav redzamas vairs mežģīnes volāniņi un citas fiškas. Līgavainis ir herņa,bez kura kāzas neko daudz nezaudētu,bet no jaunās sievas gan jau var reāli atrauties,ja laža sacepta
Publicēts: 10.11.13 20:06 labots
 citēt
pupiks:nu jā, bet tākā esmu profesionāls amatieris. tad nu teikšu tā. ir divas pozīcijas ko man māca. ir jauni, kas 80% māca šādi bildēt un 20% ka tas ir slikti. bet vecie māca bildēt nu ja ne visi 100& tad 90 to4na. visi vecie (man zināmie) fotogrāfi izsmej jaunos, jo bildes pārgaismotas, ko tu tur mācies, nepareizi novietojumi utt. bet piem. mūsu ēra ir kas jauns viņiem, piem viņiem nebija planšetes bērnībā. nu nekā tāda nebija. varbūt viss ir mainījies? vai kāzu foto kā bijis 70 gadus tādam viņam arī jābūt?

Aha , bet tur čalim savāktas ~680 bildes , no tām lai palūrētu lielākas man sagribējās uzklikot uz ~20. TIK vienādas un neinteresantas isstas. SIMTIEM autoru un praktiski VISI uz vienu šniti "Izpaudušies".

Par šo jautājumu tiko baigi labi teica Zigmārs Liepiņš , KARDINĀLI manis visu jo ja FORMA totāli pārspēj SATURU tad tas vienkārši ir MĒSLS . Jāprot jau sākumā elementāri PASNIGT notikumu nevis "Es māku ŠITĀ IZĀKSTĪTIES" bet KAS tas bija KAD tas bija KĀPĒC nuu ssssorrryyyyyyyy es jums te neesmu nekāds "Bitoviks" es ir māksliniek ! "Preļestno preļestno". Es ar māku popsīgi ākstīties BET par to baigi vāji GRIB MAKSĀT jo VISI TĀ DARA !
Publicēts: 10.11.13 20:14
 citēt
Jaunais pāris visbiežāk fotogrāfu izvēlas pēc viņa portfolio un cenas... Ja jaunais pārim patīk tāds vai citāds stiliņš tad jau nav problēmu. bet par samaksu kāzās piekrītu Lunim cilvēki kāzās paņemot fotogrāfu pa 50ls cilvēki safantazējas par sazin kādu mākslu...
Publicēts: 11.11.13 13:22 labots
 citēt
pupiks:nu jā, bet tākā esmu profesionāls amatieris. tad nu teikšu tā. ir divas pozīcijas ko man māca. ir jauni, kas 80% māca šādi bildēt un 20% ka tas ir slikti. bet vecie māca bildēt nu ja ne visi 100& tad 90 to4na. visi vecie (man zināmie) fotogrāfi izsmej jaunos, jo bildes pārgaismotas, ko tu tur mācies, nepareizi novietojumi utt. bet piem. mūsu ēra ir kas jauns viņiem, piem viņiem nebija planšetes bērnībā. nu nekā tāda nebija. varbūt viss ir mainījies? vai kāzu foto kā bijis 70 gadus tādam viņam arī jābūt?

!@#$%^& planšete 10 gadīga puišeļa zobos esot izraisījusi apvērsumu fotomākslā :face-glasses::face-kiss::face-crying::anger::super_man::cry: vairāk nav ko teikt, pērle.
PS vecie fotogrāfi - tie ir tie 18 gadnieki, laikam :face-grin:
Publicēts: 11.11.13 16:41 labots
 citēt
Je jē KĻOVA ! youtu.be...

Publicēts: 12.11.13 13:17
 citēt
nu, ja kādas eXtrā vēlmes, mans, saprotams, jāzina kādas. bet pa lielam uzskatu, ka ne tur tā zagvozdka, ka man liels fotō aparāts un ka zinu, kura poga jāspiež un protu to pogu nospiest. nepatīk, lai bildē paši vai lai iet uz nabagmāju. nu, ar to es domāju, ka lai sērojošie pakaļpalicēji aicina bildēt fotogrāfu, kura bildēšanas maniere viņiem patīk, nevis "через немогу" spiež laukā no fotogrāfa to, kas viņam nav organiski. :face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):