forum.gif
bildes kopēšana no filmas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / bildes kopēšana no filmas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.11.13 22:13
 citēt
Sveiki!
Es esmu dzirdējusi ka nokopēt bildi no filmas var zem lampas paliekot filmu, tad stiklu un tālāk zem stikla papīru (parasto ne foto papīru), tādā kombinācijā atstāt uz nakti un bilde sanākšot.

Vai tā patiesi ir???
Publicēts: 10.11.13 22:28
 citēt
Tu esi dzirdējusi galīgi kauko nepareizu.
Publicēts: 10.11.13 22:30
 citēt
Ak tu velnc, kā es par to aizmirsu... :shame:
Publicēts: 10.11.13 22:33
 citēt
neesi dzirdējusi, ka 25° grādu salā jādagrūž mēle pie dzelzs klinķa - redzot Rīgu!
Publicēts: 10.11.13 22:34
 citēt
Nu ja pa nakti netālu uzsprāgst atombumba,tad uz parastā papīra varētu arī sanākt bilde, galvenais lai būt kas uz to bildi skatās.
P.S. lampu labāk neslēgt iekšā,jo ja summēsies ekspozīcijas no kodolsprādziena un lampas,varētu sanāk tā bilde drusku pārgaismota :)
Publicēts: 10.11.13 22:36 labots
 citēt
Ēnas uz sienas esi rādījusi lampas priekšā ar rokām ? Ot kaut ka līdzīgs TIKAI pa vidu jābūt speciālai ietaisei ka tur FILMU tas ir ROKAS un objektīvam kas iedod ASU bildi uz sienas:) Papīrs arī vajadzīgs speciālas , baltās gaismas jūtīgs. LABĀK nesāc , mūsdienās tas ir dārgi komplicēti un NEINTERESANTI:) JAUKĀK ir bildēt uz FILMAS tad skanēt un klasiski digitāli izdrukāt FILMAS efekts tas pats vien būs:):)
Publicēts: 10.11.13 22:49
 citēt
Pa vienu nakti diez vai, bet ja uz kādu gadu vai diviem atstāsi, varētu arī kas sanākt :bad_smile:
Publicēts: 10.11.13 22:53
 citēt
martaveetra:Sveiki!
Es esmu dzirdējusi ka nokopēt bildi no filmas var zem lampas paliekot filmu, tad stiklu un tālāk zem stikla papīru (parasto ne foto papīru), tādā kombinācijā atstāt uz nakti un bilde sanākšot.

Vai tā patiesi ir???

Ir vēl tāda interesanta metode kā dabūt digitālo failu uz klasiskā sudraba melnbaltā papīra.

Ņemam digi failu, sašopojam visu kā vēlamies, fotošopā invertējam (uztaisam par negatīvu) tad uz kvalitatīva pigmentu tintes printera izdrukājam uz caurspīdīgās plēves (ir tāda) bildi, to sarkanājā gaismiņā smuki saliekam kopā ar fotopapīra loksni, noklājam uz grīdas un ieslēdzam gaismu uz 5 sek (šeit droši vien vajadzētu vispirms paeksperimentēt ar maziņu pelēkā gradāciju skalu un noteikt pareizo ilgumu), tad mērcam fotopapīru attīstītājā, skalojam, mērcam fiksāžā un priecājamies par īsteno sudraba melnbalto bildi ar iešopotiem citplanētiešiem un Eltona krievu lidmašīnām.

Man viss šim pasākumam ir, izņemot attīstītāju un fiksāžu fotopapīram. Attiecīgi neesmu saņēmies šādu joku izveikt ar kreiso roku labajā kabatā. :D
Publicēts: 10.11.13 22:54
 citēt
smartins:Pa vienu nakti diez vai, bet ja uz kādu gadu vai diviem atstāsi, varētu arī kas sanākt :bad_smile:

Vēlams saules pusē pie loga pielīmēt
Publicēts: 10.11.13 22:56
 citēt
60uz5komats6:Nu ja pa nakti netālu uzsprāgst atombumba,tad uz parastā papīra varētu arī sanākt bilde, galvenais lai būt kas uz to bildi skatās.

Papīrs pats sadegs, vajag sienu. www.google.lv...
Publicēts: 10.11.13 23:01
 citēt
Vaards:

Vai tā patiesi ir???

Ir vēl tāda interesanta metode kā dabūt digitālo failu uz klasiskā sudraba melnbaltā papīra.

Ņemam digi failu, sašopojam visu kā vēlamies, fotošopā invertējam (uztaisam par negatīvu) tad uz kvalitatīva pigmentu tintes printera izdrukājam uz caurspīdīgās plēves (ir tāda) bildi, to sarkanājā gaismiņā smuki saliekam kopā ar fotopapīra loksni, noklājam uz grīdas un ieslēdzam gaismu uz 5 sek (šeit droši vien vajadzētu vispirms paeksperimentēt ar maziņu pelēkā gradāciju skalu un noteikt pareizo ilgumu), tad mērcam fotopapīru attīstītājā, skalojam, mērcam fiksāžā un priecājamies par īsteno sudraba melnbalto bildi ar iešopotiem citplanētiešiem un Eltona krievu lidmašīnām.

Man viss šim pasākumam ir, izņemot attīstītāju un fiksāžu fotopapīram. Attiecīgi neesmu saņēmies šādu joku izveikt ar kreiso roku labajā kabatā. :D
Ideja neko sev, varētu izmēģināt.
A kur tādas plēves drukā un cik maksajet?
Publicēts: 10.11.13 23:02
 citēt
Vaards:Ir vēl tāda interesanta metode kā dabūt digitālo failu uz klasiskā sudraba melnbaltā papīra.

nahren bilde uz klasiskā sudraba melnbaltā papīra, ja bildi neveido klasiskās melnbaltās sudraba halogenīda filmas grauds? :grimace:
Publicēts: 10.11.13 23:05
 citēt
Nu kā tu nesaproti, 70-tajos par šiku vāģi skaitījās antīkais Opel Kapitän vai GAZ-M ar Volgas motoru iekšā.
Publicēts: 10.11.13 23:07
 citēt
Schneider:Nu kā tu nesaproti, 70-tajos par šiku vāģi skaitījās antīkais Opel Kapitän vai GAZ-M ar Volgas motoru iekšā.
Aha, GAZ M-20 ar Pobedas motoru :bad_smile:
Publicēts: 10.11.13 23:09
 citēt
haralds:
Vaards:Ir vēl tāda interesanta metode kā dabūt digitālo failu uz klasiskā sudraba melnbaltā papīra.

nahren bilde uz klasiskā sudraba melnbaltā papīra, ja bildi neveido klasiskās melnbaltās sudraba halogenīda filmas grauds? :grimace:

+++ tur man liekas stipri jāpiedomā no kā un ko būs vērts. Kaut ko skenētu no loksnēm,lai iztiktu bez milzu kopēšanas ierīcēm varbūt. Skatījos pagaru filmu par tādiem procesiem,bet bildes cenai jābūt ojojoi cik nesaldai
Publicēts: 10.11.13 23:11
 citēt
smartins:Pa vienu nakti diez vai, bet ja uz kādu gadu vai diviem atstāsi, varētu arī kas sanākt :bad_smile:

VISPĀR , kādreiz 1990 aizrāvāmies ar bilžu kopēšanu uz Avizēm un akvareļu papīra , krekliem utt:):) MATEREĀLAM jau isti nav nozīmes nozīme ir EMULSIJAI kādu tu uz viņa uzlej:):) Uz Akverēļu papīra starp citu isstās NENORMĀLI kruta sakopētas bildes :):)
Publicēts: 10.11.13 23:13
 citēt
smartins:Aha, GAZ M-20 ar Pobedas motoru :bad_smile:

Tak Gaz M-20 tā pati Pobeda vien bija. Manam brālēnam bija Pobeda ar 24.Volgas motoru.
Publicēts: 11.11.13 00:05
 citēt
Vaards:

Vai tā patiesi ir???

jap, Lielbriedis ar šito laikam nodarbojas. Digitālais negatīvs...
Publicēts: 11.11.13 01:06
 citēt
versatile:jap, Lielbriedis ar šito laikam nodarbojas. Digitālais negatīvs...

Digitālais negatīvs , diezgan iecienīta tehnoloģija USA lielformāta faniem:) No turienes arī Lielbriedis viņu pasmēla pirms gadiem 10+
Publicēts: 11.11.13 02:45
 citēt
haralds:

Paņem izdrukā ar lāzeri ahūno sastiķēto superasu panorāmu uz plēves (tik sudrabpapīrs jātrod tāds trīsmetrīgs) tad to visu sagaismo, iemērc rulli vannā ar attīstītāju... Un tad staigā ar šo palagu un biedē visus haraldus - lai šie kasa bārdā kur tāds zvērīgs fotopalielinātājas varētu būt uztaisīts, kas tādu asu bildi un tādā izmērā dod ārā! Jo sudrabpapīru šie uzreiz pamanīs, bet fiška varbūt nepieleks. :D

Un ja nepieleks, tad kamēr visiem parādīsi... Un par noslēpuma atklāšanu konjaku no katra savāksi - nodzersies. :haha:
Publicēts: 11.11.13 08:06
 citēt
vai tik nav jāpieķeras versijām, kā ir radies Turīnas līķauts...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):