Nu bildē plakanu, pret bioloģiju ņe poprjoš. Otrs variants - pieklonēt viņas ģīmi Lolo Ferrari vai Pamelai Andersonei, ja piekritīs, tad ar sekām ar puisi lai tiek galā pati.
Bet vai tiešām tik grūt iegūglēt kaut vai skinny model erotic photography un paskatīties idejas? Mok nevajag pa pliko, bet drusku apģērbtai? Ar pareizu pozu arī var parādīt visu ko. Sataisi sesiju kaut vai palaogs gultā, Jurčikam studijā esot kaut vai. Tak ideju miljons... Cita lieta, ja pašu meitene neuzvelk un attiecīgi maza interese bildēt Ā, un vēl, dažām dāmām apģērbā viss izskatās mazāk un mazāks, nekā kailām kur nu vēl ja pareizā pozā...
Nieks smadzeņu + gaismas un nekādu problēmu. Man ir nācies identisku sesiju taisīt ar kundzi uz 120kg - tur gan bija ko galvu palauzīt - Tavs uzdevums ir špicka.
Bet vai meitene tevi ir lūgusi kaut kā padarīt viņu mazāk līdzīgu dēlim? Vai arī tavas estētiskās jūtas tiek aizskartas, ja arī bildēs šī meitene būs dēlis?
la_cumparsita:Bet vai meitene tevi ir lūgusi kaut kā padarīt viņu mazāk līdzīgu dēlim? Vai arī tavas estētiskās jūtas tiek aizskartas, ja arī bildēs šī meitene būs dēlis?
+1
A kā tur bija tai aņukā par čali, kurš savai draudzenei pērk veļu... Pārdevēja prasa - kāds izmērs? - nu vvz... - kā melones? - nē mazāks - kā apelsīni? - mazāks - kā clementīni? - mazāks - kā olas? - jā, ceptas...
Maris:Nieks smadzeņu + gaismas un nekādu problēmu. Man ir nācies identisku sesiju taisīt ar kundzi uz 120kg - tur gan bija ko galvu palauzīt - Tavs uzdevums ir špicka.
+++ Viss štuks gaismās un pozās.. ir mēģināts. Ja vēl nedaudz piešopo, tad pavisam labi var uztaisīt.
smartins:Diskusija gad baigi ātri apsīkusi A tēma gan likās dikti daudzsološa
nav par ko diskutēt. Mārim taisnība - resnu sievieti uztaisīt smuku ir daudz grūtāk, nekā slaidu. Pēdējo izdarītu bez problēmām, sastopoties ar pirmo...... ir vienas mokas un labi ja pāris fočenes puslīdz..
smartins:Diskusija gad baigi ātri apsīkusi A tēma gan likās dikti daudzsološa
nav par ko diskutēt. Mārim taisnība - resnu sievieti uztaisīt smuku ir daudz grūtāk, nekā slaidu. Pēdējo izdarītu bez problēmām, sastopoties ar pirmo...... ir vienas mokas un labi ja pāris fočenes puslīdz..
Bet mani vēl joprojām interesē pēc kādiem kritērijiem jūs nosakiet, vai tur tā resnā vai tievā modele ir nofotografētas smuki? Vai modeles jums pastāsta, ko un kā grib bildēs redzēt? Vai viņas lūdz "paresnināt" vai "notievināt"? Vai jūs pēc kaut kādiem sev zināmiem šabloniem, rāmjiem un izmēriem nosakiet vai ir vai nav skaisti?
Bet mani vēl joprojām interesē pēc kādiem kritērijiem jūs nosakiet, vai tur tā resnā vai tievā modele ir nofotografētas smuki? Vai modeles jums pastāsta, ko un kā grib bildēs redzēt? Vai viņas lūdz "paresnināt" vai "notievināt"? Vai jūs pēc kaut kādiem sev zināmiem šabloniem, rāmjiem un izmēriem nosakiet vai ir vai nav skaisti?
la_cumparsita:
Tev tievo problēma?
Vai mans komentārs kādā veidā norāda uz manām problēmām?