nav par ko diskutēt. Mārim taisnība - resnu sievieti uztaisīt smuku ir daudz grūtāk, nekā slaidu. Pēdējo izdarītu bez problēmām, sastopoties ar pirmo...... ir vienas mokas un labi ja pāris fočenes puslīdz..
Bet mani vēl joprojām interesē pēc kādiem kritērijiem jūs nosakiet, vai tur tā resnā vai tievā modele ir nofotografētas smuki? Vai modeles jums pastāsta, ko un kā grib bildēs redzēt? Vai viņas lūdz "paresnināt" vai "notievināt"? Vai jūs pēc kaut kādiem sev zināmiem šabloniem, rāmjiem un izmēriem nosakiet vai ir vai nav skaisti?
Pēc kādiem kritērijiem tu nosaki, ka ēdiens tiešām ir garšīgs ? Ka diena ir izdevusies? Bezjēdzīga laika tērēšana, jo ne jau atbildes, bet gan bildes nosaka veikuma vērtību.
Principā kritērijs sev esmu es. Tāpēc visi tavi jautājumi zaudē jebkuru jēgu. Ak jā - apmēram 99% klientu domā līdzīgi Apskatījos tavu galeriju. Izskatās, ka sper pirmos soļus, tāpēc tik daudz pārdomu, bet tik maz rezultāta.
Es gan neatceros, ka būtu pētījusi manus šaurumus un platumus PS bet ar svešiem onkoļiem bučoties nevajag, vai tad memme nemācīja ? PPS uztaisam fotosesiju ? Bet ar noteikumu, ka nelīdīsi laizīties!
la_cumparsita:Jā, patiešām nejēdzīgi, ja tu domā tikai vienā virzienā.
Atgādinu, ka tēma te ir kā jēdzīgi nobildēt kalsnu modeli. Atzīstu savu trulumu, joprojām prātoju par to, kādas gaismas shēmas būtu efektīvākās. Tavas impresijas par lietotāju NilsS diez kā neinteresē pat adresātu. Ja nu ir nepārvarama vēlme izteikties par mani, tad sūti pm, jo diez vai blogu interesē tavas impresijas par minēto tēmu. Tā vietā lai melstu par bildītēm iepostē ko tēmai atbilstošu galerijā. Jācer, ka bildes nebūs tikpat paviršas, cik spriedelējumi.