forum.gif
Bārbiju zirdziņi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Bārbiju zirdziņi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.07.07 01:26
 citēt
nebuutu kaads ar mieru ziedot labam meerkim(fotosesijai) baarbiju zirdzinjus?
tipa shitaadus - ec1.images-amazon.com...
vai kaut kaadus kiinas variantus arii ...?
Publicēts: 03.07.07 09:52
 citēt
Kā, dzindzjun, katram kārtīgam fotogrāfam taču ir jābūt bārbiju zirdziņam fotosomā! ;D :D :D
Publicēts: 03.07.07 12:13
 citēt
sesija macro stilaa? :D
Publicēts: 03.07.07 13:50
 citēt
A barbijas erzelis neder? :D

ir pieejams ari 1:1 life size 8) 8) :lol:
Publicēts: 03.07.07 14:21
 citēt
ArtursD. -> Ja jau teici ka jābūt, tad tev ir ? :D :P

kā tad! izmantoju kā dekoratīvu statīvu :D
Publicēts: 03.07.07 15:46
 citēt
man ir tikai tādi poniji :D ar ķemmējamām krēpēm un visu kā vajag :D
Publicēts: 03.07.07 20:31
 citēt
SaDDoG--> Podiņš ir tiem ponijiem :D ??

ķemme un vēl kkas, bet podiņš gan VĒL nav :D
Publicēts: 04.07.07 01:52
 citēt

tieshaam? un tu vinjus butu ar mieru ziedot? yeess!
Publicēts: 04.07.07 01:54
 citēt

plus vēl ar oranžām brillēm un platmali :lol: :lol:
Publicēts: 04.07.07 12:42
 citēt

tieshaam? un tu vinjus butu ar mieru ziedot? yeess!

izskatās apmēram šādi :D nez vai tev derēs
Publicēts: 04.07.07 14:30
 citēt

Aaapraaaats :)) nu par SaDDoG tagad viss skaidrs :D

veltiijums saddog: www.youtube.com...=

;)
Publicēts: 04.07.07 14:32
 citēt

:lol: :lol: :lol:
Publicēts: 04.07.07 14:56
 citēt

;)

njaa, laikam nederees... :( bet paldies vienalga!!
a bet juus paareejie gan esat smiekliigi ;) ejat focheet saulrietus, ja normaals jaut. jums skiet uzjautrinaashanaas veerts :D
Publicēts: 04.07.07 19:17
 citēt
Labprāt pavērotu šādu fotosesiju! (:

Tādas iepsējas nav? :D
Publicēts: 04.07.07 19:21
 citēt
Labprāt pavērotu šādu fotosesiju! (:

Tādas iepsējas nav? :D

nu elementaara fotosesija, kaa lai saka.
ja tev nav zirdzinja tad nav :DD
tas nebija nopietni.

ja nopietni - tad protams, ka ne. ja neesi modelis tad ne. pats vari iedomaaties nepaziistamu cilveeku tavaa fotosesijaa?
Publicēts: 04.07.07 19:21
 citēt

;)

da man šitos sadāvināja, pats noteikti nēsmu pircis :x
:D
Publicēts: 04.07.07 19:26
 citēt
Līva! Es pilnīgi pieņemu kā jā! (:
Nu be labi, nevajag ņemt visu ko saku par pilnu. :D bet vienalga būtu interesanti. man ir maza lelīte ar norautu galvu ( vīņai grebene! tādu nevajag? :D
Publicēts: 04.07.07 19:36
 citēt
+ Zaulpnss
Publicēts: 04.07.07 19:37
 citēt
Līva! Es pilnīgi pieņemu kā jā! (:
Nu be labi, nevajag ņemt visu ko saku par pilnu. :D bet vienalga būtu interesanti. man ir maza lelīte ar norautu galvu ( vīņai grebene! tādu nevajag? :D

nu baigi gruuti taa straadaat, ja ir kaads nepaziistams... vajag sadzert pirms tam :)

nee, laikam shoreiz nederees lelles ar norautaam galvaam....
Publicēts: 04.07.07 19:37
 citēt
tas jau atkarīgs no cilvēka, kurš atrodas matricas šaipusē. cik ātri un plaši var atraisīties pats un atraisīt ''pretinieku''. karoč saskarsme, mīļie :wink:
Publicēts: 04.07.07 19:40
 citēt
Līva, brauksi uz semināru? Ja jā tad jau, gan jau kādu aliņu kopā iedzers! (: Bildi uztaisīs :D 8) :twisted:
Publicēts: 04.07.07 19:42
 citēt
tas jau atkarīgs no cilvēka, kurš atrodas matricas šaipusē. cik ātri un plaši var atraisīties pats un atraisīt ''pretinieku''. karoč saskarsme, mīļie :wink:

jaa pilniigi pietiek, ka man jastrada ar modeli, ja man vajadzees koncentreeties uz veel kaadu, tas aiznems parak ilgu laiku. un man nepatiik ka kaads seez aiz muguras. pat ja tas ir paziistams cilveeks,
Publicēts: 04.07.07 19:47
 citēt
Līva, brauksi uz semināru? Ja jā tad jau, gan jau kādu aliņu kopā iedzers! (: Bildi uztaisīs :D 8) :twisted:

nee nebraukshu gan... a vajadzeetu, kaa tu domaa?
es neesmu bijusi ne uz vienu seminaaru... un ne uz vieniem kursiem... un es nesaprotu vai man taadus vajag, jo es nezinu kas tas ir :D
Publicēts: 04.07.07 19:52
 citēt
Tā kā man patīk kontaktēties ar cilvēkiem un klausīties cilvēkos! (: iesaku! nezinu par tavu pieredzi, bet zinu to ja uz turieni aizbraukšu, būšu 100% ieguvējs! (:
Publicēts: 04.07.07 19:53
 citēt
Viss jaunais ir jāapgūst! (: viss tineresantais jāiemācas! :D
Publicēts: 04.07.07 20:03
 citēt
atceries, ka tas tev maizes darbs, nevis svētdienas bildēšana :idea:
Publicēts: 04.07.07 20:08
 citēt

jaa pilniigi pietiek, ka man jastrada ar modeli, ja man vajadzees koncentreeties uz veel kaadu, tas aiznems parak ilgu laiku. un man nepatiik ka kaads seez aiz muguras. pat ja tas ir paziistams cilveeks,

Ar tādu attieksmi tikai priekš saisas maizītes var nopelnīt no sesijām , ja es skatītos bildējot kas man aiz muguras vai blakus un cik es viņu zinu vai nezinu , ta nāktos dzert lētos aliņus pa svedienām un uzkost ar sakaltušu maizi....

jaa, izskaties labi barots.

tieshi tapeec vairs nefotograafeeju maizei, bet tikai tad, kad vajag realizeet kaut kaadu ideju. un straadaaju ar miiliem un labiem cilveekiem. zinaamiem cilveekiem. njaa, nav fotograafija prieksh manis. jaiet pafoocheet ;)
Publicēts: 04.07.07 20:09
 citēt

Ar tādu attieksmi tikai priekš saisas maizītes var nopelnīt no sesijām , ja es skatītos bildējot kas man aiz muguras vai blakus un cik es viņu zinu vai nezinu , ta nāktos dzert lētos aliņus pa svedienām un uzkost ar sakaltušu maizi....

PS. ieliec kaadu savu skruuvju bildi.
Publicēts: 04.07.07 20:28
 citēt

Nu par to, ka tu sakarīgus tekstus bīdi, ne tukši plāties, tev pienāktos tāds kārtīgs aliņš gan :)
Publicēts: 04.07.07 20:31
 citēt
Brenguļu! :D Tas labs!
Publicēts: 05.07.07 01:13
 citēt

PS. ieliec kaadu savu skruuvju bildi.

Skruves bija tikai minēts ka piemers , un nedomāju ka to bildi var vērtēt kaut kādās kategorijas jo tās ir vienkarši skruves. Es te nelieku ari ne ko citu izšķirspējas dēļ, jo lilas bildes te ievietot nevar bet pastmarkas nebildeju.

nu ja, es jau arii tikai kaa piemeeru mineeju, ko tu vareetu ielikt
ieliec vienalga ko. aaa un linki arii der uz lielaam bildeem ;) vai taadaam, kas tev liekas piemeerota izmeera.
Publicēts: 05.07.07 06:00
 citēt
Brenguļu! :D Tas labs!

"Abulas" ja tas labais !!! vai Užavieti

Jā, Užavas, labs! :D
Publicēts: 05.07.07 11:02
 citēt
diskusijas pie mazaaa puukainaa labaas :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1