nebuutu kaads ar mieru ziedot labam meerkim(fotosesijai) baarbiju zirdzinjus? tipa shitaadus - ec1.images-amazon.com... vai kaut kaadus kiinas variantus arii ...?
njaa, laikam nederees... bet paldies vienalga!! a bet juus paareejie gan esat smiekliigi ejat focheet saulrietus, ja normaals jaut. jums skiet uzjautrinaashanaas veerts
Līva! Es pilnīgi pieņemu kā jā! (: Nu be labi, nevajag ņemt visu ko saku par pilnu. bet vienalga būtu interesanti. man ir maza lelīte ar norautu galvu ( vīņai grebene! tādu nevajag?
Līva! Es pilnīgi pieņemu kā jā! (: Nu be labi, nevajag ņemt visu ko saku par pilnu. bet vienalga būtu interesanti. man ir maza lelīte ar norautu galvu ( vīņai grebene! tādu nevajag?
nu baigi gruuti taa straadaat, ja ir kaads nepaziistams... vajag sadzert pirms tam
nee, laikam shoreiz nederees lelles ar norautaam galvaam....
tas jau atkarīgs no cilvēka, kurš atrodas matricas šaipusē. cik ātri un plaši var atraisīties pats un atraisīt ''pretinieku''. karoč saskarsme, mīļie :wink:
tas jau atkarīgs no cilvēka, kurš atrodas matricas šaipusē. cik ātri un plaši var atraisīties pats un atraisīt ''pretinieku''. karoč saskarsme, mīļie :wink:
jaa pilniigi pietiek, ka man jastrada ar modeli, ja man vajadzees koncentreeties uz veel kaadu, tas aiznems parak ilgu laiku. un man nepatiik ka kaads seez aiz muguras. pat ja tas ir paziistams cilveeks,
Līva, brauksi uz semināru? Ja jā tad jau, gan jau kādu aliņu kopā iedzers! (: Bildi uztaisīs 8) :twisted:
nee nebraukshu gan... a vajadzeetu, kaa tu domaa? es neesmu bijusi ne uz vienu seminaaru... un ne uz vieniem kursiem... un es nesaprotu vai man taadus vajag, jo es nezinu kas tas ir
Tā kā man patīk kontaktēties ar cilvēkiem un klausīties cilvēkos! (: iesaku! nezinu par tavu pieredzi, bet zinu to ja uz turieni aizbraukšu, būšu 100% ieguvējs! (:
jaa pilniigi pietiek, ka man jastrada ar modeli, ja man vajadzees koncentreeties uz veel kaadu, tas aiznems parak ilgu laiku. un man nepatiik ka kaads seez aiz muguras. pat ja tas ir paziistams cilveeks,
Ar tādu attieksmi tikai priekš saisas maizītes var nopelnīt no sesijām , ja es skatītos bildējot kas man aiz muguras vai blakus un cik es viņu zinu vai nezinu , ta nāktos dzert lētos aliņus pa svedienām un uzkost ar sakaltušu maizi....
jaa, izskaties labi barots.
tieshi tapeec vairs nefotograafeeju maizei, bet tikai tad, kad vajag realizeet kaut kaadu ideju. un straadaaju ar miiliem un labiem cilveekiem. zinaamiem cilveekiem. njaa, nav fotograafija prieksh manis. jaiet pafoocheet
Ar tādu attieksmi tikai priekš saisas maizītes var nopelnīt no sesijām , ja es skatītos bildējot kas man aiz muguras vai blakus un cik es viņu zinu vai nezinu , ta nāktos dzert lētos aliņus pa svedienām un uzkost ar sakaltušu maizi....
Nu par to, ka tu sakarīgus tekstus bīdi, ne tukši plāties, tev pienāktos tāds kārtīgs aliņš gan
PS. ieliec kaadu savu skruuvju bildi.
Skruves bija tikai minēts ka piemers , un nedomāju ka to bildi var vērtēt kaut kādās kategorijas jo tās ir vienkarši skruves. Es te nelieku ari ne ko citu izšķirspējas dēļ, jo lilas bildes te ievietot nevar bet pastmarkas nebildeju.
nu ja, es jau arii tikai kaa piemeeru mineeju, ko tu vareetu ielikt ieliec vienalga ko. aaa un linki arii der uz lielaam bildeem vai taadaam, kas tev liekas piemeerota izmeera.