forum.gif
Komju spečukiem jautājums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Komju spečukiem jautājums
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.11.13 09:05
 citēt
^ ar to arī vajadzēja sākt :)
Publicēts: 14.11.13 09:23
 citēt
Vai te blogā ir kāds reāls darbonis, kurš varētu uzlabot mani iMac? Ir gājuši gadi un nav jau vairs tas straujums, kas bija sākumā. Ja ir, tad droši PM:face-wink:
Publicēts: 14.11.13 09:49
 citēt
Jolan:Veikalā kur pirku kompi ieteica nomainīt proci uz Intel® Celeron® Processor G1620 un palielināt ram.Palīdzēs vai mēģina iesmērēt?

Es neieteiktu tajā veikalā vēlreiz iegriezties. Neesmu baigais proču experts (tipa tur AMD vs Intel, dual vs quad vs ...), bet ja tu viņiem prasīji upgreida iespējas priekš darbiem ar foto un viņi tev ar celeronu uzmācās, tad tas noteikti nav pareizi.
Publicēts: 14.11.13 09:51
 citēt
Jolan:Veikalā kur pirku kompi ieteica nomainīt proci uz Intel® Celeron® Processor G1620 un palielināt ram.Palīdzēs vai mēģina iesmērēt?

www.cpu-world.com...
uzlabojums jau būs.
Publicēts: 14.11.13 09:53 labots
 citēt
nesix, tas celerons ir IvyBridge. Par to jaudīgāks būs SandyBridge i5, bet cena atšķiras 4 reizes
Mātes plate gan arī būs jāmaina, un tas ir labi - pēcāk varēs ielikt kaut ko štengrāku.
kaut gan... www.cpu-world.com... nekas spīdošs nav gan.
Publicēts: 14.11.13 09:58
 citēt
versatile:... bet cena atšķiras 4 reizes

Un tu par to uztraucies ieteikdams kompja resursus cilvēkam ar 36MPix bildiņām?
Publicēts: 14.11.13 09:58
 citēt
www.tomshardware.com... reku var paskatīties, proči smuki salikti pa veiktspējām.
Publicēts: 14.11.13 09:59 labots
 citēt
nesix:

Nu tak acīredzams, ka cilvēks grib kapeiku iepist. Ja skatītos reāli, būtu skaidrs, ka normālam darbam tur vajag jaunu kompi; tas ir tāpat kā žigulim hromēt kapotu, lai meičas copētu - var, protams, bet ar vecu bumeru vai jaunu getzu labāk sanāks...
Publicēts: 14.11.13 10:55 labots
 citēt
1. SSD + RAM
2. CPU+MB+RAM+SSD
Publicēts: 14.11.13 11:07
 citēt
uljens:
2. CPU+MB+RAM+SSD
Ja maina visu šito, pie viena var baroklim arī aci uzmest :)
Publicēts: 14.11.13 12:18
 citēt
nesix:

...par jaudas pastūzi(klausīties mūziku)atdot 4000Ls vai par skandām 3500Ls man nav žēl,bet par KOMPI(kurš noveco jau nopērkot veikalā)man ir žēl maksāt ko lieku,jo arī uz šodienu bildes savam priekam es varu "kruķīt" uz esošā.Ja es varu apgreitoties pa lēto,tad tad ir to vērts,ja nē,tad mainīšu viņu kad nosprāgs pēc gadiem 5.:face-wink:
Publicēts: 14.11.13 12:49
 citēt
saliku Tev datoriņu jaunu. pcpartpicker.com...
Publicēts: 14.11.13 15:03
 citēt
Bildes:saliku Tev datoriņu jaunu. [url=http://pcpartpicker.com/p/229xF

uz]http://pcpartpicker.com/p/229xF
uz[/url] monitoru nepelnīti noskopojies...ir tak tur eizo par 5.8K
Publicēts: 14.11.13 15:11
 citēt
Jolan, tad sac ka Uljens ieteica:

Rams + SSD aptuveni 160ls apiesies, pec ziemas ieprc jaunu matesplati un cpu vel kadi 160ls un miers majas.
Publicēts: 14.11.13 15:39
 citēt
...brīvdienās arī ar to sākšu nodarboties
Publicēts: 14.11.13 15:53
 citēt
uzbūvē pats youtu.be...
Publicēts: 14.11.13 16:02 labots
 citēt
Man smadzenes par "plānu",lai pats uzbūvētu:face-wink:
Publicēts: 14.11.13 17:14
 citēt
Jolan:
nesix: Un tu par to uztraucies ieteikdams kompja resursus cilvēkam ar 36MPix bildiņām?

...par jaudas pastūzi(klausīties mūziku)atdot 4000Ls vai par skandām 3500Ls man nav žēl,bet par KOMPI(kurš noveco jau nopērkot veikalā)man ir žēl maksāt ko lieku,jo arī uz šodienu bildes savam priekam es varu "kruķīt" uz esošā.Ja es varu apgreitoties pa lēto,tad tad ir to vērts,ja nē,tad mainīšu viņu kad nosprāgs pēc gadiem 5.:face-wink:

Noveco viss. Naidas guldīšana vecā kompī ir vēl mazāk jēdzīga kā jauna pirkšana. Izņēmums varētu būt atmiņa, kas tagad ir lēta un ssd disks. Visādā ziņā ieteiktu uzreiz pirkt labu un nesatraukties par novecošanu. Pašam būvēt kompi ir jēga tik īpašos gadījumos.

Ja tagad pirktu, tad visticamāk izvēlētos liela ražotāja gatvu ar 6 kodolu maksimāli ātru servera klases procesoru, tā tai var ielikt vismaz 64, bet vēlams 128gb atmiņas un pcie ssd disku. Tāds nenovecos gadus 5-7. Vienīgi kaut kad vēlāk varēs vairāk atmiņas ielikt un lielāku disku - kad tie kļūs lētāki
Publicēts: 15.11.13 17:18
 citēt
ak34:
Jolan:

Noveco viss. Naidas guldīšana vecā kompī ir vēl mazāk jēdzīga kā jauna pirkšana. Izņēmums varētu būt atmiņa, kas tagad ir lēta un ssd disks. Visādā ziņā ieteiktu uzreiz pirkt labu un nesatraukties par novecošanu. Pašam būvēt kompi ir jēga tik īpašos gadījumos.

Ja tagad pirktu, tad visticamāk izvēlētos liela ražotāja gatvu ar 6 kodolu maksimāli ātru servera klases procesoru, tā tai var ielikt vismaz 64, bet vēlams 128gb atmiņas un pcie ssd disku. Tāds nenovecos gadus 5-7. Vienīgi kaut kad vēlāk varēs vairāk atmiņas ielikt un lielāku disku - kad tie kļūs lētāki

Mani māc nelabas aizdomas, ka pēdējos trīs gados kompji vairs nenoveco. Tiem ir piebremzējies progress.

Pieļauju, ka pēc gadiem trīs aizies jauns lēciens dēļ multimēdiju industrijas. Ienāks lētāki 4K monitori (par cik laptopu galā jau sāk ievērojama izšķirstpēja parādīties, domāju, drīz par lētu naudu ar tādu pašu punktiņu izmēru sāks ražot arī 30 collu ekrānus)... Un tad būs jauni pavērsieni tehnisku resursu nepieciešamībai.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):