forum.gif
Lemberga partijas priekšvēlēšanu plaģiāts.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Lemberga partijas priekšvēlēšanu plaģiāts.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.11.13 14:06 labots
 citēt
Šodien pastkastītē atradu apsveikumu svētkos no ZZS deputātes I.Grigules, kaut arī neesmu balsojis par to šaraškinu kantori, un arī nedomāju to darīt.

Bet sāku izjust zināmu cieņu, jo laikam būs WWII veterāne un šturmējusi Ivodzimu.

Publicēts: 12.11.13 14:15
 citēt
Publicēts: 12.11.13 14:18
 citēt
Diez, ar twiteri, draugiem u.c. figņu ir par maz, lai dalītos ar atradumiem pastkastītē?

Vai arī sen Voldis neko nav publicējies un Preiļu aborigēniem nav ko darīt?
Publicēts: 12.11.13 14:20 labots
 citēt
Paskastītē man tādas divas mētājās. Brīvību neviens nedāvina. Brīvība jāizcīna. Domāju, ka esam brīvi? Ko? Jau padirsām brīvību? Stulbais hokejs. Neskatīšos to vairs. re, arī polijā dzīvo Lembergs www.apollo.lv...
Publicēts: 12.11.13 14:24
 citēt
Nu ko lai dara, ar twiteri un traukiem esmu uz "jūs", bet, ja esi ZZS CK loceklis un šis tevi sāpina, tad atvainojos, bet pasaki saviem aktīvistiem, ka to pieminekli tomēr vajadzētu pazīt.
Publicēts: 12.11.13 14:32
 citēt
Schneider:Nu ko lai dara, ar twiteri un traukiem esmu uz "jūs", bet, ja esi ZZS CK loceklis un šis tevi sāpina, tad atvainojos, bet pasaki saviem aktīvistiem, ka to pieminekli tomēr vajadzētu pazīt.

Mazāk Tev vietējo dziru dzert vajag. Nē, patiešām. Tad nevajadzēs fotoblogā visādu politisku drazu publicēt.
Ar ZZS nav man nekāda sakara. Tieši tāpat kā Taviem atradumiem pastkastītē ar fotoblogu.
Publicēts: 12.11.13 14:37
 citēt
Es ar šodien tādu pat pastkastē atradu (gan ne Preiļos, bet Jelgavā). Un man pēc tās bildes ieraudzīšanas bija tās pašas asociācijas ar jau minēto pieminekli. Pat aģitāciju veicot, nabadziņiem idejas aptrūkušās, ka ar plaģiātismu jānodarbojas.
Publicēts: 12.11.13 14:38 labots
 citēt
Aiz ko tāds uzvilcies? Ja aiz politikas neredzi fotogrāfijas, tad tā ir tava nelaime, vakarā ierauj savu vietējo dziru, atslābinies, kādreiz gan beigsies tumšais rudens, gan arī pāries tava depresija.
Publicēts: 12.11.13 14:42
 citēt
Schneider:Aiz ko tāds uzvilcies? Ja aiz politikas neredzi fotogrāfijas, tad tā ir tava nelaime, vakarā ierauj savu vietējo dziru, atslābinies, kādreiz gan beigsies tumšais rudens, gan arī pāries tava depresija.

Var redzēt, ka mazu bērnu mīlētājs - žurnālists. Bez kliedzoša virsraksta nespēj sev uzmanību pievērst.
Publicēts: 12.11.13 14:49 labots
 citēt
Kas tur kliedzošs?
ZZS saistība ar Lembergu - ir.
Deputātes aktivitāte pirmsvēlēšanu gadā - ir.
Plaģiāts - neapstrīdams.

Bet tagad esi tik laipns un paskaidro tuvāk šo:
Bzh: Var redzēt, ka mazu bērnu mīlētājs - žurnālists.

Un vēl - mans topiks bija domāts pievērst uzmanību nožēlojamam vēlēšanu aģitācijas materiālam, nevis sev.
Publicēts: 12.11.13 14:52 labots
 citēt
Ļeņins arī bērnus mīlēja,. Kas tur slikts? Bērni viņu dievināja, mauzoleju uzbūvēja.

Publicēts: 12.11.13 14:57 labots
 citēt
Latvijai neraksturīga vide - ar tādiem pauguriem aļa kurgāniem, tajā pastkartē
bet tas par to Ivodžimu labais , arī iesmīkņāju, ka iedvesmas trūkums politiķu - dizaina veidotājiem
Pat foto šops nav palīdzējis

ja fonā būtu smuks Turaidas pilskalns - cita štelle, a tā :face-sad:
Publicēts: 12.11.13 15:00
 citēt
Zemnieki tas ir spēks !

Publicēts: 12.11.13 15:02
 citēt
Man ar šito sasaucas
Publicēts: 12.11.13 15:24 labots
 citēt
Man atkal otra līdzība, kas iešāvās prātā, nezinu gan kādēļ, bija šī:

Publicēts: 12.11.13 15:25
 citēt
nevajag meklēt to, kā nav. tad jau vispār karogu izmantot ir plaģiāts... domāt par neatkarību ir plaģiāts. sveikt. dzīvot - viss ir plaģiāts. līst te fotoblogā un komentēt - arī plaģiāts!!! Izdomājiet tak kaut ko sev jaunu, unikālu!!!
Publicēts: 12.11.13 15:34
 citēt
Es ar par īstajām vertībām !

Publicēts: 12.11.13 15:41
 citēt
Bildes:nevajag meklēt to, kā nav.

Topiks bija domāts nevis filozofēšanai par neatkarību un karoga izmantošanu tēlotājā mākslā, bet gan tiem vērīgajiem, kuri spēj pamanīt, ka abas bildes ir gandrīz identiskas.
Publicēts: 12.11.13 16:11
 citēt
Nupat konstatēju, ka mana kreisā roka un labā roka ir gandrīz identiskas. Āāāā'.
Publicēts: 12.11.13 17:00
 citēt
Nesatraucies, tas ir normāli, bīstamāk ir tad, ja ir pilnīgi identiskas kreisā roka ar labo kāju.
Publicēts: 12.11.13 17:32
 citēt
VValdis:Man ar šito sasaucas

Galīgi garām. Domāju, ka tie vīri krastmalā, ja būtu dzīvi, to jekabielas namu vispirms nosvilinātu, un tad aizmuktu uz Šveici. ..atšķirībā no mūsdienu lettiņiem, kuri vispirms aizmūk uz īriju, un tad ar muti dedzina visu Latviju.
Publicēts: 13.11.13 10:03
 citēt
Citagaisma:
VValdis:Man ar šito sasaucas

Galīgi garām. Domāju, ka tie vīri krastmalā, ja būtu dzīvi, to jekabielas namu vispirms nosvilinātu, un tad aizmuktu uz Šveici. ..atšķirībā no mūsdienu lettiņiem, kuri vispirms aizmūk uz īriju, un tad ar muti dedzina visu Latviju.

nevar nepiekrist :)
Publicēts: 13.11.13 10:18
 citēt
da tie pieminākļi takš pa lielam visi vienādi!
Publicēts: 15.11.13 23:06
 citēt
Schneider:Šodien pastkastītē atradu apsveikumu svētkos no ZZS deputātes I.Grigules, kaut arī neesmu balsojis par to šaraškinu kantori, un arī nedomāju to darīt.

Bet sāku izjust zināmu cieņu, jo laikam būs WWII veterāne un šturmējusi Ivodzimu.

Izskatās vairāk pompozi nevis patriotiski! 3 vīri (LV variantā), izskatās ka ne bez piepūles, stutē karogu. Pa vējam! Cik tas karogs sver?! Padomju zaldātiņš to izdarīja viens pats un vēl stāvēdams ne visai pateicīgā vietā... Smieklīgi, ja neteiktu vairāk:grimace:
Publicēts: 15.11.13 23:11 labots
 citēt
zombycop:Izskatās vairāk pompozi nevis patriotiski! 3 vīri (LV variantā), izskatās ka ne bez piepūles, stutē karogu. Pa vējam! Cik tas karogs sver?! Padomju zaldātiņš to izdarīja viens pats un vēl stāvēdams ne visai pateicīgā vietā... Smieklīgi, ja neteiktu vairāk:grimace:

PIETAM! Padomju zaldātiņam tās nemaz nebij Karogs bet MASKĀVĀ sarkanajā stūrītī nosperts GALDAUTS ! Ko izmanīgs čalis nospēra sašuva un VEDA ar LI-2 "Fočeties" , varen rēcīgs stāsts bija :face-grin::face-kiss:
Publicēts: 15.11.13 23:49
 citēt
zombycop:
Schneider:Šodien pastkastītē atradu apsveikumu svētkos no ZZS deputātes I.Grigules, kaut arī neesmu balsojis par to šaraškinu kantori, un arī nedomāju to darīt.

Izskatās vairāk pompozi nevis patriotiski! 3 vīri (LV variantā), izskatās ka ne bez piepūles, stutē karogu. Pa vējam! Cik tas karogs sver?! Padomju zaldātiņš to izdarīja viens pats un vēl stāvēdams ne visai pateicīgā vietā... Smieklīgi, ja neteiktu vairāk:grimace:

Oriģinālajā Rozentāla bildē "Rising the flag", no sešiem karogu stutējošiem mājās atgriezās trīs.
Publicēts: 16.11.13 00:22
 citēt
Publicēts: 16.11.13 00:41
 citēt
Sapper:http://instagram.com/p/gwFTvLEf9z/

Breksis tev avangardu ATKOĻIJA :):)
Publicēts: 16.11.13 01:16
 citēt
RobertsJ:Man atkal otra līdzība, kas iešāvās prātā, nezinu gan kādēļ, bija šī:

Jā tā ir labā! Stutētājam - marodierim uz katras rokas pa pulkstenim.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):