čau! draudzene manā datorā kko lejuplādēja no mail.ru. tad sākās hu..ņa . vērot vaļā chrome, atvērās uzreiz 3 cilnes - pati mail.ru lapa, mail.ru meklēšanas aģents un mail.ru vizualjnye zakladki. pixi.lv... mail.ru un aģentu varēju uninstall, bet ar zakladkām neko nevaru izdarīt. vērot vaļā jaunu cilni chrome, joprojām atveras zakladki
tā h*** baigi indīgā - grūti izravēt .... manā lielajā datorā lācis arī šito ievazāja - gan jau kaut ko verot vaļā .... Man nu ir deaktivizēts - bet augšējā rindā tomēr karājas (kaut arī nekatīvs)
mail.ru , visvieglāk noķert krievu torentos..., spaidi kādas filmas logā[skačaķ] , bet iekačājās šitā herņa ....... man arī bija. it kā iznīcināju, bet viņš periodiski izlien, laikkam kaut kur nomaskējies
atinstalē Chrome, paskaties vai nav kādi toolbari pienstalējušies, ja ir, tad tos ar nost. Izīrīt Chrome rooming mapi un system restore uz kādu iepriekšēju datumu (ja ir).
dansiga:tā h*** baigi indīgā - grūti izravēt .... manā lielajā datorā lācis arī šito ievazāja - gan jau kaut ko verot vaļā .... Man nu ir deaktivizēts - bet augšējā rindā tomēr karājas (kaut arī nekatīvs)