Nu nezinu, krievos braucām uz Embas poligonu laist raķetes. Tas ir Kazahstānā, ešelons iet ārpus visiem grafikiem, ar baigu gaidīšanu un citu vilcienu palaišanu visās stacijās, gulējām uz nārām lopu vagonā kā izsūtītie, un tas aizņēma gandrīz nedēļu. Vo, Lunim būtu eksotika...
Man ŠAUSMĪGI patīk braukt ar autobusiem un vilcieniem ! Riebjas mašīnas un lidmašīnas
O,ka būs laiks ,maucam ar bāni uz Kamčatku.
Uz Vladivastoku esmu braucis BAIGI PATIKA ! 7 dienas vilcienā ! Tādi skati aiz loga un PUBLIKA ! Atpakaļ lidoju ~14h LAMĀJOS labāk būt vēl 7 dienas braucis atpakal vilcienā. Brauciens gar Baikālu vien bija FANTASTIKA ! Ja gribi vari izbraukt arī virtuāli www.google.ru...
Viena no jokainākajām vietām ir monumentāli granītā veidotā Karasnojarskas stacija peroni viss. Kamēr bolijos pavadone paskaidroja "Mums te visādu Korejas youtu.be... un Ķinas DRAUGI youtu.be... bieži brauc tikties tapēc vajag IESPAIDĪGI !"
Ir stilu, situāciju un cilvēku būtības izpratne. Prakse arī ir, kaut nedižojos. Beidzot – tehnika, lai varētu izpildīt vēlamo Dienas fotokonkursa 2012 fināliste u.c. laureāte. Eju kājām, jo nav braucamā. Lūgums rakstīt uz - ieva.bruneniece@gmail.com
Tanzanite:Ir stilu, situāciju un cilvēku būtības izpratne. Prakse arī ir, kaut nedižojos. Beidzot – tehnika, lai varētu izpildīt vēlamo Dienas fotokonkursa 2012 fināliste u.c. laureāte. Eju kājām, jo nav braucamā. Lūgums rakstīt uz - ieva.bruneniece@gmail.com
Tanzanite:Ir stilu, situāciju un cilvēku būtības izpratne. Prakse arī ir, kaut nedižojos. Beidzot – tehnika, lai varētu izpildīt vēlamo Dienas fotokonkursa 2012 fināliste u.c. laureāte. Eju kājām, jo nav braucamā. Lūgums rakstīt uz - ieva.bruneniece@gmail.com
Šobrīd taisu savu mājas lapu un cenšos atlasīt bildes... Diemžēl neesmu uzskatījusi par vajadzību bildes tiražēt visos iespējamos veidos, tāpēc šur tur esmu tās izdzēsusi.
Šobrīd taisu savu mājas lapu un cenšos atlasīt bildes... Diemžēl neesmu uzskatījusi par vajadzību bildes tiražēt visos iespējamos veidos, tāpēc šur tur esmu tās izdzēsusi.
Pag, ja Andre prasa, tad jau prasītāji grib kaut ko no "dārgā gala"? Šie, pēc viņu web lapu bildēm spriežot, ir diezgan labi (t.i., man patīk un daudziem citiem arī): Jānis Ratnieks un sieva: janisratnieks.com Gatis Ločmelis: www.gatislocmelis.lv Kristaps Hercs: www.hercsfoto.lv Billijs Locs: billyart.net
Citi kāzu asociācijas biedri nav palikuši atmiņā... Vienīgi vēl Jānis Konons (www.janiskonons.lv), bet viņam nav daudz bilžu mājaslapā
Smukiņā a KUR tev pasākumu foto vai reportāžas ?
Paldies par uzmanību. Ja konkrētais cilvēks/pasūtītājs vēlas - parādīšu bildes no pasākumiem. Adrese paliek spēkā
Tanzanite:Paldies par uzmanību. Ja konkrētais cilvēks/pasūtītājs vēlas - parādīšu bildes no pasākumiem. Adrese paliek spēkā
Redzi saule , ja PIEDĀVĀJIES kaut kur par "Kaut ko" tam jābūt arī apskatāma , cita lieta ja TEV PIEDĀVĀ tad gan vari neko nepiedāvāt nerādīt , acīm redzot pasūtītājs tāpat zin ko tu vari dari. Konkrētajā gadījumā "andre" teksts skanēja kā PIEDĀVĀJIET , tu nepiedāvā bet lauzies klīrējies