forum.gif
PASĀKUMU fotogrāfs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / PASĀKUMU fotogrāfs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.11.13 14:38
 citēt
Lunis:
Tanzanite:Paldies par uzmanību. Ja konkrētais cilvēks/pasūtītājs vēlas - parādīšu bildes no pasākumiem. Adrese paliek spēkā:)

Redzi saule , ja PIEDĀVĀJIES kaut kur par "Kaut ko" tam jābūt arī apskatāma , cita lieta ja TEV PIEDĀVĀ tad gan vari neko nepiedāvāt nerādīt , acīm redzot pasūtītājs tāpat zin ko tu vari dari. Konkrētajā gadījumā "andre" teksts skanēja kā PIEDĀVĀJIET , tu nepiedāvā :face-wink::face-grin: bet lauzies klīrējies :face-grin::face-kiss:

Lunim - piedāvāju savu stilistiku un oriģinalitāti. Ar konkrētām adresēm.
Par kāzām biedrs laikam neminēja ne vārdu. Tās vēl nav izdevies bildēt, kaut tos murgus (arī fotogrāfu izpildījumā) esmu pietiekami redzējusi...:face-kiss:
Publicēts: 13.11.13 14:56 labots
 citēt
Tanzanite:Lunim - piedāvāju savu stilistiku un oriģinalitāti. Ar konkrētām adresēm.
Par kāzām biedrs laikam neminēja ne vārdu. Tās vēl nav izdevies bildēt, kaut tos murgus (arī fotogrāfu izpildījumā) esmu pietiekami redzējusi...:face-kiss:

Smukiņā , tev neviens najautā pēc "Kaut kā oriģināla" te jautā tikai un vienīgi PIEDĀVĀ PASĀKUMU FOTOGRĀFIJU tas ir reportāžas no PASĀKUMIEM . Tālāk jau "klients" tas ir Andre spriedīs kas viņam nepieciešams "B/W ar sraču un pirkstiem" vai "Bezgala oriģināli šedevri". Reinis un Billis dzirdēji piemērus KO VAJAG ? Tev nav gadījies BET tu ZINI KA VARI? Domā ka Andre arī zinās ka TU VARI ? Jums astrāla saite ?
Publicēts: 13.11.13 15:01
 citēt
Lunis:
Tanzanite:Lunim - piedāvāju savu stilistiku un oriģinalitāti. Ar konkrētām adresēm.

Smukiņā , tev neviens najautā pēc "Kautkā konkrēti" te jautā tikai un vienīgi PIEDĀVĀ PASĀKUMU FOTOGRĀFIJU tas ir reportāžas no PASĀKUMIEM . Tālāk jau "klients" tas ir Andre spriedīs kas viņam nepieciešams "B/W ar sraču un pirkstiem" vai "Bezgala oriģināli šedevri". Reinis un Billis dzirdēji piemērus KO VAJAG ? Tev nav gadījies BET tu ZINI KA VARI? Domā ka Andre arī zinās ka TU VARI ? Jums astrāla saite ?

Ejat, jūs, džeki ... Drīz paskatīsimies, kas kuram piedāvās.
Publicēts: 13.11.13 15:05
 citēt
Tanzanite: Ejat, jūs, džeki ... Drīz paskatīsimies, kas kuram piedāvās.

PIEDĀVĀS tam kurš DERĒS konkrētā gadījumā . DERĒŠANU nosaka NOVĒRTĒJOT iepriekš veiktus darbus vai saņemot ieteikumu no tā KURŠ IEPRIEKŠ novērtējis:):) "Uz pirkstiem" tev neviens neko nepiedāvās.
Publicēts: 13.11.13 15:07 labots
 citēt
Ā... vēl viens bija. Neatkarīgi no sižeta, viss tiek bildēts ar platleņķi! Esot augsts profesionālis. Varbūt Lunis var man palīdzēt atcerēties, kurš tas bija? :D
Publicēts: 13.11.13 15:11
 citēt
Luni, Tu tik tiešām esi foršs, un sapratu visu, ko gribēji pateikt. Tikai es ĻOTI gribu fotografēt un zinu, ka to VARU. Tas arī viss. Tagad gan beigšu:)
Publicēts: 13.11.13 15:24
 citēt
patīk man bildēt to, kas patīk, tak ēst arī gribās. bet ar skolas puikiem, kuriem mamma uz izlaidumu iedāvājusi dSLR un kuri sajūtās super - truper professionāļi un iesākumam bildē par dvadcāru vai sorokovņiku mazāksolīšanā nesacenšos.
Publicēts: 13.11.13 15:29 labots
 citēt
Ritz:Ā... vēl viens bija. Neatkarīgi no sižeta, viss tiek bildēts ar platleņķi! Esot augts profesionālis. Varbūt Lunis var man palīdzēt atcerēties, kurš tas bija? :D

Tu domāji šito vimeo.com...# ĻOTO modīga dāmīte :) 90% bilžu ir 16mm stiklu pietam vēl ar šhiftu tiltu :):) TU tā nevari.

Notikumu reportāžās pēdējos 10 gadus modē ir super platleņķi:) Nupat bildēju vispār ar 8mm , klienti milzīgs starptautisks monstrs bija starā :):) KATRAM savs , tieši tāpēc IZVĒLĀS NO PIEDĀVĀJUMA , nav piedāvājuma NAV IZVĒLES :):) STĀSTĪT var visu ko. Ar to ar LV auni izceļas "Stāsta" tā vietā lai PIEDĀVĀJUMĀ RĀDĪTU :)
Publicēts: 13.11.13 15:33 labots
 citēt
Tanzanite:Luni, Tu tik tiešām esi foršs, un sapratu visu, ko gribēji pateikt. Tikai es ĻOTI gribu fotografēt un zinu, ka to VARU. Tas arī viss. Tagad gan beigšu:)

Ja ZINI tad dari pavisam vienkārši UZBILDĒ un izmanto kā paraugu . Man kursabiedri Vacijā PILNĪBĀ visu ko vajadzēja PAŠI PASŪTĪJA paši uzbildēja. Tā dara ja KLIENTUS negrib sveķit. JA ZIN bet nav ko parādit MAZ CERĪBU kā kāds vēlēsies ko pasūtīt.
Publicēts: 13.11.13 15:35 labots
 citēt
Redzi, Luni, gaumes ir dažādas! Vieni būs starā par taviem 8mm, bet citi teiks: "man lūdzu kāzu fotogrāfu, kurš netaisa tās kroplīogās sejas bilžu malās". Aptuvens citāts no kāda foruma.
Tieši tāpēc nesaprotu tavu cepšanos par "popsīgo kāzu mākslu". Ja patīk, ņem tik ciet un esi laimīgs!
Publicēts: 13.11.13 15:38 labots
 citēt
Ritz:Redzi, Luni, gaumes ir dažādas! Vieni būs starā par taviem 8mm, bet citi teiks: "man lūdzu kāzu fotogrāfu, kurš netaisa tās kroplīogās sejas bilžu malās". Aptuvens citāts no kāda foruma.

PRECĪZI un nataisa "Miglas un šmigas" un sabildē visus kas atnākuši :) KATRAM savs. Tieši tāpēc ar IZVELE , nav izvēles nav biznesa:)

Reku piemēram skatos servisos 8mm farm8.staticflickr.com... vai farm8.staticflickr.com... un čupām citu :) Tie ir ļooti labi profi labs rietumu profu skolas izgājuši :)
Publicēts: 13.11.13 15:49
 citēt
Vajag bildēt tā kā pašam patīk, tad arī klienti būs tie, kas spēs novērtēt tavu darbu un gribēs rezultātu ko tu vari dot.
Publicēts: 13.11.13 15:53
 citēt
Billy:Vajag bildēt tā kā pašam patīk, tad arī klienti būs tie, kas spēs novērtēt tavu darbu un gribēs rezultātu ko tu vari dot.

+++
Ja tev pašam patīk, tad tomēr maza iespēja, ka esi vienīgais Latvijā, kuram patīk tādas bildes.
Publicēts: 13.11.13 15:56 labots
 citēt
Billy:Vajag bildēt tā kā pašam patīk, tad arī klienti būs tie, kas spēs novērtēt tavu darbu un gribēs rezultātu ko tu vari dot.

Vooo Billi . pareizi :) Tik viena nianse , mūsdienās ņemot vērā ļoti vājo "Speciālistu" izglītību un nekādo pieredzi diemžēl 90% bildētājiem PATĪK tikai tas kas "Patīk citiem" , neko citu šie ar nespēj tik Kopēt "kā citi" tieši tāpēc ar tāds daudzums vāju atdarinājumu , vienkārši nesakarīgu mēslu jo cilvēkam nevis PATĪK bet viņš zin "Tā ir kruta" bet pavilkt līdz tām nespēj jo NEMĀK :) Lielākā problēma ka Portfolio arī izskatās burtiski 1:1 un šai gadījumā ieslēdzas variants ZEMĀKĀ CENA / SKAĻĀKAIS VĀRDS :) Vaig tasīt SAVĀDĀK tad būs tik viens variants ŅEM / NEŅEM cenu noteiksi tu viens:)
Publicēts: 13.11.13 16:47
 citēt
Lunis:
Tanzanite:Luni, Tu tik tiešām esi foršs, un sapratu visu, ko gribēji pateikt. Tikai es ĻOTI gribu fotografēt un zinu, ka to VARU. Tas arī viss. Tagad gan beigšu:)

Ja ZINI tad dari pavisam vienkārši UZBILDĒ un izmanto kā paraugu . Man kursabiedri Vacijā PILNĪBĀ visu ko vajadzēja PAŠI PASŪTĪJA paši uzbildēja. Tā dara ja KLIENTUS negrib sveķit. JA ZIN bet nav ko parādit MAZ CERĪBU kā kāds vēlēsies ko pasūtīt.

Jā. Izdarīšu. p.s. Tikai, ja būtu klients, arī tos 90% sūdu nebūtu ņēmusi, pat par velti..
Publicēts: 13.11.13 17:36
 citēt
"klienti milzīgs starptautisks monstrs".....Luni,Tu tos klientus varētu te mums padalīt....visiem pietiktu!:face-grin::face-wink:
Publicēts: 13.11.13 18:25 labots
 citēt
reezijaB:"klienti milzīgs starptautisks monstrs".....Luni,Tu tos klientus varētu te mums padalīt....visiem pietiktu!:face-grin::face-wink:

TIE klienti no šejienes neko neņem , tikai "Dislokāciju" visu pārējo "Ņem līdz" ieskaitot MANI :) Parasti tie ir lieli korporatīvi klienti kam visu nodrošina tikpat lieli korporatīvi servisi. Mums tas pluss ka mēs esmam "Visur" līdz ar to 99% klientu nāk no partneriem uz partneriem :)
Publicēts: 13.11.13 20:21
 citēt
Andre taisa fotoaģentūru?
Publicēts: 13.11.13 20:29
 citēt
Lunis: Tik viena nianse , mūsdienās ņemot vērā ļoti vājo "Speciālistu" izglītību un nekādo pieredzi diemžēl 90% bildētājiem PATĪK tikai tas kas "Patīk citiem" , neko citu šie ar nespēj tik Kopēt "kā citi" tieši tāpēc ar tāds daudzums vāju atdarinājumu , vienkārši nesakarīgu mēslu jo cilvēkam nevis PATĪK bet viņš zin "Tā ir kruta" bet pavilkt līdz tām nespēj jo NEMĀK :) Lielākā problēma ka Portfolio arī izskatās burtiski 1:1 un šai gadījumā ieslēdzas variants ZEMĀKĀ CENA / SKAĻĀKAIS VĀRDS :) Vaig tasīt SAVĀDĀK tad būs tik viens variants ŅEM / NEŅEM cenu noteiksi tu viens:)

+++
Publicēts: 13.11.13 20:31
 citēt
reezijaB:"klienti milzīgs starptautisks monstrs".....Luni,Tu tos klientus varētu te mums padalīt....visiem pietiktu!:face-grin::face-wink:

A kam Tev Luņa klienti?;-0 Pašai savējo nav?
Ja nav savējo, tad jau svešie arī pie Tevis neies..
Publicēts: 13.11.13 20:48
 citēt
Gints: [url=www.frameart.lv]www.frameart.lv[/url]
Publicēts: 13.11.13 22:09 labots
 citēt
Adresīte jāraksta ar visu http:// citādi nekā. Tipa pēdējais reports 2011 gadā ?:) Kāzu foto SMUKI bet tīrākais šopārts kā 90% bildētāju :) BIEŽI uz pasākumiem kas "Nav kāzas" tas neiet cauri kad jātaisa lieli apjomi un uzreiz. TIPA bildes uzreiz no kameras praktiski , nav laika muhlīt var tik standarta scenāriju "automātā" uzmest tipa uzšarpot uzcelt piesātinājumu logučus salikt parasti ASISTENTS dara šķirojot tikai pēc formāta :face-wink:
Publicēts: 13.11.13 23:32
 citēt
Pas;akumi ir bildējami bieži un daudz, tikai publicēšanai nav atļauts. To ko var likt , ik pa reizei te ielieku.
Publicēts: 14.11.13 00:22
 citēt
esmu atvērts darba piedāvājumiem ;)
Publicēts: 14.11.13 00:44
 citēt
Šeit ir šis tas no pasākumiem:
www.flickr.com...
Šeit vis kaut kas cits:
kasparskurcens.1x.com...
Publicēts: 14.11.13 08:11
 citēt
oj pasakumu reportazhas es varu!
ir rutiina, tehnika, zinu kads ir +- noeksponets kadrs;
chupa ar dzelzhiem;
uzvalks;
Liepaja

www.imgfoto.lv
Publicēts: 14.11.13 11:26
 citēt

Tik bieži taisies beigt....bet nekādi nesanāk :( moš tā ir zīme no augšas...
Publicēts: 14.11.13 11:40
 citēt
Sergejs Babikovs.
serjoga
spaidijs
Publicēts: 14.11.13 12:33
 citēt
Varu bildēt pasākumus... pieredze ir... mājas lapa pa lielam eksistē tikai kontaktinformācijai.
Publicēts: 14.11.13 15:42
 citēt
Morgen!
ir zināma pieredze pasākumu bildēšanā :) Te ir daži publiski reporti - www.google.lv...

Ar cieņu.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas