forum.gif
Ziepis VS telefons
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ziepis VS telefons
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.11.13 18:10
 citēt
Sveiciens visiem!
Vienas sarunas iespaidā, nolēmu uzcept šādu topiku fotoblogā, lai iegūtu vispārēju priekštatu starp cilvēkiem, kas saistīti ar foto.
Tātad pāris citāti par ko arī varētu paspamot:
-ziepis ir izmirstoša suga, jo mūsdienu telefos norošina līdzvērtīgu kvalitāti
-uz ziepi nav vērts skatīties...vai nu telefons vai spogulis

Pats lietoju telefonu, ziepi un spoguli, kas man sadalīti pa pielietojuma sektoriem.
Publicēts: 14.11.13 18:18
 citēt
Pa telefonu es zvanu,ar ziepēm mazgājos un spogulī skatos cik skaists esmu :) par ko bazars?
Publicēts: 14.11.13 18:24 labots
 citēt
sandors:

Pats lietoju telefonu, ziepi un spoguli, kas man sadalīti pa pielietojuma sektoriem.

Visi minētie verķi man ir un arī katram ir savs "pielietojuma sektors".
Taču telefons, kaut arī gana pieklājīgi bildē (Galaxy Note), man starp fotogadžetiem pēdējā vietā- ergonomika galīgi nekāda.
Tādēļ arī tikai kā avārijas variants.
Publicēts: 14.11.13 18:34
 citēt
Jolan:Pa telefonu es zvanu,ar ziepēm mazgājos un spogulī skatos cik skaists esmu :) par ko bazars?

Nu tad tev viss kārtībā, vari naktīs mierīgu sirgi gulēt. :face-wink:
Publicēts: 14.11.13 18:37
 citēt
...tur jau tā lieta,ka nevaru normāli gulēt.Jūtu,ka palaižu kaut ko garām,tik nevaru ierubīties ko.Moška vajag tel/fot nopirkt?:face-grin:
Publicēts: 14.11.13 18:41
 citēt
sandors:Sveiciens visiem!
Vienas sarunas iespaidā, nolēmu uzcept šādu topiku fotoblogā, lai iegūtu vispārēju priekštatu starp cilvēkiem, kas saistīti ar foto.
Tātad pāris citāti par ko arī varētu paspamot:
-ziepis ir izmirstoša suga, jo mūsdienu telefos norošina līdzvērtīgu kvalitāti
-uz ziepi nav vērts skatīties...vai nu telefons vai spogulis

Vēl ir arī bezspoguļi ar lielām matricām :) Tur telefons noteikti kriiiiietni iepaliek. :)
Publicēts: 14.11.13 20:51
 citēt
Ar telefonu bildēju, lai iegūtu GPS koordinātes, jo loms naudu tērēt modulim :face-grin:
Publicēts: 14.11.13 22:16
 citēt
+Vavers
Ar Ķefeļonu vēl var transporta kustības sarakstus pieturā labi sabildēt, veikalā atrastu hvz vajadzīgu/nevajadzīgu mantu nobildēt un sievai čerez internett aizsūtīt turpat un uzreiz, lai paskatās - pirkt/nepirkt. Telefonbildēšanu lietoju tikai utilitāriem nolūkiem. Ziepjutrauku nav izdevies vēl dabā sastapt, kas price/performance (ar uzsvaru uz performance) kategorijā apmierinātu. Kad gribu bildēt, ņemu spoguļkameru ar maināmiem objektīviem un bildēju. Varbūt oldskūlīgs piegājiens, bet arī mūziku klausos, grāmatas lasu un filmas skatos, nevis mūziku blenžu televizorā, grāmatas klausos audioierakstā un par filmām lasu recenzijas ;) :)
Publicēts: 14.11.13 22:26 labots
 citēt
Ziepi nelietiju jau sen un spoguleni mājas un pjanku vajadzībām ar praktiski nē man pietiek ar teleponu , lai sauktos DIŽENĒ VĀRDĀ par youtu.be... :face-wink::face-grin:
Publicēts: 14.11.13 23:46 labots
 citēt
Ar telefonu kruta knipsēt (Galaxy s2 lietoju), tikai ļoti pietrūkst jēdzīga fokusēšanās + optiskais zūms..
Telefona bildes:
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 15.11.13 07:30
 citēt
Priede:+Vavers
Ar Ķefeļonu vēl var transporta kustības sarakstus pieturā labi sabildēt, veikalā atrastu hvz vajadzīgu/nevajadzīgu mantu nobildēt un sievai čerez internett aizsūtīt turpat un uzreiz, lai paskatās - pirkt/nepirkt. Telefonbildēšanu lietoju tikai utilitāriem nolūkiem. Ziepjutrauku nav izdevies vēl dabā sastapt, kas price/performance (ar uzsvaru uz performance) kategorijā apmierinātu. Kad gribu bildēt, ņemu spoguļkameru ar maināmiem objektīviem un bildēju. Varbūt oldskūlīgs piegājiens, bet arī mūziku klausos, grāmatas lasu un filmas skatos, nevis mūziku blenžu televizorā, grāmatas klausos audioierakstā un par filmām lasu recenzijas ;) :)
a par grāmatu audio ierakstiem Tu tā ZRJA... zrja...
Publicēts: 15.11.13 08:47
 citēt
Bildes:
Priede:+Vavers
a par grāmatu audio ierakstiem Tu tā ZRJA... zrja...

vienīgais,kur es redzu tam pielietojumu ir garos pārbraucienos ar autiņu,citādāk es nestādos priekšā-sēdi uz dīvānā mājās un klausies grāmatu :face-wink:
Publicēts: 15.11.13 10:35
 citēt

vienīgais,kur es redzu tam pielietojumu ir garos pārbraucienos ar autiņu,citādāk es nestādos priekšā-sēdi uz dīvānā mājās un klausies grāmatu :face-wink:

Nu švaki ar tevi....es gan klausos, pārsvarā gan lekcijas vai semināru. Un daru to braucot velo treniņos, vai vienkārši vingrojot, mājās šiverējot pa virtuvi, kādreiz braucot mašīnā, ejot ar sīci ārā pastaigāties, vai kad ilgāk kautkur nākās gaidīt....tā kā varianti ir.
Publicēts: 15.11.13 10:37
 citēt
Jolan:

PRECĪZI , tieši tā ar tiek viss "Lasīts" garajos pārbraucienos :)
Publicēts: 15.11.13 10:44
 citēt
Jolan:Pa telefonu es zvanu,ar ziepēm mazgājos un spogulī skatos cik skaists esmu :) par ko bazars?

Pareizi! Izklausās tik cilvēcīgi!

Telefoni ir tik uzlaboti, tikai tāpēc, lai tie cilvēki pirktu vēl un vēl Ūber krutos telefonus ar kuriem var darīt JEBKO.
Kāpēc visu būtu jābildē ar telefonu, ja tas verķis domāts zvanīšanai, nu ok ņemiet un bildējiet ar trubu, bet ja zvana?? Ko tad? labs kadrs paslīd garām.
Bildējiet veseli...
Publicēts: 15.11.13 10:46
 citēt
75% no laika telefons, 20% - apskata rakstīšanai iedota kamera, atlikušais - personīgais bezspogulis vai filma.
Kadru skaitam līdzīgi, tik telefons ar apskata kameru mainās vietām.
A ko, sūdīgas telefonbildes?
www.photosight.ru...
www.photosight.ru...
instagram.com...
instagram.com...

s4 šai vajadzībai vispār ideāls, jo labāk tur baterija.
Publicēts: 15.11.13 10:48
 citēt
dolldia:ņemiet un bildējiet ar trubu, bet ja zvana??

Esmu dzirdējis, ka dažiem no dārgākajiem modeļiem esot iespēja zvanu atteikt - nospiest tādu sarkanu podziņu un zvanītājs pazūd.
Ja nopietni, tad telefons der ikdienas snapshotiem, kam kameru ne vienmēr paņemsi līdzi. Un uz fotoaparātu sab transportā cilvēki skatās greizi, telefonu pat neievēro.
Publicēts: 15.11.13 10:52
 citēt
Nu jā, tā jau ir. Ir, ir.

Redzēsim, cik ilgi ziepīši vilks.
Publicēts: 15.11.13 10:52
 citēt
versatile:
dolldia:ņemiet un bildējiet ar trubu, bet ja zvana??

Esmu dzirdējis, ka dažiem no dārgākajiem modeļiem esot iespēja zvanu atteikt - nospiest tādu sarkanu podziņu un zvanītājs pazūd.
Ja nopietni, tad telefons der ikdienas snapshotiem, kam kameru ne vienmēr paņemsi līdzi. Un uz fotoaparātu sab transportā cilvēki skatās greizi, telefonu pat neievēro.

Vislabākā kamera ir tā, kura Tev ir līdzi, kad to vajag...

kas vainas šīm telefonbildēm?
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 15.11.13 10:53 labots
 citēt
dolldia:Nu jā, tā jau ir. Ir, ir.

Redzēsim, cik ilgi ziepīši vilks.

Redzkur zamzungziepim Galaxy S4 Zoom ir pievienota zvanīšanas opcija! :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt