forum.gif
bilzu pecapstrade, mekleju "retoucher"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / bilzu pecapstrade, mekleju "retoucher"
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.11.13 13:59
 citēt
Netieku vairs pati gala, un vispar man nepatik. Sapratu ka jamekle palidziba, bet kur un cik tas maksa, nu vismaz apmeram?
Publicēts: 15.11.13 14:03
 citēt
Varu piedāvāt savus pakalpojumus - esmu ar mieru visas resaizot kādos izmēros gribi, piegriezt visām clarity 30%, katru trešo nedaudz pataisnot un apkropot. Un visām uzlikt vinjetēšanu, lai mākslinieciskāk un profesionālāk izskatās.

Cena - 30saņķiki par bildi. Ja partija sākas no 100 bildēm. :D
Publicēts: 15.11.13 14:07
 citēt
man vajag bebju bildem, galvenais adas korekcija, pumpas, sausa adina utt
Publicēts: 15.11.13 16:21
 citēt
aadu pecapstradat varu, dodzhburns, krasu korekcija utt, no 5-20ls par bildi...nu taa pljus minus
Publicēts: 15.11.13 16:35
 citēt
imgfoto:aadu pecapstradat varu, dodzhburns, krasu korekcija utt, no 5-20ls par bildi...nu taa pljus minus

ticu ka ir daudzi kas var, bet par tadu naudu es diemzel nevaru atlauties, paldies!
Publicēts: 15.11.13 18:52
 citēt
priore:Bērns jāapstrādā tā, lai bilžu pēcapstrādi nemaz nevajag. Turklāt, viņš ir tik jaukiņš ar visādiem puņķīšiem un atlupušām ādiņām, tik mīļojams un lutināms! Kāpēc bildēs jāmelo, it kā Bērns būtu kā neizkrāsota marmora skulptūra?

tu manas bernu bildes esi redzejusi?
Publicēts: 15.11.13 22:00
 citēt
Lafoto, smukas bildes, prieks skatīties :) Neliekas "pāršopētas"...
Publicēts: 15.11.13 22:28 labots
 citēt
Eksistē WEBi kur tāpat kā "Taisu WEBlapas" var iesniegt piedāvājumus "Apstrādāju bildes" cenas atkarībā no GALA produkta nebija nekādas kosmiskas. Standarta "Kāzu komplekts" vidēji maksāja ~25Ls , Lieizmēra bildes žurnālu vāki plākāti atkarībā no izmēra no 5eur līdz 100Eur :):) Gabaldarab samaksa ar karti varēj maksāt:)
Publicēts: 15.11.13 22:39
 citēt
Lunis:Eksistē WEBi kur tāpat kā "Taisu WEBlapas" var iesniegt piedāvājumus "Apstrādāju bildes" cenas atkarībā no GALA produkta nebija nekādas kosmiskas. Standarta "Kāzu komplekts" vidēji maksāja ~25Ls , Lieizmēra bildes žurnālu vāki plākāti atkarībā no izmēra no 5eur līdz 100Eur :):) Gabaldarab samaksa ar karti varēj maksāt:)

isteniba uzsakot te diskusiju par tadiem webiem biju ari domajusi, nezinaju ka te tik daudz vietejo makslenieku! Paldies visiem par vestulitem!
Es tikai nepareizi izteicos, man nav bernu bildes, bet zidainu, max 2 ned jauni. Bernu bildem protams adai neko nedaru.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):