forum.gif
Kalendāra izveide
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kalendāra izveide
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.11.13 21:12
 citēt
Sveiki, Foto lielmeistari... :)

Man interesētu cik aptuveni varētu prasīt par 12 fotogrāfijām uzņēmumam priekš kalendāra... Jābildē nevis meitenes vai zēni, bet gan Eiro naudiņas...
Publicēts: 19.11.13 21:15 labots
 citēt
O, interesanti, man arii gribas zinaat, ko lielie guru atbildees.. ;)))
Publicēts: 19.11.13 22:18
 citēt
manuprāt prasi tik, par cik Tu esi ar mieru to paveikt, nevis skaties pa cik kāds cits to darītu..
Publicēts: 19.11.13 22:18
 citēt
Pavisam elementāri , paprasi no katra nomināla pa vienam papīrītim un ripiņai , pilnīgi pietiks :) :) :)
Eiro ir septiņi banknošu nomināli: 5, 10, 20, 50, 100, 200 un 500 €= 885 € + ripiņas pīrādziņiem.............. un daudzi nav prasīts, tikai 7 papīrīši un pats būsi priecīgs :)
Publicēts: 19.11.13 22:23
 citēt
A kas ir pasūtītājs? Ja Latvijas banka, tad var prasīt arī pa divi papīrīši no katra nomināla.
Publicēts: 19.11.13 22:26
 citēt
240 Ls ar visu maketu, bildes nopirkt stokos, buus kvalitativak un atrak neka pasham chakareties, darbs 1,5 stundaam:)
Publicēts: 19.11.13 22:37
 citēt
Pasūtītājs ir kkāda finanšu vai tamlīdzīga firma...

Es gribētu zināt aptuveno summu jo tiešām nav nemazākās jausmas cik parasti tāds pakalpojums maksā...

Martc- visiem darbiem ir savi sliekšņi, griesti un pagrabi un es piemēram tos dotajā brīdī nezinu!!!
Publicēts: 19.11.13 22:45
 citēt
Amazon:Pasūtītājs ir kkāda finanšu vai tamlīdzīga firma...

Es gribētu zināt aptuveno summu jo tiešām nav nemazākās jausmas cik parasti tāds pakalpojums maksā...

Martc- visiem darbiem ir savi sliekšņi, griesti un pagrabi un es piemēram tos dotajā brīdī nezinu!!!

griesti ir atkarīgi no profesionālajām spējām, slieksnis jāliek tāds lai Tu varētu tam pārkāpt pāri :big_smile:
Publicēts: 19.11.13 22:47
 citēt
Atrodi kādu, kas izdarīs, + 10-20 % sev pašam.
Publicēts: 20.11.13 00:26
 citēt
Šādas lietas var nopirkt gatavas , līmenī un stilā kādā pats ne mūžam nepavilksi. Stokos pilns ar variācijām par Eiro tēmu bezgalīgos variantos ieskaitot iespraustus pēcpusē ar manīju:):)
Publicēts: 20.11.13 00:42
 citēt
Lunis:Šādas lietas var nopirkt gatavas , līmenī un stilā kādā pats ne mūžam nepavilksi. Stokos pilns ar variācijām par Eiro tēmu bezgalīgos variantos ieskaitot iespraustus pēcpusē ar manīju:):)

aha - pilni stoki ar LV eiromonētām kā tad....

Banknotes man ir perfektas no abām pusēm + caurspīdīgais variants - sabildēju kad šitos taisīju:

www.youtube.com...

www.youtube.com...

Tā arī bija - rekvizītos bija pie 1000eur.
Publicēts: 20.11.13 00:50
 citēt
A par honorāru... Nu normālu kalendāru taisa mākslinieks, datorgrafiķis, fotogrāfs pēc viņa (mākslinieka norādēm) un maketātājs - visu kopējais honorārs 800-1500LVL (fotogrāfam max 300)

Ja draņķīgs gadījums tad mākslinieks veic arī datorgrafiķa funkcijas - gala cena krīt, fotogrāfa honorārs arī.

Un katastrofa ja to dara fotogrāfs divatā ar maketētāju :D :D Tad viņu honorārs ir 200LVL abiem kopā un vēl viņus lamā jo kalendārs draņķīgs.
Publicēts: 20.11.13 01:10
 citēt
Maris:
Lunis:Šādas lietas var nopirkt gatavas , līmenī un stilā kādā pats ne mūžam nepavilksi. Stokos pilns ar variācijām par Eiro tēmu bezgalīgos variantos ieskaitot iespraustus pēcpusē ar manīju:):)

aha - pilni stoki ar LV eiromonētām kā tad....

Banknotes man ir perfektas no abām pusēm + caurspīdīgais variants - sabildēju kad šitos taisīju:

www.youtube.com...

www.youtube.com...

Tā arī bija - rekvizītos bija pie 1000eur.

APŠAUBU ka "Pasūtītājs" būs pat iedomājies par Metāla naudu vai LV Eurikiem:):)
Publicēts: 20.11.13 01:14
 citēt
Nu tas jāprasa pasūtītājam, aģentūrai kuras copywriteris konceptu radīja vai vēl precīzāk pie dizainera.
Publicēts: 20.11.13 01:17 labots
 citēt
Maris:Nu tas jāprasa pasūtītājam, aģentūrai kuras copywriteris konceptu radīja vai vēl precīzāk pie dizainera.

Spriežot pēc jautājumiem tur NAV aģentūras bet gan "Šaraška" kurai kalendāru vaiag uzbacāt ar eurikiem :):) Reziēm šitādi pasūtītāji labi jo nekā nejēdz un neierobežo , citreiz katastrofa jo "Zin kā vaiga " :):) Man piemēram vienu orģinālu kalendāru šogad nopirka , vienkarši "Puika kam kāposts" bij kādai no modelēm un šis NOPIRKA visu konceptu un kalendāri pasūtīja un apmaksāja:):)
Publicēts: 20.11.13 01:29
 citēt
Tiko bildēju ko līdzīgu kā tik priekš kalendāra, maketēt vēl nemaketējām, jo pasūtītājs ar mākslinieku pēdējos štrihus velk. Budžets bildēšana ar maketu kopā 1200eiri. Kad būs vis gatavs tad katram pēc nopelniem arī sadalīs šefene. Par bildēšanu bija runa par 300 eiriem.
Publicēts: 20.11.13 09:15
 citēt
Nezinu kur jūs tik labas cenas ņemat... Mēs tikko uztaisījām vienu pasūtījumiņu A3 7lapas+ kartons zem lata par visu gatavu, tas gan ar klienta bildītēm un 2800 tirāžu.
Publicēts: 20.11.13 10:05
 citēt
Ir jau starpība vai tirgo kartonu un tinti klienta atmiņas kartes iztīrīšanai vai taisa glancētu projektu ar konkrētu mērķi/fīlingu/galarezultētu.
Publicēts: 20.11.13 10:13
 citēt
nepaarspiilesim :)
Publicēts: 20.11.13 11:15
 citēt
13 bildes = 20 Ls + torte ir pietiekoši un nav ko ccerēt ka ir muļķi kas par tām bildēm maksās vairāk :grimace:
Publicēts: 20.11.13 13:08
 citēt
Vienojāmies pa 50 ls + vajadzīgo rekvizītu iegāde un vajag 6 bildes pārējās piepirks no stokiem... galvenais attēlus sasaistīt ar eiro un tajos mēnešos attiecīgām aktualitātēm... un jāpabeidz 2nedēļu laikā... tākā rezultātus noteikti atrādīšu un varēsit brīvi kritizēt! ;):bad_smile:
Publicēts: 20.11.13 16:07
 citēt
Oliss:13 bildes = 20 Ls + torte ir pietiekoši un nav ko ccerēt ka ir muļķi kas par tām bildēm maksās vairāk :grimace:

Nav nekādi muļķi, amatieriskā knipsēšanā piepelnoties var jav kāds pa 20ls un torti taisīt. Bildējot katalogam, kā piemērs juvelieriszstrādājumi, ko nākas bieži bildēt , iet no 4 līdz 7 ls par pozīciju, atkarībā cik rakursos vajag konkreto priekšmetu. Tas pats arī līdzīgi preču katalogiem, bet tur parasti iziet uz kvantumu un arī uz vienu rakursu tad sanāk 3-3,5ls par pozīciju.
Cenu sastāda iesaistītās tehnikas izmantošana, tās ir 2-3 studijas gaismas , softbox, macro zibene un attiecīgi objektīvi. Ir b ildēti juvelierizstrādājumi uz Hasselblad, tad par pozīciju iet cenas sākot no 20ls.
Publicēts: 20.11.13 21:41 labots
 citēt
par kalendaaru viss atkariigs no uzdevuma, no fotografeshanas dienu skaita, sarezgiitiibas, iesaistiito cilveeku, ir nemts par kalendaariem no 300 liidz 4000

www.youtube.com...

www.youtube.com...

www.youtube.com...
Publicēts: 20.11.13 22:50
 citēt
imgfoto:Nezinu kur jūs tik labas cenas ņemat... Mēs tikko uztaisījām vienu pasūtījumiņu A3 7lapas+ kartons zem lata par visu gatavu, tas gan ar klienta bildītēm un 2800 tirāžu.

Tā tas tirgus tiek izpists. Tāpat kā Norgē polis palien zem iztikas minimuma. Nē nu ir redzēti frukti, kuri palien zem lata pie tirāžas 2800. Vispār kartonu neapdrukā, bet papīru pie konkrētas gramāžas.
Publicēts: 20.11.13 23:12
 citēt
rg_:
imgfoto:Nezinu kur jūs tik labas cenas ņemat... Mēs tikko uztaisījām vienu pasūtījumiņu A3 7lapas+ kartons zem lata par visu gatavu, tas gan ar klienta bildītēm un 2800 tirāžu.

Tā tas tirgus tiek izpists. Tāpat kā Norgē polis palien zem iztikas minimuma. Nē nu ir redzēti frukti, kuri palien zem lata pie tirāžas 2800. Vispār kartonu neapdrukā, bet papīru pie konkrētas gramāžas.

Ir redzēti tie lētie drukātāji, kvalitāte parasti drausmīga, bet pa lielam klientam maz jēgas no kvalitātes, jo neko labāku par kādas avīzes druku nav redzējuši un arī nav bijis ar ko salīdzināt.
Publicēts: 20.11.13 23:21
 citēt
Tu par ko tagad par leetu druku vai par to kas jaadrukaa?
Publicēts: 21.11.13 11:57
 citēt
Es jau te sāku skumt - titāna sagataves darbā nav atvestas. Ukraiņi uz zvanu atbild: "Skiļko vgonov?"
Šis gan patika.
Cik laimīgs jūtos, ka savulaik "neuzķēros" uz OBXS opera dzīves jaukumiem.
Padomājot par iespēju apgādāt ģimeni, ārzemēs skolot bērnus - fotogrāfējot...
Nenosodiet bargi. Mīlu metālu.
Kā māceklis dzirdēju: "Darbs mkīl muļķus. Un tas esot abpusēji".
Par ko arī izjūtu (klusu) prieku.
Mūsu auto vīri, sākot ar tolaik populārajiem Biķerniekiem, līdz Dakāru redzējušiem ir teikuši - esot viens no labākajiem meistariem. Ar piebildi - šaipus Daugavai...:face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):