Vajag pūderētāju (vai divas) 100 dakterīšu korporatīvajiem portretiem pārdaugavā. Bildēšana divos vai trijos piegājienos pa trim, četrām stundām (tajās parasti pusi sastāda gaidīšana - dakterīši aizņemti ļaudis). Nekādu smago meikapu nevajag - kungiem degunus, lai nespīd, piepūderēt, dāmām kā nu kurai... - kā redzat pāri tāpat iet filtri - primārais novākt spīdumu un kādu tumšāku pindzeli sejas korekcijai. Jāstrādā žigli (viņi nenāk vienmērīgā plūsmā, bet bariņos)
Atnāk pie fotogrāfa kundze "savos gados" un lūdz uztaisīt bildi, bet lai izskatoties pēc iespējas smukāk. Tas atbild: Līdz 30 mēs izskatāmies tā, kādus mūs radījis Dievs, starp 30 un 50 - kādus sevi uztaisām paši. Bet pēc 50 - tā, kādi esam pelnījuši būt.
Schneider:Atnāk pie fotogrāfa kundze "savos gados" un lūdz uztaisīt bildi, bet lai izskatoties pēc iespējas smukāk. Tas atbild: Līdz 30 mēs izskatāmies tā, kādus mūs radījis Dievs, starp 30 un 50 - kādus sevi uztaisām paši. Bet pēc 50 - tā, kādi esam pelnījuši būt.
Tā kundze drīzāk būs nākusi pie daktera Fotogrāfam jau nav tiesību spriedelēt par izskatu - skaties savām dakterienēm pabārstīsi šitādas pērles un kad vajadzēs viņu palīdzību... sapotēs bildētāju pēc labākajiem darts paraugiem.
Bildes:epiesauc nelaimi: Tev tak esot noslieces, vot atnāks ar TT un atrisinās jautājumu, lai zonā pēc tam nav jācieš...
Kādas? Uz dakterēm???
Nocitēšu, ja Tev paslīdēja garām:
Mārīt! Ir nelielas problēmas. Tava rajona uzticības cilvēks (lasi - MVD) ziņo - esot šim pasažierim reģistrēta interese par pusaudžiem / pusaudzēm. Ahtung. Zonā - nežēlo. (C) Voldis
Interesanti, ko Voldis darīs, kad uzzinās, ka laikā, kurā viņš ir iefantazējis savu dienestu, tāds MVD vispār nav pastāvējis, bet nosaukums tai ministrijai ir bijis МООП (Миинистерство охраны общественного порядка)... Nabadziņš, nāksies pārrakstīt visas savas varonīgās kara gaitas.
Dakterīšus vajag bildēt viņu raksturīgajā vidē - aizmugurē redzams uzšķērsts līķis, piemēram. u.t.t.
V.
P.s. Divus gadus atpakaļ bildēju dakterīšus vairākās poliklīnikās, attiecīgi izklausās kaut kāds baigais naivisms (par pūderēšanu). Uz katru desmitu dakterīšu jārēķinās ar divām modelēm (kam patīk bildēties un kam nebūtu pretenzijas tur pūderēties, uzacis izraut u.t.t.) Ar kādām piecām tantēm, kas pasākumam pieiet neitrāli, ar kādu vienu, kas neieradīsies, un ar kādiem trijiem ļoti neapmierinātiem subjectiem, kas visādi jāapvārdo un jāmēģina no sevis izspiest viss šarms, lai šamās atraujas no pacientu rindas un atskrien nobildēties.
Bet kopējā atmosfēra ir aptuveni tāda - fiksi, fiksi... Tur zvans, tā daktere tāda un tāda nāk. Ātri'atri... Pag, man vajag vēl šitā un no šitā sāna, ja nu tā labāk vēl no šīs puses. Vsjo, daktere skrien pie saviem pacientiem.
Var jau būt, ka esi kaut kā iebarojis tās iestādes un attieksme būs savādāka, bet šaubos.
Manā gadījumā bija "a ļa, ko tā vadība atkal izdomājusi, nav laika un vispār man neviens nevar likt bildēties, mani pacienti gaida". Tā es iztrūkstošos pēc tam atsevišķi medīju katrā iestādē vēl divas reizes. Attiecīgi vajag čeklisti ar vārdiem un uzvārdiem, lai nomedītie atķeksējas, ka ir nobildēti.
Vaards:Dakterīšus vajag bildēt viņu raksturīgajā vidē
Muļķības! To viņas pašas ar mobiļņikiem, viena otru. Var. Mierīgi. Ja jau sauc fotomeistaru, tad sagaida, ka uztaisīs kaut ko vairāk, nekā ir īstenībā.
Vaards: Divus gadus atpakaļ bildēju dakterīšus vairākās poliklīnikās, attiecīgi izklausās kaut kāds baigais naivisms (par pūderēšanu). Uz katru desmitu dakterīšu jārēķinās ar divām modelēm (kam patīk bildēties un kam nebūtu pretenzijas tur pūderēties, uzacis izraut u.t.t.)
Nu man būs vairāk kā 100 dakterīši aiz muguras - protams, ka 2/3 uztraucās vai izskatīsies gana glauni, kaut kāds satraukums utt., bet pūderi gan neviens naidīgi nav uztvēris - un bez tā bildēt... nu tur dundukam jābūt...
Ar ārstiem vispār viegli - kantoru darbinieki ir stipri tramīgāki.