forum.gif
PS un LR par 8Ls mēnesī!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / PS un LR par 8Ls mēnesī!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.11.13 22:59
 citēt
fstoppers.com...

Kādas jūsu domas par šo?
Publicēts: 20.11.13 23:07
 citēt
Nekādas
Publicēts: 20.11.13 23:10
 citēt
LR tāpat neko dargi nemaksā, protams ja prīvātām vajadzībām tad laikam nav izdevīgi , bet tā Retail versija kaut kādi 05ls izmaksāja, un pēc tam tikai uz nākošo piepirrkt upgrade. PS vispār palieliek maz aktuāls, ja nav taisāma māksla.
Publicēts: 21.11.13 00:36
 citēt
UldisMuzikants:man aizdomas, ka Ps ir tik labs, ka Adobe vairs nevar izdomāt, kā turpināt pastāvēt, tāpēc paŗiet uz pakalpojuma paŗdošanu, kas saucas CC. Faktiski, ja ir Canon DPP vai Lr, pietiek ar jebkuru Ps versiju darba pabeigšanai. nu, varbūt, sākot no septītā Ps.

A šeit ir baigi gudrā doma iekšā!

Reāls arguments kamdēļ nevajag maksāt par On-line versiju - jo tagad ADOBE ir spiesta katru reizi izspiest no sevis kaut ko tik jēdzīgu, lai lietotāji būtu ieinteresēti iegādāties jaunu versiju. Ja tādas motivācijas viņiem vairāk nebūs, progress būtiski piebremzēsies.

Jo Adobe šobrīd konkurē tikai ar Adobi.
Publicēts: 21.11.13 00:52
 citēt
Jā, bet kaut kur tas PS ir jādabūn...
Publicēts: 21.11.13 09:08
 citēt
ar mazu piebildi: " ...to those photography customers who own a previous version of Photoshop Photoshop Extended, or Creative Suite, version CS3 or later"

līdz ar to jābūt pamatlicenzei, kas maksā ~400$
Publicēts: 21.11.13 09:23 labots
 citēt
uljens:ar mazu piebildi: " ...to those photography customers who own a previous version of Photoshop Photoshop Extended, or Creative Suite, version CS3 or later"

līdz ar to jābūt pamatlicenzei, kas maksā ~400$

Ne līdz 2.decembrim. Šobrīd ir akcija, ka tas vairs nav spēkā un tiem, kas tagad piesakās uz subscription nav nepieciešams iepriekš iegādātas CS3 vai jaunākas licenzes.

Es jau esmu pieteicies un viss strādā!
Publicēts: 21.11.13 09:27
 citēt
^ ā, jā, sasteidzu, neizlasot visu līdz galam, vainīgs :)
Publicēts: 21.11.13 10:03
 citēt
Pārdevos adobei.
Publicēts: 21.11.13 10:10
 citēt
vienīgais, vai nemainīsies cenu politika pēc 1.gada., kas notiks ja iznāks jauna versija vai ja nevēlēsies turpmāk izmantot pakalpojumu.
Publicēts: 21.11.13 10:17
 citēt
pēc gada gan jau mainīsies, a jauna versija ir cenā cc, ja pareizi visu saprotu.
Publicēts: 21.11.13 10:40
 citēt
versatile:pēc gada gan jau mainīsies, a jauna versija ir cenā cc, ja pareizi visu saprotu.

Ja esmu pareizi sapratis, tad kamēr neatsakies no paņemtā piedāvājuma par šī brīža cenu tad arī to maksāsi.

Lielais CC pluss tiešām ir tas, ka visas turpmākās Photoshop un Lightroom versijas tiek automātiski piešķirtas CC lietotājiem.

Takā par šo ikmēneša cenu tu dabūn arī visas nākamās versijas līdzko tās ir publiski pieejamas.
Publicēts: 21.11.13 10:55
 citēt
Akcija dikti kārdinoša; nav tik traka tā nauda, toties nekāda čakara nākotnē... Vienmēr atbalsts visiem rawiem...
Publicēts: 21.11.13 11:00
 citēt
Billy:Lielais CC pluss tiešām ir tas, ka visas turpmākās Photoshop un Lightroom versijas tiek automātiski piešķirtas CC lietotājiem.

es gan nebūtu tik pārliecināts. ^par šo gan nekas nav teikts. bet...tad jau manīs
Publicēts: 21.11.13 11:06
 citēt
Kamēr maksāsi, tikmēr būs pieejamas pēdējās versijas. Tikko pārtrauksi maksāt - programmas vairs nestrādās. Pēdējais arī ir lielākais šīs sistēmas trūkums. Diez vai arī šāda īre sanāk īpaši dārgāka, ja daudz maz regulāri atjauno Abobes programmatūru.
Publicēts: 21.11.13 11:57
 citēt
Nesanāk, tur jau tā lieta. Dārgāk /drusku/ sanāk, ja atjaunojas uz katru otro, ne katru versiju, vismaz tā kaut kad rēķināju, tiesa, ne par vienu šopu, bet par paku.
Publicēts: 01.12.13 03:28
 citēt
Nu, tā, iepirku.
Mīnuss tāds, ka piedāvājums spēkā tikai gadu, katru mēnesi no kartes novelk vienam mēnesim - es neiedziļinājos, padomāju, ka uzreiz par gadu jāmaksā, citādāk būtu uzreiz jau nopircis - bet 100ls pirkums lika padomāt. Nu un, kad izdomāju, ka ir ok, izrādās, ka tas ir monthly maksājums :)
Mīnuss tur, ka pēc gada viņi piedāvās abonementu turpināt par tad pieejamajām cenām - tā ka nekāds mūža dīls nesanāk. Bet nu, kas to lai zina, kādas cenas tad būs - tad arī skatīsies.
Publicēts: 01.12.13 15:26
 citēt
Es sapratu, ka pēc gada paliek šī pati piedāvājuma cena, ja neatsakies un neizdomā atkal pieteikties...
Publicēts: 01.12.13 15:40 labots
 citēt
Nu es gan stipri miegains biju, kad pirku (skat. posta laiku), bet tur bija šitā:
www.adobe.com...
After the first 12 months, we will automatically renew your contract based on the current price of the offering.

Iespējams, pārlasījos, jo vakar, pie maksāšanas, likās ka tur ir "then current price" - bet ja paliekam pie šitiem 13 EUR/mēn, arī tad ir dikti skaisti. Un tas, ka var uz 2 datoriem lietot, vispār lieliski.
Uz darba datora sev privāti pirkto gan, iespējams, nevar, bet tas jāpajautā kādam licencēšanas specam.
Publicēts: 01.12.13 15:45
 citēt
Bet fakts, ka kompī (win 8.1, Office 2007, PS+LR CC) nav kreisā softa... patīkami. Jāpagaida, kad sakārtosies autortiesības, un būs civilizēti pieejami netflixi un hulu, tad arī filmas un seriālus nevajadzēs "aizņemties". Mūzikai jau tagad ir Spotify.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):