forum.gif
lt un ee
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / lt un ee
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.11.13 08:55
 citēt
kaadas ir Lietuvas un Igaunijas fotolapas līdzīgas šai ?
Publicēts: 21.11.13 08:57
 citēt
Publicēts: 21.11.13 09:01
 citēt
Interesanti.... ejam skatīties.
Publicēts: 21.11.13 09:06
 citēt
O kādi kadri, Olallā!
Publicēts: 21.11.13 10:35 labots
 citēt
interesanti +1
Publicēts: 21.11.13 12:22 labots
 citēt
KŪdra ar ī ir VIENĪGĀ tada normālā:) Brīdi pat draudzējās ar Blogu , uzrīkoja kopēju PLENĒRU Krāslavā BET blogs nepavilka viņiem līdz visas balvas savāca Leiši un mūsējie kaut kā "Apvainojās" :) Vēl bija interesanta fiška Leiši jaunā paaudze komunicē TIKAI Angliski , vecā paaudze Krieviski , Mūsējie īsti nejēdza ne vienu ne otru :face-wink::face-grin:
Publicēts: 21.11.13 12:38
 citēt
Lunis:Mūsējie īsti nejēdza ne vienu ne otru :face-wink::face-grin:

Tāpēc arī fotogrāfēt nevar iemācīties. :amazing:
Publicēts: 21.11.13 12:49 labots
 citēt
Lunis: Mūsējie īsti nejēdza ne vienu ne otru :face-wink::face-grin:

Ko nu muldi, varbūt tie leiši bija tikuši uz lauku vecenīšu sapulci, Latvijas jaunā paaudze angliski komunicē ne sliktāk par leišiem, vecākā - tādā pašā līmenī zina krievu valodu.
Es, kad pie mums uz svētkiem atbrauc Utenas delegācija ar pašdarbniekiem un viņējo Utenos savivaldybes fotogrāfu Adolfas'u, ar visiem komunicēju lietuviski, Polijā un Slovākijā krogos, veikalos, uz ielas un transportā iztieku pilnīgi bez kādām boksterēšanām krieviski, angliski vai surdotulkojuma ar pirkstiem.
Tā, ka nebrauc eņģēs latviešu vecākajai paaudzei par valodu nezināšanu, man 55, ja kas. :grimace::grimace::grimace:
Publicēts: 21.11.13 15:11 labots
 citēt
Lunis:...uzrīkoja kopēju PLENĒRU Krāslavā BET blogs nepavilka viņiem līdz visas balvas savāca Leiši un mūsējie kaut kā "Apvainojās" :) Vēl bija interesanta fiška Leiši jaunā paaudze komunicē TIKAI Angliski , vecā paaudze Krieviski , Mūsējie īsti nejēdza ne vienu ne otru :face-wink::face-grin:

es, piemēram, piedalījos (braucu), lai atpūstos, ne, lai uzvarētu un mums bija pašiem sava jaukā kompānija - lieniiterulz, Dambis, Alksnis, mandariina
Publicēts: 21.11.13 15:14 labots
 citēt
Lunis:KŪdra ar ī ir VIENĪGĀ tada normālā:) Brīdi pat draudzējās ar Blogu , uzrīkoja kopēju PLENĒRU Krāslavā BET blogs nepavilka viņiem līdz visas balvas savāca Leiši un mūsējie kaut kā "Apvainojās" :) Vēl bija interesanta fiška Leiši jaunā paaudze komunicē TIKAI Angliski , vecā paaudze Krieviski , Mūsējie īsti nejēdza ne vienu ne otru :face-wink::face-grin:

un kas vainas efoto.lt? kas tur nenormāls?
Publicēts: 21.11.13 15:18 labots
 citēt
uljens:es, piemēram, piedalījos (braucu), lai atpūstos, ne, lai uzvarētu un mums bija pašiem sava jaukā kompānija - lieniiterulz, Dambis, Alksnis, mandariina
PROTAMS un es ar šos visus pasākumus uztveri VIENĪGI kā tussus relaxsama. Toties Leišiem par cik tur bija taka KONKURS TO uztvērā ka tas PIE VIŅIEM pieņemts :) Man vēl patika manas miļotās sexretārītes atstāts "Leitis ar mani Angliski , tad Krieviski , es šim liku saprast ka runāšu tikai Latviski" tā kautkā :) Tad vēl Sandra potīti salauza . Pelle kā allaž pūtās utt :):) Starp citu man vēl tagad ir kolekcijā tā Leišu uzvarētjbilde SUPERĪGS KADRS !

Vēl kļūda bija pasākuma rīkošana Angliski jo kā izrādījās 2/3 gan Leišu gan mūsējo šo valodu pietiekami nesaprot.
Publicēts: 21.11.13 15:27
 citēt
Lunis: ...manas miļotās sexretārītes atstāts "Leitis ar mani Angliski , tad Krieviski , es šim liku saprast ka runāšu tikai Latviski"...

Nu tā laikam ir dabīgi blonda abos galos.
Publicēts: 21.11.13 15:31 labots
 citēt
Nu tādu mums netrūkst:):) BET bilžu ŠĀDU mums nebij ne tuvu. Galvenās balvas ieguvēja bilde.

Fotokudra.lv un Fotoblog.lv kopējā plenērā Kraslavā 2009 gadā

Vispār Leišiem jaunai paaudzei BĒDĪGA pieredze ar Latviju. Atceroties kā Ogrē prezentējās Leišu Foto pasākumu organizators un Fotokudras boss Mindaugs , kā Ogre izgāzās ar savu "Balagānu" brrrrrrrr. Piekodies boss uz skatuves sāka pļaskas , Mangulis laist modernās čestuškas gičas pavadījumā , lekties "Jums Lietuvā tā var !?" Uz ko Leitis Mindaugs turpat uz skatuves visai nervozi atcirta "Vispār es uz Foto pasākumu atbraucu" vairāk šis Latvijā nerādās :)
Publicēts: 21.11.13 15:40
 citēt
Tūlīt mani nolamās par politnekorektumu (nepolitkorektumu???), bet Krāslavā, ja nemaldos, vienu no daudzajām pasaules tautībām, kura ir kārtīguma un godīguma iemiesojums, mīļi un laipni, bez nekādām nepatikas pazīmēm, apzīmē ar vārdu "nūdaguļi".
Publicēts: 21.11.13 19:40 labots
 citēt
andre:kaadas ir Lietuvas un Igaunijas fotolapas līdzīgas šai ?
www.efoto.lt...
Publicēts: 21.11.13 20:31
 citēt
Gaisma:http://fotokudra.lt/
zombycop:
andre:kaadas ir Lietuvas un Igaunijas fotolapas līdzīgas šai ?
http://www.efoto.lt/nuotraukos/foto_srautas

0oo, viņiem arī bilžu izmēri jēdzīgi, ne to chto fot0blogā
Publicēts: 21.11.13 20:34
 citēt
Estiem ir varen jauka lapiņa: www.fotokala.ee
Publicēts: 21.11.13 21:14 labots
 citēt
Visi skries uz kūdru! :D
Mācīsies likt bildes smukas un lielas.Valodu arī mēģinās jēgt gan krievu, gan angļu! :D

Skatos atkal, tur tak nav neviena slikta bilde... varbūt kāda pa reitai parastāka, bet kvalitatīvi atkal izvelk.
Publicēts: 21.11.13 23:31 labots
 citēt
dolldia:Visi skries uz kūdru! :D
Mācīsies likt bildes smukas un lielas.Valodu arī mēģinās jēgt gan krievu, gan angļu! :D

Skatos atkal, tur tak nav neviena slikta bilde... varbūt kāda pa reitai parastāka, bet kvalitatīvi atkal izvelk.

TUR ir dzelžaina kārtība tai ziņa ka "Vājos" šie vienkārši nežēlīgi nokož jau sākumā :face-wink::face-grin: Tu jau gan nesaprati ko Požerskis teica Ogrē , tur gadu desmitiem cienā princips tu AR MUMS vai TEVIS NAV :):) Ja AR MUMS tevi zivilks arī no lieliem sūdiem ja NE AR MUMS tevi noraks pa tīro un ātri :face-wink::face-grin: TĀPĒC pie šiem ir līmenis un STIPRIE vājos vienkārši apkož jau sākumā , tie galvas nemaz neriskē ceļt :):)
Publicēts: 22.11.13 02:05
 citēt

Vispār Leišiem jaunai paaudzei BĒDĪGA pieredze ar Latviju. Atceroties kā Ogrē prezentējās Leišu Foto pasākumu organizators un Fotokudras boss Mindaugs , kā Ogre izgāzās ar savu "Balagānu" brrrrrrrr. Piekodies boss uz skatuves sāka pļaskas , Mangulis laist modernās čestuškas gičas pavadījumā , lekties "Jums Lietuvā tā var !?" Uz ko Leitis Mindaugs turpat uz skatuves visai nervozi atcirta "Vispār es uz Foto pasākumu atbraucu" vairāk šis Latvijā nerādās :)

LUNI, a par kādu Ogres pasākumu Tu te raksti? Neko no Tevis minētā neatceros, kaut arī PATS vadīju šo pasākumu.
Varbūt kaut ko sajauci karstumā?
Publicēts: 22.11.13 02:23 labots
 citēt
ZG:LUNI, a par kādu Ogres pasākumu Tu te raksti? Neko no Tevis minētā neatceros, kaut arī PATS vadīju šo pasākumu.
Varbūt kaut ko sajauci karstumā?

Nesajaucu gan , man tai brīdī bija MILZĪGS kauns par "Ogres balagānu" , kad Mangulis uz gičas sāka bacāt častuškas "Tiko sacērēts" un manāmi nestabils šļupstošs šefs mikrafonā jautāja Mindaugam "A jūs Leiši šitā varat , nevarat!" Uz ko Mindaugs palūdza mikrafonu atbildēja "Vispār es uz Foto pasākumu esmu atbraucis". Tad es vienkārši cēlos un gāju laukā. Nolēmu nepiedalīties kādu laiku vairs šajos cirkos , gadu izlaidu. Šogad boss arī izcēlās DAIĻRUNĪBĀ tik pēc pasākuma banketā . Tas TEICAMI parādīja kāpēc tur IR KĀ IR ka "Stāsta deklarē VIENU bet patiesībā dara pilnīgi pa 180* citu" , kad pielejās tad ar runā tieši to ko domā , PATIESĪBAS mirklis:)
Publicēts: 22.11.13 10:46
 citēt
Lunis:BET bilžu ŠĀDU mums nebij ne tuvu.

Neteiktu, ka tā galvenā bilde ir kaut kas mega izcils un kruts... Kādas kakas tad mūsējie tur piedāvājā pretī?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):