Sveiciens visiem starptautiskajā izgulējumu dienā!!!! t.b. piedāvājums visiem spameriem atraut savas pēcpuses no krēsliem, lai nerastos lieki izsēdējumi
smartins:Sveiciens visiem starptautiskajā izgulējumu dienā!!!! t.b. piedāvājums visiem spameriem atraut savas pēcpuses no krēsliem, lai nerastos lieki izsēdējumi
Alibaba:"Jāatceras, ka pietiek ar divām stundām nekustīgā stāvoklī, lai rastos izgulējums."
Ko nu stāsti-lācs vakar visu dienu nogulēja migā pie teļļuka..
Alibaba neko nestāsta, to klārē eksperti tai apollo rakstā Un ja cilvēks nav paralizēts vai nemaņā piedzēries, tad visai pagrūti nogulēt nekustīgi kaut stundu. Atceros trakajā jaunībā sanāca lopiski pielikties un kaut kur šķūnī neērtā pozā aizmigt, tā nogulēju roku ka likās jau kaput, atgāja vairākas stundas, drausmīga tirpoņa
Alibaba: Atceros trakajā jaunībā sanāca lopiski pielikties un kaut kur šķūnī neērtā pozā aizmigt, tā nogulēju roku ka likās jau kaput, atgāja vairākas stundas, drausmīga tirpoņa
He-he, man arī no trakās jaunības epizode: Atbraucam rīta pusē, labi saķitējušies, ar Ižu no lauku baļļuka, nokrītam gulēt, es vēl kā cilvēks, bet čoms ar visu moča ķiveri galvā. 70-to vidū bija modē tādas, ar lielu nagu priekšā. Šis bija visu nakti grozījies, bet caur vēderu pārvelties traucē tas lielais nags. Visu nākamo dienu bija ar stīvu kaklu, galvu pagrozīt nevarēja, kā vēl sprandu neapgrieza...
Schneider:... labi saķitējušies, ar Ižu no lauku baļļuka, nokrītam gulēt, es vēl kā cilvēks, bet čoms ar visu moča ķiveri galvā.
Drošs paņēmiens, tikumība garantēta. Reiz vienās kāzās kāds "eksperts" no rīta apstaigāja visus gulētājus un saklasificēja - tie, kas gulējuši ar visām kurpēm ir tikumīgi, tie kas noāvušies - tur tikumība zem liela jautājuma
Meduslacis:
Ko nu stāsti-lācs vakar visu dienu nogulēja migā pie teļļuka..
Alibaba neko nestāsta, to klārē eksperti tai apollo rakstā Un ja cilvēks nav paralizēts vai nemaņā piedzēries, tad visai pagrūti nogulēt nekustīgi kaut stundu. Atceros trakajā jaunībā sanāca lopiski pielikties un kaut kur šķūnī neērtā pozā aizmigt, tā nogulēju roku ka likās jau kaput, atgāja vairākas stundas, drausmīga tirpoņa
Naf go gulet šķūnītī.. Mīkstā jauka silta midziņā ir ērtāk par ērtu..lācs var visu ziemu nogulet..
Nu, daudz esmu redzējis, dzirdējis, piedzīvojis. Tik precīzu komentu! Šeit jau aiz nikiem slēpjas. To , manuprāt, var tikai Sieviete pateikt! Jauku vakaru!