forum.gif
Nezinu, kā atbildēt.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nezinu, kā atbildēt.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.11.13 15:58
 citēt
Saņēmu šādu jautājumu"Sveiki, gribeeju tikai pajautaat, ja nav nosleepums , kuru kameru Juus izmantojat, vienkaarshi fantastiskas bildes un nakts rezhiims uz ugunjoshanu diezgan iespaidiigs lai jauks vakars"

Negribu palikt atbildi parādā, bet melot arī nevaru. Mulsina tikai viena jautājuma daļa "nakts rezhiims uz ugunjoshanu diezgan iespaidiigs". manai kamerai tādu nav. Lūdzu palīdziet.
Publicēts: 21.11.13 16:02
 citēt
Tak esi cilvēks, pasaki, kur kursos gāji :)
Publicēts: 21.11.13 16:03
 citēt
Atbildi ļoti vienkārši: "Naw nekahds noslehpums, ismantoju kameru Xxxxx X-XX, bes nakts rezhihma, tew ari lai jauks wakars, patihkami sapnni nakti un veiksmihga rihtdeena"
Publicēts: 21.11.13 16:06
 citēt
saki, ka patiesībā gribētu būt canonists, bet nelaimīgas sagadīšanās dēļ mokos ar sony :D
Publicēts: 21.11.13 16:07
 citēt
sarunā randiņu un klātienē visu nodemonstrē - i kameru, i iespaidīgu uguņošanu, i nakts režīmu :grimace:
Publicēts: 21.11.13 16:08
 citēt
VValdis: vienkaarshi fantastiskas bildes

:haha: nojaušu ka ome tā nebija :grimace:
Publicēts: 21.11.13 16:09
 citēt
jā, atslēgvārds- nakts režīms :D
Publicēts: 21.11.13 16:09
 citēt
Canonam arī nav nakts režims uz uguņošanu. Patiesībā ar sony es nemokos, bet moku citus:face-wink:. Uzrakstīju visu kā ir - nesprata, vajag režīmu. Ko lai tādam saka?
Publicēts: 21.11.13 16:14
 citēt
VValdis:Canonam arī nav nakts režims uz uguņošanu. Patiesībā ar sony es nemokos, bet moku citus:face-wink:. Uzrakstīju visu kā ir - nesprata, vajag režīmu. Ko lai tādam saka?

------------

nevari rakstīt, ka esi ar mieru parādīt ar taustāmiem piemēriem?
Publicēts: 21.11.13 16:21
 citēt
Tik daudz laika, kā taustāmi izstāstīt negribu.
Publicēts: 21.11.13 16:43
 citēt
placebo:sarunā randiņu un klātienē visu nodemonstrē - i kameru, i iespaidīgu uguņošanu, i nakts režīmu :grimace:
kā Voldis teica vienai meitenei: atbrauc, iedošu pačamdīt :D
Publicēts: 21.11.13 16:51
 citēt
Bildes:kā Voldis teica vienai meitenei: atbrauc, iedošu pačamdīt :D

izskatās, ka tev vesels dosjē uz Voldemortu savākts - viss iegaumēts un iegrāmatots :face-glasses:
Publicēts: 21.11.13 16:53
 citēt
placebo:
Bildes:kā Voldis teica vienai meitenei: atbrauc, iedošu pačamdīt :D

izskatās, ka tev vesels dosjē uz Voldemortu savākts - viss iegaumēts un iegrāmatots :face-glasses:
da nē, man atmiņa laba.
Publicēts: 21.11.13 16:58
 citēt
Autors mēģina glaimot pats sev? :)
Publicēts: 21.11.13 16:58
 citēt
Bildes:
placebo: izskatās, ka tev vesels dosjē uz Voldemortu savākts - viss iegaumēts un iegrāmatots :face-glasses:
da nē, man atmiņa laba.

Nē, nē. Vienkārši nenoticis Mīkstais...
Gan jau uz ielas zonas puši satiks. :face-wink:
Publicēts: 21.11.13 17:02
 citēt
placebo:sarunā randiņu un klātienē visu nodemonstrē - i kameru, i iespaidīgu uguņošanu, i nakts režīmu :grimace:
Derēs tikai tad, ja viņa ir smukiņa :big_smile:
Publicēts: 21.11.13 17:03
 citēt
NIN:Autors mēģina glaimot pats sev? :)
Ha! Man arī tā liekas. :face-grin:
Un tur jau arī problēmas sakne - ko tad pats sev ieteiks? :grimace:
Publicēts: 21.11.13 23:56
 citēt
VValdiņam svētki - re kā lielās ar viena neziinīša sajūsmas spiedzieniem ;-)))
Publicēts: 22.11.13 00:07 labots
 citēt
VValdis:Saņēmu šādu jautājumu"Sveiki, gribeeju tikai pajautaat, ja nav nosleepums , kuru kameru Juus izmantojat, vienkaarshi fantastiskas bildes un nakts rezhiims uz ugunjoshanu diezgan iespaidiigs lai jauks vakars"

Negribu palikt atbildi parādā, bet melot arī nevaru. Mulsina tikai viena jautājuma daļa "nakts rezhiims uz ugunjoshanu diezgan iespaidiigs". manai kamerai tādu nav. Lūdzu palīdziet.

A ja nu pavisam vienkārši - tieši tā kā bildēji, tā arī uzraksti. Vienīgi Bloga stilā tas īsti nebūs - uz naivu jautājumu vienkārši un bez iedomības atbildēt...:face-smile:
Publicēts: 22.11.13 01:04
 citēt
Atcerieties filmu no bērnības Elektronika piedzīvojumi? "Uri, uznai, gģe u ņevo knopka????" :P
Publicēts: 22.11.13 01:41
 citēt
sony a57 un www.youtube.com...
Publicēts: 22.11.13 12:42
 citēt

+++
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):