Biju un patika, jo apskatīju un izmēģināju mani interesējošās lietas. Patīkami pārsteidza mana senā partnera Sony ekspozīcija, kas no mārketinga un imidža veidošanas viedokļa bija viena no labākajām. Nu protams, ka subjektīvi! Un te čaļi, kas to uztaisījuš: Front row left (sitting): Sokabe Taku, the Responsible Designer Front row middle (sitting): Sudo Takahiro, Design Leader Front row right (sitting): Daisuke Sato, Product Planner Back row left (standing): Hosoi Masaharu, Responsible for optical design. Back row middle (standing): Hasegawa Yoichi, Responsible for autofocus design. Back row right (standing): Foshan Sakiken, Responsible for quality design.
Man jau Sony kvartāls galvenokārt interesēja, paprovēju vienu objektīvu, apmeklēju vienu semināru un vēl priecājos, ka neapmeklēju vienu citu semināru Izstādē varēja aplūkot smukas bildes. Pat suni nobildēju, ko vēl var vēlēties.
dolldia:Man jau Sony kvartāls galvenokārt interesēja, paprovēju vienu objektīvu, apmeklēju vienu semināru un vēl priecājos, ka neapmeklēju vienu citu semināru Izstādē varēja aplūkot smukas bildes. Pat suni nobildēju, ko vēl var vēlēties.
Tu ar suni saskaņoji, citādi vēl ieliksi kalendārā un tiksi pie nepatikšanām sakarā ar autortiesībām ?
jau krietni labaaks un bagaataaks. iesaku visiem, jo vairaak cilveeku atnaaks jo labaak shis pasaakums buus naakotnee. tadaa veidaa atbalstiet foto jomu !
Jā bet mūsu "Pilnmēness gariņi" un klimektēriskās daiļavas laikam šim beigās būs piegriezušās , sen nav manīts , tik Face un Fotodomā darbijas protams ar Nekrapolē
Photodom Borovkovs ieliek vienu bildi pusgadā ....
Nes - nodauzījos šodien gandrīz visu dienu, tik cik, ka satiku paziņas, iepazinos ar vienu blogeri ;-) pafotografēju ar 610 .... apmeklētie 2 semināri - izmesta nanuda ....
Un pārdevēji arī daži galīgi dunduki .... prasam, ar ko atšķiras 2 SIRUI sta'tivi konkrēti - šis pablenž un saka - ar cenu .... BĻIN! Citā stendā es pārdevēju māčiju kā centrālo kolonnu izvilk un noliekt uz sāniem ;-)))))
NIKON tak Latvijā nekad nav bijuši TIRGOTĀJI kas ko jēdz ne normālas pārstāvniecības Atceros Eglītim tos Leišus uzrīdīju RELI saplēsos pirms tam ar dumjām NIKON bābām
Lunis:Es saku par NIKON , nezinu kāds sakars ar BFS ?
a dansiga par BFS tirgoņiem runā! bet Nikon stendam kāreiz nekādas vainas nebija! Rene tur visu laiku runāja un Eglītis ar.. tā ka bija kas atbild uz jautājumiem, ne tā kā BFS stendā!
No fotoražotājiem Nikon stends ir visvājākais. Vienīgā jēga no šādas izstādes ir iespēja vienā vietā "patausīt" tehniku, kas uz vietas Latvijā parasti nav pieejama. Patika Sony & Fuji bija labi, jo varēja redzēt svarīgāko viņu tehniku un saprast, ka Fuji 55-200 ir gandrīz vai pārāk liels. Vērtīgākais gan bija canon - šie ir atvilkuši viss šī brīža super-tele stiklus. Varēja beidzot paturēt rokās jauno 600/4 un 200-400/4. Pārsteigums bija 200-400/4 - negaidīju ka būs tik smags. Cerēju, ka fotografēšanai no rokas būs labāk piemērots, bet ir ok. Vienīgi bez monopoda būs grūti.
Tajā bija apskatāms un pataustāms pilnīgi viss, ko sirds kāro - Pentax pilnīgi visi jaunie limitedi ar sarkano strīpiņu, Pentax jaunais 560mm tele, Pentax k-3, Pentax 645D, ko ar savu karti kārtīgi paklikšķināju, lai saprastu, vai man autofokuss patīk. Izrāadās, ka baigi labi autofokusējas (mājās rawus pētot).
Pie kanona stenda vislielākā piekrišana - tur cilvēki bija aplipuši kā mušas. Kā jau kanonisti. Tomēr jārespektē - tur bija izstāījuši gan visas filmējamās pusfoto-kameras (man neinteresē), gan visa veida tele objektīvus, kas jau uz statīviem un ar pieskrūvētiem bodijiem klāt, skaties un priecājies.
Pašam ļoti patika Zamdega seminārs! Tas man likās labākais no visiem uz kuriem biju. A Drāzniekam vispār kursi jātaisa, būtu liels pieprasījums ja būtu sistemātisks plāns par gaismām.
Galvenokārt gāju, lai apskatītu fotogrāfiju izstādes. Un tā arī nesapratu, kāpēc dažām izstādēm ir apraksti, dažām - nav. Izskatījās sasteigti un pavirši kārtotas.
andre:Pašam ļoti patika Zamdega seminārs! Tas man likās labākais no visiem uz kuriem biju. A Drāzniekam vispār kursi jātaisa, būtu liels pieprasījums ja būtu sistemātisks plāns par gaismām.
man ar tas patika ļoti! Tavs seminārs ar bija labs un atraktīvs (jo īpaši paskaidrojums kamdēļ šo to nobildēsi LV) ! Jūsu abu simināri bija ļoti patīkama pārmaiņa pēc vakardienas Jansonkunga murga!
Pasākumam galīgi nebija ne vainas. Prieks, ka tie kas pagājušogad tur nebija tad šogad labi to kompensēja. Canon stends šogad bija daudz pārāks kā Nikon stends gan lielā mērā bija vilšanās. Jauno Nikon DF apskatīt nevarēja un arī 58mm bija pieejams tikai foto studijā kurā visu laiku tika nodarbināts.
Prieks par Fujifilm stendu kurā arī varēja apskatīt visus jaunākos X sērijas modeļus.