Es kā vienmērīgā baterflajā , bez saspringuma laižu kā jebkurā ikdienā Saraustīt nav prātīgi , citādi ka mazie nervozie dumiķi tvaiku mizdams raustīdamies tāds nomīž visu brilli un zandales
Tas ka tev mute kā laidara vārti, bet smadzenes līdzi nevelk, kur nu vēl darbi, jau daudziem te ir skaidrs Atšķirībā no tevis, man ir draugi, nevis draudziņi - nepiesien te savas zilās lietas citiem
Tev tādi specifiski kompleksi , tāpat kā draudziņiem , tie sūri cepās par stilu un prestižu Meitenēm nepatīk tādi kompleksaini nervozi narcisi
Piekrītu - precīzi aprakstīji savu sāpi Bet diez vai jau tev arī tas ir savarīgi - jo tev taču ir draudziņi
arī - bet tas pakārtoti reklāmai par strobistiem ... Tas "viens" ir mūsu aktīvākais, kurš ne tikai bubināja, bet arī uzrakstīja organizatoriem :_) Man zināmie cilvēki, kas bija uz to pasākumu - visi ir neapmierināti!
Nezinu kā seminārā, bet Canon stendā viņš normāli stāstīja un nekādus strobistus nereklamēja, līdz galam gan diemžēl nenosēdēju, jo aizgāju uz andre semināru.
dansiga:arī - bet tas pakārtoti reklāmai par strobistiem ... Tas "viens" ir mūsu aktīvākais, kurš ne tikai bubināja, bet arī uzrakstīja organizatoriem :_) Man zināmie cilvēki, kas bija uz to pasākumu - visi ir neapmierināti!
Nu es aprunājos ar Ojāru par to pasākumu. Ziniet, izrādās,ka šis visu to 3 dienu laikā ir norunājis lekcijas kopumā 21 stundu,un tas nelaimīgais seminārs bija otrās dienas pēcpusdienā, tad nu iztēlojieties vai cilvēks var kvalitatīvi to novadīt, kaut sākumā bija paredzēts ka seminārs būs ar praktiskiem demonstrējumiem (ievērojāt tur bija arī modele, tas nebija nejauši, sākotnejā iecerē viņai bija paredzēta būtiska loma), bet pēdejā brīdī daži pričendāļi tika no organizatoriem atteikti un tehniskais nodrošinājums īsti sākotnejo ieceri nepavilka.Protams mulsinoša bija arī auditorija ,kurā sēž pilnīgi dažādas sagatavotības klausītāji, no profa līdz iesācējam, kā atrast to videjo līmeni. Nu jā un galu galā neviens, ne canons, ne bt1 nekādu līgumu par lekcijām nebija slēdzis un nekādu samaksu nepiesolija,tās 3 dienas bija brīvprātīgs darbs par baltu velti.
Nu bet mūs, klausītājus tas neintersē!!! Un to, ka būs ļoti raiba publika - arī jārēķinās! Ja viņš to pašu un vairāk stāstīja stendā un par velti, tad priekš kam bija jārīko seminārs par naudu?
dansiga:Nu bet mūs, klausītājus tas neintersē!!! Un to, ka būs ļoti raiba publika - arī jārēķinās! Ja viņš to pašu un vairāk stāstīja stendā un par velti, tad priekš kam bija jārīko seminārs par naudu?
Ā,nu to par naudu var pajautāt BT1.Es sabiju gana daudzos semināros un ne par vienu nevaru teikt,ka kaut ko baigi nezinamu un pārsteidzošu tur stāstija.Pasākuma organizatori nepārprotami cenšās sarīkot seminārus, tajā pašā laikā neko ipaši uz to netērējoties.
dansiga:Nu bet mūs, klausītājus tas neintersē!!! Un to, ka būs ļoti raiba publika - arī jārēķinās! Ja viņš to pašu un vairāk stāstīja stendā un par velti, tad priekš kam bija jārīko seminārs par naudu?
Pilnīgi atbalstu viedokli. Ja tiek stāstīts bun rādīts viena brenda veikums, tad par reklāmu maksā tās pasūtītājs, bet ja lektors grib nopelnīt, tad par toslēdz līgumu lektors. Un vēl - lektoram ir jāapzinas \, cik plašu publikus pējīgs aptvert. Vidējo statistiskais ne vairāk kā trīsdesmit ar vienādu sagatavotības līmeniu untad puse jau guļ.
Ā,nu to par naudu var pajautāt BT1.Es sabiju gana daudzos semināros un ne par vienu nevaru teikt,ka kaut ko baigi nezinamu un pārsteidzošu tur stāstija.Pasākuma organizatori nepārprotami cenšās sarīkot seminārus, tajā pašā laikā neko ipaši uz to netērējoties.
Es arī biju uz vairākiem un arī saku, ka neko īpaši jaunu lielākoties neuzzināju, bet vismaz lektori runāja to, kas tika solīts! Es gāju klausīties konkrētos cilvēkus
Nu ja cilvēks ļoti saguris, var taču piesest arīdzan. ..it īpaši viņas gados. Vot, kad nodzīvosi viņas mūžu, varbūt pat tupēt nevarēsi.
Tu nu gan esi viens reti riebīgi-pretīgs tēviņš! Šādi kundzi apvainot! Ārprāts!! "..it īpaši viņas gados." - kas tad viņai tie gadi citādāki kā citiem? 2reiz garāki vai kā?
Nu ja cilvēks ļoti saguris, var taču piesest arīdzan. ..it īpaši viņas gados. Vot, kad nodzīvosi viņas mūžu, varbūt pat tupēt nevarēsi.
Tu nu gan esi viens reti riebīgi-pretīgs tēviņš! Šādi kundzi apvainot! Ārprāts!! "..it īpaši viņas gados." - kas tad viņai tie gadi citādāki kā citiem? 2reiz garāki vai kā?
Hm, vispār jau tie gadi tik tiešām ir dažādi, viens dzīvo, dzīvo, i par muļķi nomirst, savukārt cits nepaspēj par muļķi kļūt, kā jau ļimonārs, un nevis nomirī, bet tiek nomaitāts no razbainiekiem citiem. Tā kā ar tiem gadiem nav nemaz tik vienkārši..., un nekā tur aizvainojoša nav, jo visi gadi kas ir Dansigai ir viņas pašas nodzīvoti un nevis no citiem aizlienēti.
Speciāli TomsL - es vēl jprojām pēc operācijas nevaru ilgstoši nostāvēt (bet pamazām iet uz labo pusi - varu arvien ilgāk) - tāpēc arī cenšos izmantot jebkuru izdevību piesēst ;-)